Nek si nam rekomarseille_unique je napisao/la:ovaj zadnji klip ti je protiv intera na san siru 2004 godine

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Nek si nam rekomarseille_unique je napisao/la:ovaj zadnji klip ti je protiv intera na san siru 2004 godine
bas sam gledao klip, koji kreteni i kretenluk, pateticno stvarnoNeutral je napisao/la:Jao šta se ono desilo između Kavale i Arisa. Nisu normalni likovi ni sekunde.
steve-o je napisao/la:bas sam gledao klip, koji kreteni i kretenluk, pateticno stvarnoNeutral je napisao/la:Jao šta se ono desilo između Kavale i Arisa. Nisu normalni likovi ni sekunde.
potpis ko kuca jarane. biti ce slika, samo nemam vremena danasNeutral je napisao/la: To je ono o čemu sam na prethodnim straniama toliko pričao. No, dobro, hajde, hvala Bogu pa ima razumnih ljudi koji koriste svoj mozak. Da, patetično i više od toga. Nećemo više pridavati pažnje tim degenima.
Nego očekujem par slika od tebe,
vidim da je hansa izgubila u derbiju protiv st.paulija danas, ima li tu kakvi novosti?Neutral je napisao/la:Lijepo kao i uvijek.
jedva cekam te slike, mogu misliti da je navijacka atmosfera bila na nivou.Neutral je napisao/la:Nema još, samo znam da je sigurno bilo paklena na terenu. Ma ne mogu izbiti neki neredi tamo, previše je policajaca na utakmici kada se sastaju ove dvije ekipe. Ipak se zna kakva mržnja vlada između ove dvije navijačke skupine. Kada budu slike, postaviti ću ih ako Bog da.
vidi se da su pravi ultrasi, i kad gostuju uvijek idu pravi momci nema tu indijanaca ko sto bi neko rekaoNeutral je napisao/la:Evo čitao sam sada mesečini da bojkotuju.
[youtube][/youtube]
Najjači su u Njemačkoj, vjeruj mi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.