FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Sa malim zakasnjenjem Oliju Kahnu sretan 41 rodjendan. 
Majstore, sve najbolje, da ABD u sto skorijoj buducnosti nadjes svoje mjesto u upravi Bayerna.
[youtube][/youtube]

Majstore, sve najbolje, da ABD u sto skorijoj buducnosti nadjes svoje mjesto u upravi Bayerna.
[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
**** ti ja ovo SP sve sami remi do remija i kojekakve mršave pobjede  čast švabama četvorka austarliji (iako nisu bog zna kakav protivnik)oni jedino zaslužuju veću ocjenu . :ugeek:

- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... genua.html
Kako Bild javlja, Bayern raskinuo ugovor sa Tonijem.

Kako Bild javlja, Bayern raskinuo ugovor sa Tonijem.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ciao Luca, hvala ti. Sretno u nastavku karijere.

Kazu da nije talenat kao nas Toni, ali je zato dosta brzi. Werder stvara dobru ekipu, jos ako zadrze Mesuta.dr.adnan je napisao/la: Mlađi brat Toni Kroosa, Felix, potpisao za WerderEto još jedan antibratski duel za igrače Bayerna
Sve najbolje Kingu Kahnu, on ce kad tad biti jedan od faca u Bayernu.

Swajni propustio danasnji trening, navodno problemi sa infekcijom disajnih puteva. Nista ozbiljno.
Robben se prikljucio treningu sa ekipom, mada su mnogi misljenja da ce ga trener cuvati do zadnjeg kola grupne faze. Inace, van Marwijka nervira konstantna pitanja u vezi Arjena.
Sta reci za Lucu, hvala i arividerci. Jedan tezak finansijski teret skinut sa spiska.
Vom Jäger zum Gejagten
						- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prije desetak dana pročitah da je sve dogovorio sa Genovom(prije je kao već potpisao za Napoli, ali to nije bilo tačno). Potpisao je na 2+1 godinu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Je li ko upratio nesto vise kako je danas (tj.jucer) odigrao Coentrão, moguce bayernovo pojacanje na lijevom boku?

Vom Jäger zum Gejagten
Vala nisat posebno, na onoj strani ih je dindane ubijo.Ako dadnu za njega 15 miliona nek se ubiju odma, ni sekunde nije bolji od contentageronimo je napisao/la:Je li ko upratio nesto vise kako je danas (tj.jucer) odigrao Coentrão, moguce bayernovo pojacanje na lijevom boku?
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
						Bayern & Željo & Hajduk
- ivica_olic_11
- Kontakt:
HuX je napisao/la:Vala nisat posebno, na onoj strani ih je dindane ubijo.Ako dadnu za njega 15 miliona nek se ubiju odma, ni sekunde nije bolji od contentageronimo je napisao/la:Je li ko upratio nesto vise kako je danas (tj.jucer) odigrao Coentrão, moguce bayernovo pojacanje na lijevom boku?
ma coentrao je masina,a ako si gledo dindane nije dobio ni jedan duel protiv njeg,cak je i demel nesta pokusavao ali bez uspjeha...coentrao ako se dovede bit ce veliko pojacanje,momak je masina,uz to je univerzalac,kako odlican na beku ,tako i na krilu...a kajzer je otisao da pregovara licno,vjerujem da ce to imati neke koristi
ma meni iskreno i nije vala nesto, jos je masno skup, ako se moze dobit za 15 milki OK, al preko je previse, bar za meneivica_olic_11 je napisao/la:HuX je napisao/la:Vala nisat posebno, na onoj strani ih je dindane ubijo.Ako dadnu za njega 15 miliona nek se ubiju odma, ni sekunde nije bolji od contentageronimo je napisao/la:Je li ko upratio nesto vise kako je danas (tj.jucer) odigrao Coentrão, moguce bayernovo pojacanje na lijevom boku?
ma coentrao je masina,a ako si gledo dindane nije dobio ni jedan duel protiv njeg,cak je i demel nesta pokusavao ali bez uspjeha...coentrao ako se dovede bit ce veliko pojacanje,momak je masina,uz to je univerzalac,kako odlican na beku ,tako i na krilu...a kajzer je otisao da pregovara licno,vjerujem da ce to imati neke koristi

U napadu nije imo vala nikakvog uticaja: Dobro, ne mogu zakljucivat o nekom nakon jedne utakmice, jer ga nisam pratio ove sezoe u portugalskoj ligi, al na prvo pogled i nije nesto.Ono sto je odigro siguran sam da bi i contetno odigrao
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
						Bayern & Željo & Hajduk
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Coentrao je bio odlican. Covjek je sve duele po toj lijevoj strani dobio. Vidi se da momak zna, ima brzinu, a i jako je uporan. Cijena od 15 mil. je realna, ali 30 mil. je previse za bilo kojeg beka, osim mozda Maicona.
Sve u svemu: odlican igrac, ali trazena cijena prenapuhana.

Sve u svemu: odlican igrac, ali trazena cijena prenapuhana.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
						- 
				booty-king
- Kontakt:
nece ga benfica tek tako dati sha vam je ba nisu ljudi budale..jos sljedece godine su u ligi prvaka.benfica pravi strasnu ekipu a ovaj coentrao je bio na posudbi u vitoriji guimares prije minule sezone

Evo Spaho sad na utakmici Švice i Španije spomenu da je Hitzfeld izabran od strane Bayerna kao njihov najbolji trener svih vremena...
Sad mi svira pjesma u glavi:"The golden age or rock'n'roll" 

Mislim da mi ova dašanja generacija i Gaalova postavka podsjećaju na to vrijeme, ako se nastavi kao u ovoj prošloj sezoni!

Sad mi svira pjesma u glavi:"The golden age or rock'n'roll"

Mislim da mi ova dašanja generacija i Gaalova postavka podsjećaju na to vrijeme, ako se nastavi kao u ovoj prošloj sezoni!
Sent from my Philips Smart TV.
						- bayern4ever
- Kontakt:
The General je nadmudrio Del Bosquea i iznenadio cijeli svijet svaka mu cast . 

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
						- ivica_olic_11
- Kontakt:
svaka cast GENERALU

Hitzfeld je BOG

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Strašan trener !  

hahahaha a kako mi je drago sto furija izgubi hahaha,,idemo panceri po naslov
VOLIM BAYERN

VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
milan želi da mijenja huntelaara za klosea i hoce jos plus 10 miliona eura...ja kazem nek zaborave šta će nam huntelaar...klose ce procvijetat na ovom svjetskom i zestoko ce se borit za prvi tim u bayernu a i ko joker dobro dodje....inace jos pravo mi je drago zbog pobjede svicaraca posebno zbog naseg GENERALA HITZFELDA...BRAVO GENERALE!!!!  

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
						FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cuj hoce jos doplatu.effe_sa je napisao/la:milan želi da mijenja huntelaara za klosea i hoce jos plus 10 miliona eura...ja kazem nek zaborave šta će nam huntelaar...klose ce procvijetat na ovom svjetskom i zestoko ce se borit za prvi tim u bayernu a i ko joker dobro dodje....inace jos pravo mi je drago zbog pobjede svicaraca posebno zbog naseg GENERALA HITZFELDA...BRAVO GENERALE!!!!

Trade mogu planirati, ali dodatnih 10 milja mogu zaboraviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.