odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Sami početak ulice Zelenih beretki, preko puta ove retardirano zaokružene zgrade

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mogu li se gdje naci kakvi online katalozi s cijenama za ove nase prodavnice sportske opreme, konkretno me zanimaju kosarkaske patike, da ne idem sad u 10 radnji....Na sportlife stranici samo ona pocetna izgleda radi, basket i nema svoju, primasport isto ne vidjoh nesta korisno

http://www.sportvision.ba/202-catalog/# ... basketball" onclick="window.open(this.href);return false;JHam je napisao/la:Mogu li se gdje naci kakvi online katalozi s cijenama za ove nase prodavnice sportske opreme, konkretno me zanimaju kosarkaske patike, da ne idem sad u 10 radnji....Na sportlife stranici samo ona pocetna izgleda radi, basket i nema svoju, primasport isto ne vidjoh nesta korisno![]()
Ima li njihova prodavnica u SA?? Znam da sam vidio u Zenici, u SA jokBelminM23 je napisao/la:http://www.sportvision.ba/202-catalog/# ... basketball" onclick="window.open(this.href);return false;JHam je napisao/la:Mogu li se gdje naci kakvi online katalozi s cijenama za ove nase prodavnice sportske opreme, konkretno me zanimaju kosarkaske patike, da ne idem sad u 10 radnji....Na sportlife stranici samo ona pocetna izgleda radi, basket i nema svoju, primasport isto ne vidjoh nesta korisno![]()
Ne znam, ali evo gledam na stranici gdje imaju sve radnje i ne vidim nigdje da pišu ove dvije što imaju kod nas u Doboju. Ali eto vidiš imaju dostavu, pa naruči si ako ti se šta sviđa i kad dođe, probaš, ako ne mogne, ko ih šiša, svejedno se pouzećem plaća.JHam je napisao/la: Ima li njihova prodavnica u SA?? Znam da sam vidio u Zenici, u SA jok
Hvala tebi, al pogledat cu prvo kod nas ovu ponudu, mada ni njihova nije losa..BelminM23 je napisao/la:Ne znam, ali evo gledam na stranici gdje imaju sve radnje i ne vidim nigdje da pišu ove dvije što imaju kod nas u Doboju. Ali eto vidiš imaju dostavu, pa naruči si ako ti se šta sviđa i kad dođe, probaš, ako ne mogne, ko ih šiša, svejedno se pouzećem plaća.JHam je napisao/la: Ima li njihova prodavnica u SA?? Znam da sam vidio u Zenici, u SA jok
Pošto se ovdje nekad pisalo i o frizurama da malo i ja pitam. 
Zadnje dvije godine se šišam na 3mm, ali nekako mi dosadilo pa malo želim neku promjenu, da malo pustim, ali da i nije nešto teško to održavati, pa sad razmišljam, kakvu da si pustim i šta da isprobam ?
Evo razgledam po netu neke muške kraće frizure, pa ćemo vidjeti šta ćemo.
Zadnje dvije godine se šišam na 3mm, ali nekako mi dosadilo pa malo želim neku promjenu, da malo pustim, ali da i nije nešto teško to održavati, pa sad razmišljam, kakvu da si pustim i šta da isprobam ?
Evo razgledam po netu neke muške kraće frizure, pa ćemo vidjeti šta ćemo.
Valja sad odlučiti se za nešto, pa ćemo vidjeti da li će biti izvodljivo, posto sam laik što se tiče ovih frizura, a i gdje neću kad se dvije godine šišam na 3mm, pa i zaboravim da ima nešto na glavi.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Evo je Belmine prava za tebe.
Ma najbolje će biti kad mi naraste kosa, pa ovo skratim sa strane, a gore ostane nešto, e tek onda ću da na sebi eksperimentišem, pa šta mi se viši sviđa tako i ostavim. Mada ko će dokečat da to naraste, skoro sam se šišo, nema 10tak dana, trebat će dva mjeseca da to krene. 
Sačmarice na nulu idu.
Sačmarice na nulu idu.
Kakve palme na glavi, kakve frizure..
Kec majka svih frizura
Kec majka svih frizura
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sve zavisi od raspolozenja i vremena. Ja u godini prodjem sve nivoe. Ali kec ljeti je nestoToxicity je napisao/la:Kakve palme na glavi, kakve frizure..![]()
Kec majka svih frizura
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Gdje ima u Sarajevu uzeti kakvu finu kapu, naravno bez onih ko u Huge i onih pilota, nego normalnu kapu
1946
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Otiđi do SCC i ako ne nađeš si kapu obrij kafu sa Ekremom.Head je napisao/la:Gdje ima u Sarajevu uzeti kakvu finu kapu, naravno bez onih ko u Huge i onih pilota, nego normalnu kapu
- Evolution87
- Kontakt:
Gdje ima uzeti donji dio skijaskog odijela, a da nije puno skupo?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: odjeca, patike etc etc
Kapa slabo ima i ja neki dan tražio i bgm slab izbor i za mene previše šaren, ja sam naso dobru u new yorkeruHead je napisao/la:Gdje ima u Sarajevu uzeti kakvu finu kapu, naravno bez onih ko u Huge i onih pilota, nego normalnu kapu
Nista mi gore nema nego kad moram kupovati pantalone, jer jednostavno tesko nalazim broj za sebe. Skoro 2 metra visina i izmedju 110-115 kg tezina, plus siroki bokovi. Nedavno sam nasao u LCW jedne tamno plave strasno udobne, da mi je naci jos jedne takve samo crne.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ja sam vidio jednu dobru kapu u Deichmanu u alti. Adidas,siva.Cijena 19 KM cini mi se...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Naš'o kapu u H&M-u k'o i šal. Za 10 eura nisam mogao bolje proć'.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.