Nekad bilo. Kod nas su vec do 23 stasali i prerasli ligu i spremni za vise domete. Dosli smo na taj nivo. SAd polahko jos malo po malo spustat ljestvicuKaunas je napisao/la: ↑19 sep 2020, 14:27U Bosni postajes talenat tek sa 23, do tad si samo obicni klinac.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 14:04Ja sve kontam Dizdarevic ima 17 god pa ga niko ne smatra ozbiljnim kad ono 19 godina ima lik to vec treba dobijati minute itekako.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma spustili smo jos. Andrej je sa 18 godina igrao 3. pretkolo EL, evo sa 19 bio nezamjenljiv do dolaska Pejovića. Vjerovatno će opet bit u 1. postavi u 3. pretkolu.feniksptica je napisao/la: ↑19 sep 2020, 15:06Nekad bilo. Kod nas su vec do 23 stasali i prerasli ligu i spremni za vise domete. Dosli smo na taj nivo. SAd polahko jos malo po malo spustat ljestvicuKaunas je napisao/la: ↑19 sep 2020, 14:27U Bosni postajes talenat tek sa 23, do tad si samo obicni klinac.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 sep 2020, 14:04Ja sve kontam Dizdarevic ima 17 god pa ga niko ne smatra ozbiljnim kad ono 19 godina ima lik to vec treba dobijati minute itekako.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Sta papagaj rece do nedjelje napadac.
Evo usitnilo valjda ne bude u 00:00 ko ce to iscekati.
Evo usitnilo valjda ne bude u 00:00 ko ce to iscekati.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Druga nedelja ide a napadaca nema.
Sve vise vjerujem gospon Nobelu kad je rekao, da dolazaka vise nema.
Sve vise vjerujem gospon Nobelu kad je rekao, da dolazaka vise nema.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pitari vise nisu ambiciozni nego pohlepni i bezobrazni....
Ybte, eto nasi namjerno ne zele registrovati igraca na vrijeme
Grob te yebo, da li vi razmislite sta se napisali prije nego protisnete "Pošalji"
Ako neko ne zna, Dzafic je doveden da bude prvi golman, al dobre partije Kovacevica su ga ostavile na golu. I to je nas najbolji golman.
Ybte, eto nasi namjerno ne zele registrovati igraca na vrijeme

Grob te yebo, da li vi razmislite sta se napisali prije nego protisnete "Pošalji"
Ako neko ne zna, Dzafic je doveden da bude prvi golman, al dobre partije Kovacevica su ga ostavile na golu. I to je nas najbolji golman.
živiš u bosni.Zip je napisao/la: ↑19 sep 2020, 15:47Pitari vise nisu ambiciozni nego pohlepni i bezobrazni....
Ybte, eto nasi namjerno ne zele registrovati igraca na vrijeme![]()
podmaži, izvrši pritisak gdje treba.
nemamo vremena.
bodovi i plasman u playoff su u igri.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Pojacali bi se do sada sa dobrim napadacem da se razmislja toliko o evropi i da se zeli dogurati sto dalje,ovako je ono dokle dodjemo sa ovim sto imamo dodjemo,sto je nazalost lose,al.hajde samo da bude titula na kraju..Testo je napisao/la: ↑19 sep 2020, 15:57živiš u bosni.Zip je napisao/la: ↑19 sep 2020, 15:47Pitari vise nisu ambiciozni nego pohlepni i bezobrazni....
nemamo vremena.
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Nema vise takvih ljudi u klubu hvala Bogu. Sad radimo sve pravno i sve transparentno. Kome se ne svidja postenje nije dobarTesto je napisao/la: ↑19 sep 2020, 15:57živiš u bosni.Zip je napisao/la: ↑19 sep 2020, 15:47Pitari vise nisu ambiciozni nego pohlepni i bezobrazni....
nemamo vremena.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hahahaha, to nije vise ni pohlepno vec bezobrazno.
- feniksptica
- Kontakt:
SAnchez nikad se nije nakacio nigdje gdje se pozitivno pise. Samo ima l igdje 1% negativne on iskoristi da doda jos sta. Dnevnica kaplje li kaplje. Steta po njega sto mu rezultati kluba kojeg ''voli'' ne idu u prilog da jos pojaca pricu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dobro pametni, pokušaj sa Dupovcem doći do playoffa

-
- Kontakt:
smijesno u najmanju rukufeniksptica je napisao/la: ↑19 sep 2020, 16:25SAnchez nikad se nije nakacio nigdje gdje se pozitivno pise. Samo ima l igdje 1% negativne on iskoristi da doda jos sta. Dnevnica kaplje li kaplje. Steta po njega sto mu rezultati kluba kojeg ''voli'' ne idu u prilog da jos pojaca pricu
Ne znam što slušate ove ublehe tipa gospodin i kanarinac, 20 puta su nas izlevatili
"Nadam se da možemo riješiti Rigu, a onda ćemo gledati na sljedeću rundu. Igrali smo protiv Sarajeva ranije i imamo pristojne rezultate protiv njih. Žrijeb je mogao biti puno gori, ali je mogao biti i puno bolji za nas", rekao je Lennon.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Ja samo GIS vjerujem, ostalo lazni insajderi.
Ma Dzafic je dobar golman, sta vam je ba. Treba momak da odigra 3-4 utakmice u kontinuitetu da stekne samopouzdanje i siguran sam da cete ga hvaliti i biti zadovoljni.
Trenutno korisnika/ca: benko21, bosnas_, Hajdeee, juka55, Lavcina, laznokrilo, perodeformero, samirr i 73 gosta.