FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za Fataija se zna čeka se dozvola, registracija, papiri, uskoro će...
A zna li neko sta je problem sa Hodzicem i zašto on nije potpisao?
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Fatai bi trebao biti tu za dan - dva. Koliko ja znam Hodžić je potpisao ugovor, ali nije objavljeno na zvaničnoj.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑21 feb 2022, 17:02Za Fataija se zna čeka se dozvola, registracija, papiri, uskoro će...
Rodjeni su pitarske picke!
Ima li ko uvid u comet?
Sablja nahrani ovog Sefkiju nesto mi je nejak.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
baš me čudi da nisu objavili na zvaničnoj za hodžića.. inače svaki potpis uvijek objave.. zna li iko kakva je situacija sa ćerimagićem oko one povrede hoće li biti spreman za vrapčiće ?
Mi smo Željini, Željo je naš !
Teško da će Ćerimagić nastupiti, minimalno 7 dana pauze ga čeka.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Sretno Ševkija sine i zabij ga neokupanim !
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Ko je registrovan od novih mimo Cocalica i Galica za koje je vec objavljeno da imaju pravo nastupa?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Nasa uprava je zavrnula rukave,u toku je akcija oprastanja dugova po osnovu placa igrackog kadra,svi igraci koji su duze u klubu trebali bi da oproste 30% bez obzira na platu 8000 -- 800 km i bez soldarnisti na male cifre,doduse sve je na dobrovoljnoj bazi ko hoce ,hoce,nema sankcija ali ....sigurno ce se upamtiti ko ne bude u kliseu dobronamjernosti,ja se slazem da igraci trebaju podnijeti odredzeni teret u ovoj teskoj situaciji,sa pravednim kriterijem,nisam za opterecenje ovih penzionerskih placa, kako nas bivsi trener,kad je htio docarati situaciju svojim sunarodnicima u kakvom klubu radi birvaktile rece da ima 10 graca koji imaju ukupna mjesecna primanja 5.000 eura,a ima ih vise sa tim primanjima,jos jedna zamjerka za akciju je sto nas uprava o ovome nije javno obavjestila,pa da se pripremimo koga cemo manje a koga vise ruziti po zavrsetku akcije,u ovom teskom momentu za klub,moraju biti transparentni po pitanju placa kako igraca tako i svih uposlenih,stice se utisak da je klub nekom majka, nekom maceha,a doprinos pojedinaca uz duzno postovanje je blago receno nikakav,posebna transparentnost za manijake koji su osmislili-organizovali-ucestvovali u posljednoj akciji.
Pitao mene 1921boy. poslao sam um PM evo i vama.
Benjamin Sehic - 19.01.2023
Edin Cocalic - 31.05.2022
Marin Galic - 31.05.2022
Armin Cerimagic - 31.05.2022
Benjamin Sehic - 19.01.2023
Edin Cocalic - 31.05.2022
Marin Galic - 31.05.2022
Armin Cerimagic - 31.05.2022
Hvala ti.
Fale znaci Resic, Hodzic, Fatai i Vucenovic.
I Vucenovic je stranac tako da je i to problem ocigledno jer je on davno potpisao. Nadati se da ce bar Hodzica registrovati, nemamo napadaca za Mostar.
https://tickets.fkzeljeznicar.ba/?****=home
Link za online kupovinu.
Klix pise da ce se derbi odigrati 5.3. (subota) u 17h.
Link za online kupovinu.
Svaka čast! 10.000 pravih ulaznica + virtuelne ulaznice. Nadam se presjeku i jednih i drugih.
Idemo izgurati i ovu akciju i pomoći našem Želji da prebrodi ovu krizu nakratko a uskoro ćemo se radovati opet kao nekada.
Idemo izgurati i ovu akciju i pomoći našem Želji da prebrodi ovu krizu nakratko a uskoro ćemo se radovati opet kao nekada.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Kako kad neokupani igraju kup 2.3. ?LjoZee je napisao/la: ↑21 feb 2022, 22:33https://tickets.fkzeljeznicar.ba/?****=home
Link za online kupovinu.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Fatai nije ni potpisao ugovor. Resić je tek danas potpisao i papiri su odmah poslani u savez. Ne znam šta je sa Hodžićem, kako znam potpisao je, jedino ako još nije dobio papire iz Španije. A Vučenović bi trebao biti registrovan do Veleža, krajnji rok za registraciju je srijeda.
-
- Kontakt:
vrijede li godisnje za derbi? da znam dal da uzimam virtualne ili prave.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Derbi ko derbi, bio bi pun stadion to je minimalno preko 100.000KM, plus možeš izganjati sponzore za tu utakmicu, jer je gleda cijeli region, forsiraš na led reklamama imena firmi, maskote, staviš neki natpis na istok, gdje si mogao minimalno uzeti preko 50 hiljada. A kod nas sve naopako.
Nadam se da će stadion biti pun!!!
Nadam se da će stadion biti pun!!!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Nije da ubacujem negativu ali zasto se nama konstantno desavaju iste stvari i gluposti..evo prvo prica o povredama i odgadanju tekme protiv jace ekipe i onda glupost u tekmi s markerima..pa onda Vucenovic potpisao prije mjesec dana i dovodimo se u situaciju da imamo 1 dan za registraciju par dana prije otvaranja sezone, Resic sto godina s nama a papiri se rijesavaju 2 dana prije roka i slicno..znam da smo u teskoj finansijskoj situaciji, ali ovo nema veze s tim, ovo se nama ponavlja stalno, vazda se nesto i neko ceka i sve par dana prije..ovo su banalne stvari koje se moraju rijesavati barem 5 dana unaprijed roka a ne dan..jbemu misa nikako da krenemo djelovat kao ozbiljan klub..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.