Guarin14 je napisao/la:Anderson hebe ne vadi..Bravo majstore
neko ga je nazvao tata svih stretch četvorki u nba
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Guarin14 je napisao/la:Anderson hebe ne vadi..Bravo majstore
kokuz je napisao/la:Record alert!
Nowitzki udaljen 16 poena od pozicije broj 9 na vječnoj listi strijelaca, koju trenutno drži Olajuwon.
vjerovatno dirkenstein je preuzima večeras
HoopsHype @hoopshype 5m5 minutes ago
Opponents shooting 33.3 percent at the rim when Roy Hibbert is around. DeMarcus Cousins: 38.6. Brook Lopez: 58.7. Kevin Love: 59.6.
Guarin14 je napisao/la:Strasni Dallas
Nema sanse..Citam od pocetka sezone, koliko svi hvale Dallas i ocekuju mnogo od njih..SaltCityAttack je napisao/la:Guarin14 je napisao/la:Strasni Dallas
strasni ce oni biti u playoffu..svakog mogu izbacit ..desava se ebiga NBA je takva imas gadnu noc nece te nista, a protivnika ide ili umor
I jos jedan rekord je veceras oboren, Kobe Bryant najvise promasenih suteva u historiji NBA sa 13,418.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Kakav preokret Dallasa i to u njihovoj kobnoj 3. cetvrtini.
Dirk prestigao Hakeema po broju postignutih poena i sada je 9. na vjecnoj listi
ova ekipa ce me zajedno sa romom u grob poslat'alemsa je napisao/la:Portland se izvuce
S obzirom da igra preko preko 18 godina, da je po zanimanju "bek šuter", to i nije sad toliko iznenađujuće.alemsa je napisao/la:I jos jedan rekord je veceras oboren, Kobe Bryant najvise promasenih suteva u historiji NBA sa 13,418.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Kakav preokret Dallasa i to u njihovoj kobnoj 3. cetvrtini.
Dirk prestigao Hakeema po broju postignutih poena i sada je 9. na vjecnoj listi
Samo je 87 igraca ikad uzelo 13,418 ili vise suteva
Portland se izvuce
MIL bolji od ATL?Ni u ludilu....tuzlak1987 je napisao/la:Sta mislite mozel Milwaukee do PO? Mislim da se vidi iz aviona da su bolji od Phile, Orlanda, Knicksa, Detroita, Indiane , a moguce i od Charlottea, Bostona i Atlante..
Od Atlante i Charlottea sigurno nisu bolji. Boston, Knicksi i Detroit isto upitni.NEZALAGANJE je napisao/la:MIL bolji od ATL?Ni u ludilu....tuzlak1987 je napisao/la:Sta mislite mozel Milwaukee do PO? Mislim da se vidi iz aviona da su bolji od Phile, Orlanda, Knicksa, Detroita, Indiane , a moguce i od Charlottea, Bostona i Atlante..
Sto se tice sirine Milwaukee je sigurno ispred Atlante. Atlanti da se desi povreda Horforda ili Milsapa oni se mogu pozdraviti sa sezonom.NEZALAGANJE je napisao/la:MIL bolji od ATL?Ni u ludilu....tuzlak1987 je napisao/la:Sta mislite mozel Milwaukee do PO? Mislim da se vidi iz aviona da su bolji od Phile, Orlanda, Knicksa, Detroita, Indiane , a moguce i od Charlottea, Bostona i Atlante..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.