Meni je zanimljivo kako se ti uvijek tu stvoris nakon nekog Durantovog faila i po obicaju pricas apsolutne gluposti.al valjda to tako to ide,hejt ide uz najbolje
NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
@Trejsimkgrejdi
Meni je zanimljivo kako se ti uvijek tu stvoris nakon nekog Durantovog faila i po obicaju pricas apsolutne gluposti.al valjda to tako to ide,hejt ide uz najbolje

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Brokula je napisao/la:![]()
Ne znam odakle poceti.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa zbog KD, drugacije je igrat kad nisi jedina/goavna briga odbrane. Recimo Klay, kad Curry igra Klayovi % su to sto jesu, bez Curtyija FG% mu pada na 41% a trica na 37%. Znaci kad se odbrane fokisiraju na njeg vise, tako i Curry u finalu bez KD prodaje pive.Tracy3McGrady je napisao/la:dakle 27pts, 8rbs i 9ass,l je po tvom mišljenju "nestao u finalu"?alemsa je napisao/la:Normalno da jestTracy3McGrady je napisao/la: Šta kažu pojedinci, uzeo ekipu Curryu
Nebi on vidio prstena još dugo da nije bilo Stepha.
Ps. Offtopic, upravo sam završio zadnju epizodu "la casa de pepel"
Toplo preporučujem svima koji nisu gledali, i koji možda i nisu ljubitelji serija. Kratko traje a prejaka je serija.
Ja za 3 dana svih 22 epizoda izgledao.
Eto onako ako ne znate šta da radite
Pa Bron bi ga opet sprco da mu nije bilo KD, kad ga je sprco kad je imo 73W ekipu, sto to ga nebi opet prosle sezone. Lik hladno nestane u finalu, ovako Kevin odradi finale i eto 4-1
Dok je
Durant imao 35pts, 8rbs, 5ass i po tvom mišljenju uzeo nekom ekipu. Razlika u poenima 8pts i u asistencijama 4 (skoro duplo jer je imao 9,6).
KD jeste odigrao odlično finale, i zasluženo uzeo FMVP, ali brate ne možeš reći da je lik nestao a imao ovakve statse kad na to dodaš čuveni Curry effect, onda ti je jasno ko je babuka. I on nikad nebi vidio prstena da nije došao kod Stepha.
Zanimljivo će biti ove godine, jedva čekam da vidim ko će i kad nestati
Nerealan je! Ja do skora nisam znao da recimo Gasol za citavu karijeru ima tipa 10-ak...filip13 je napisao/la:marconato je napisao/la:9. TD Jokića u sezoni i 15. u karijeri
on sam kao svi ex yu igraci zajedno
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
mladji gasol?marconato je napisao/la:Nerealan je! Ja do skora nisam znao da recimo Gasol za citavu karijeru ima tipa 10-ak...filip13 je napisao/la:marconato je napisao/la:9. TD Jokića u sezoni i 15. u karijeri
on sam kao svi ex yu igraci zajedno
ingles poslije all star vikenda na 14-5-7 prosjecima uz 41 % za trojku,a do prije par godina bio 8-9 igrac u barceloni
Stariji. Mladji ima mozda 5 TD-a.filip13 je napisao/la:mladji gasol?marconato je napisao/la:Nerealan je! Ja do skora nisam znao da recimo Gasol za citavu karijeru ima tipa 10-ak...filip13 je napisao/la: on sam kao svi ex yu igraci zajedno
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Marc ima 4, Pau 11.marconato je napisao/la:Stariji. Mladji ima mozda 5 TD-a.filip13 je napisao/la:mladji gasol?marconato je napisao/la:
Nerealan je! Ja do skora nisam znao da recimo Gasol za citavu karijeru ima tipa 10-ak...
Marc ima 4, Pau 11.[/quote]TheChief je napisao/la:Stariji. Mladji ima mozda 5 TD-a.marconato je napisao/la:mladji gasol?filip13 je napisao/la:
Nerealan je! Ja do skora nisam znao da recimo Gasol za citavu karijeru ima tipa 10-ak...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Dakle ti fakat ovim kažeš da je Durant glavna briga protivničke odbrane?alemsa je napisao/la:
Pa zbog KD, drugacije je igrat kad nisi jedina/goavna briga odbrane. Recimo Klay, kad Curry igra Klayovi % su to sto jesu, bez Curtyija FG% mu pada na 41% a trica na 37%. Znaci kad se odbrane fokisiraju na njeg vise, tako i Curry u finalu bez KD prodaje pive.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Lakse je ustopat Currya nego Duranta..Durant je prakticki unguardable.
Ne mogu se fokusirat na Currija 100%, jer moraju cuvat i KD, samim tim je lakse Curriju igrat, sto ti i brojevi pokazajuTracy3McGrady je napisao/la:Dakle ti fakat ovim kažeš da je Durant glavna briga protivničke odbrane?alemsa je napisao/la:
Pa zbog KD, drugacije je igrat kad nisi jedina/goavna briga odbrane. Recimo Klay, kad Curry igra Klayovi % su to sto jesu, bez Curtyija FG% mu pada na 41% a trica na 37%. Znaci kad se odbrane fokisiraju na njeg vise, tako i Curry u finalu bez KD prodaje pive.
Durant je bolji od Stepha, zato i Warriorsi igraju bolje kad je Durant na parketu nego kad je Steph na parketu. Oh wait ... 
On-off utice milion faktora, eto Cle je bolji bez LeBrona na parketu, trebaju ga drzat na klupi sto vise tom logikom.Epidaurus je napisao/la:Durant je bolji od Stepha, zato i Warriorsi igraju bolje kad je Durant na parketu nego kad je Steph na parketu. Oh wait ...
Opet ovo. Nemoj me yebat da neko misli da je Curry bolji od Duranta.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
bila je i prosle godine dobra analiza da je SAS losiji u odbrani kad je kawhi na parketu... sve se praznom statistikom moze dokazatialemsa je napisao/la:On-off utice milion faktora, eto Cle je bolji bez LeBrona na parketu, trebaju ga drzat na klupi sto vise tom logikom.Epidaurus je napisao/la:Durant je bolji od Stepha, zato i Warriorsi igraju bolje kad je Durant na parketu nego kad je Steph na parketu. Oh wait ...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Al bas,lik je osjetno bolji u oba smjera mislim dovoljna su dva zdrava oka za vidit to.Lillard je napisao/la:Opet ovo. Nemoj me yebat da neko misli da je Curry bolji od Duranta.
Steph je sistem,Steph je vrlo bitan ovoj ekipi,ali nitko me nemoze uvjerit da je bolji igrac.Nije sramota niti omalovazanje kad si losiji igrac od nekog poput Duranta(potencijalni top 10 igrac)
Kao i na procente suta svakog igraca. Nekim cudom sutaju drasticno bolje kad je Steph na parketu nego kad nije na parketu. Isto nekim cudom napad Warriorsa sa Stephom izgleda savrseno, a bez njega se ne da gledat KDove izolacije.alemsa je napisao/la:On-off utice milion faktora, eto Cle je bolji bez LeBrona na parketu, trebaju ga drzat na klupi sto vise tom logikom.Epidaurus je napisao/la:Durant je bolji od Stepha, zato i Warriorsi igraju bolje kad je Durant na parketu nego kad je Steph na parketu. Oh wait ...
Ok to ne mjenja cinjenicu da mu je lakse igrat sa KD, i da je KD razlog 4-1, inace smo vidjeli Stepha.Epidaurus je napisao/la:Kao i na procente suta svakog igraca. Nekim cudom sutaju drasticno bolje kad je Steph na parketu nego kad nije na parketu. Isto nekim cudom napad Warriorsa sa Stephom izgleda savrseno, a bez njega se ne da gledat KDove izolacije.alemsa je napisao/la:On-off utice milion faktora, eto Cle je bolji bez LeBrona na parketu, trebaju ga drzat na klupi sto vise tom logikom.Epidaurus je napisao/la:Durant je bolji od Stepha, zato i Warriorsi igraju bolje kad je Durant na parketu nego kad je Steph na parketu. Oh wait ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.