Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Zamjeraju Tottenhamu što im izbaci tadića 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- BosniaBoston
- Kontakt:
De Ligt definitvno,ali De Jong sumnjam.Objektivno ti kazem,nemoj se hajpat previseBoixosNois1899 je napisao/la:De Ligt i De Jong će svakako biti igračine. Ostali me manje više ne zanimaju. Pa De Ligt sa 19 godina već sad igra vrhunski. Može samo napredovati. Strašan potencijal.S-Y-L-A-R je napisao/la: Nakon ovoga? Pola ove generacije možeš baciti na smetljište sad. vidjeti ćemo karaktere, ali pola ih se neće nikad dozvati.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
BoixosNois1899 je napisao/la:De Ligt i De Jong će svakako biti igračine. Ostali me manje više ne zanimaju. Pa De Ligt sa 19 godina već sad igra vrhunski. Može samo napredovati. Strašan potencijal.S-Y-L-A-R je napisao/la: Nakon ovoga? Pola ove generacije možeš baciti na smetljište sad. vidjeti ćemo karaktere, ali pola ih se neće nikad dozvati.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Odlično zapažanje.sljivo je napisao/la:Llorente je donio finale Totenhemu, i protiv Sitija i sad, svaku loptu je skočio i preuzeo i duel dobio. Totenhem je mogao da preskače igru da je ne svodi na pas a da ne gubi loptu, to je velika prednost.
Llorente sa 35 godina najbolji džoker na planeti

sto tadica ubrajate u te talente i nekog od koga se nesto ocekuje, on je blizi penziji nego velikom klubu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I ja mislim uzimaju sto posto, nafaka je cudo, jos si zaboravio kako su u grupi prosli, inter zijanio kuci protiv psv, barca izvela b tim protiv totenhama i opet se provukose na iglene usi, uzikaju titulu sigurnoS-Y-L-A-R je napisao/la:Kakva sezona![]()
![]()
Ovo se više nikad neće ponoviti, 2019. upamćena!![]()
![]()
'elem, uzima ovo Poche. Toliko mučenje sa vlasnicima, sa ekipom, sa povredama. Prolazak ovakvog Citya bez pola ekipe na onakav način, prolazak Ajaxa nakon 0-3 i to golom u 95', plus Kloppo u finalu. Sve mu se poklopilo. Uzima titulu i dolazi u Minhen da je brani dogodine.![]()
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Zajedno ćemo u rakucoelho41 je napisao/la:još ako nakon ovakve sezone liverpool ostane bez trofeja a totenhem uzme LP, sve sam vidio, sutra me možete zakopat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Tottenham je imao 1 bod nakon prva 3 kola u grupnoj fazi

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ni ja ne kontam, kakva prica o talentima Ajaxa, bukvalno 2 igraca ce biti u vrhu svjetskog fudbala (a mozda i nece), ostali su igraci sistema i mogu se zahvaliti celi na klupi sto je imalo neke koristi od njih. Nigdje drugo ovakve partije nece pruzati.
ma dajte kakvi de jong i de ligt. koliko je takvih igrača bilo pa gdje su sad? ajax će najbolje proći u svemu ovome. 150 miliona će ukupno na obojici zaraditi. pljačka stoljeća definitivno.
Drizzy Drake
madridist je napisao/la:Totalni fudbal
Meni je bilo najjace kad su komentarisali onu situaciju kad mu se poremetila ona komunikacija na ledjima pa mu sredjivali. Kaze onaj celo, Brych kao da nije dosao na polufinale LP vec na neki turnir pa mu se desavaju ove nedopustive stvari.wobly92 je napisao/la:Zamjeraju Tottenhamu što im izbaci tadića

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
da je pobijedio ajax vjerujem da bi od lillarda iste postove čitali s drugim slikama....
Nego, volio bih da kažem ponovo nešto ozbiljno na ovoj temi. Izvinjavam se svim muslimanima koji misle da sam islamofob i da imam nešto protiv posta. Nego samo sam bio istrajan u tome da istjeramo na čistac činjenicu da organizam ne može dati svoj maksimum ako je prije toga propustio programirane unose hrane, koji fudbaleri vjerujte u svojim kampovima gdje žive zaista imaju, mislim na istreniranu ishranu. Ako je istina da su 3 igrača Ajaxa postili, onda je jasan dokaz zašto su ih Sissoko i Moura u drugom poluvremenu učili igrati fudbal, a u prvom bili nevidljivi, jednostavno snage je ponestalo, pa ne nalazi se adenozintrifosfat na putu, nego iz mitohondrija koje valja nahranit, a da to nije 1h prije utakmice ili ovo visokoglikemijski iftar tokom utakmice. Ja svojim fudbalerima ne bih dopustio ove mobilne iftare, a vi kako hoćete.
Nego, volio bih da kažem ponovo nešto ozbiljno na ovoj temi. Izvinjavam se svim muslimanima koji misle da sam islamofob i da imam nešto protiv posta. Nego samo sam bio istrajan u tome da istjeramo na čistac činjenicu da organizam ne može dati svoj maksimum ako je prije toga propustio programirane unose hrane, koji fudbaleri vjerujte u svojim kampovima gdje žive zaista imaju, mislim na istreniranu ishranu. Ako je istina da su 3 igrača Ajaxa postili, onda je jasan dokaz zašto su ih Sissoko i Moura u drugom poluvremenu učili igrati fudbal, a u prvom bili nevidljivi, jednostavno snage je ponestalo, pa ne nalazi se adenozintrifosfat na putu, nego iz mitohondrija koje valja nahranit, a da to nije 1h prije utakmice ili ovo visokoglikemijski iftar tokom utakmice. Ja svojim fudbalerima ne bih dopustio ove mobilne iftare, a vi kako hoćete.
ja rece danas na temi bayerna, dva su top potencijala a ovo ostalo su sistemski igraci koji nemaju taj individualni kvalitet i potencijal, cinjeniceFinn je napisao/la:bukvalno 2 igraca ce biti u vrhu svjetskog fudbala (a mozda i nece)
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Evo sad se javljaju fudbalski znalici koji su ovo predvidjeli. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovo ćemo smatrati izuzetkomS-Y-L-A-R je napisao/la:BoixosNois1899 je napisao/la:De Ligt i De Jong će svakako biti igračine. Ostali me manje više ne zanimaju. Pa De Ligt sa 19 godina već sad igra vrhunski. Može samo napredovati. Strašan potencijal.S-Y-L-A-R je napisao/la: Nakon ovoga? Pola ove generacije možeš baciti na smetljište sad. vidjeti ćemo karaktere, ali pola ih se neće nikad dozvati.

Samo da kažem da ga je i Bayern ganjao tada.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Do finala ima još 20+ dana, igrat će 100%Justin je napisao/la:Igrat ce? Ozbiljno? Steta bi bilo da takav igrac propusti finale.Lillard je napisao/la:Neki su pitali oće Kane bit spreman, pa jeste vidjeli kako trči kad je utakmica završila
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kad imas 2 tima u sf, lahko se radovat prolasku 1 u finale
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Ma uganjali smo mi jednog takvog, i goreg ako ćeš iskreno. Ali o tome se i radi, hype je čudo, pogotovo kad su djeca u pitanju.BoixosNois1899 je napisao/la: Ovo ćemo smatrati izuzetkom
Samo da kažem da ga je i Bayern ganjao tada.
41.21.1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.