Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa uvijek se mora zrtvovat za repku. U Slovackoj vjerovatno nije bio spreman, nakon toga ga nema na terenu.Sarajlijc@ je napisao/la:Joj i ovog Mujdze pa jede li taj frajer ikad ista? Vazda povrijedjen![]()
Šta to gori gdje to sjeva ko to pjesmuuu pjevaaaacalcio je napisao/la:Za Brazil nam nije potrebna vizarevan je napisao/la:Za Brazil ti ne treba viza.AzRimiRzA je napisao/la:Ja sledeci pravim pjesmu.
Idemoo uuuuuu Brazillllllllllll,
ako nedaju vizuuuuu
trazit' cu aziiiiiiiiiiiiiillllll![]()
Ali zato treba puno deviza
Joj da mi je ubosti sta na kladi
pa na put da krenem jaaaaaaaa
neka neko drugi napise refren, ja sam iscrpio svu kreativnost sto sam imao u sebi
Prema transfermarktu, Karahmet u ovoj sezoni odigrao 9, a Susic 89 minuta. Strasna pojacanja si iskopao.hz1987 je napisao/la:Cuj koga!calcio je napisao/la:Koga bi vi genijalci stavili na desnog beka?
Pa prije bi Lulica stavio na desnog beka, a da ne govorim o Bicakcicu!
radije bih igrao sa zadnjom linijom
lulic - bicakcic - spahic - salihovic
ili
bicakcic - pandza - spahic - lulic
nego sa vrsajevicem koji nije standardan ni u hajduku...frajer ode naprijed i rupa pozadi velicine ozonskog omotaca.
a ako vec trebamo traziti alternativu u mladim onda treba gledati na igrace tipa:
21yr Senad Karahmet - KV Mechelen (prirodna pozicija desni bek)
22yr Mateo Susic - FC Energie Cottbus (prirodna pozicija desni bek)
a ne igrac od 27 godina koji nit je kvalitet, nit je standardan, nit je za te pozicije!
Bio je odličan dok ga onaj prokleti Malouda protiv Francuske nije povrijedio. I tad je i Bosna pala u toj tekmi. I onda fenomenalna zamjena golmana u 60 min umjesto uvodjenja odmornog ofanzivca. Od tad dalje su krenule silne povrjede. Ali eto ako ništa i Malouda si je sjebao karijeru, mislil da je sad u Trabzonu.Cartman je napisao/la:Pa uvijek se mora zrtvovat za repku. U Slovackoj vjerovatno nije bio spreman, nakon toga ga nema na terenu.Sarajlijc@ je napisao/la:Joj i ovog Mujdze pa jede li taj frajer ikad ista? Vazda povrijedjen![]()
Nebi je ni Gljiva bolje napisao, svaka nam castfudbalerXL je napisao/la:Šta to gori gdje to sjeva ko to pjesmuuu pjevaaaacalcio je napisao/la:
Za Brazil nam nije potrebna viza
neka neko drugi napise refren, ja sam iscrpio svu kreativnost sto sam imao u sebi
To je Pape i zmajevi kreči iz Sarajeva
ejjjjjjjjj ejjjjjjjjjj
Ide Pape na vrh trona
mi imamo Šampiona
uz nas je i božja sila ide Bosnaaaaa do Brazilaaaaaaaaaaaaa ( 2 x)
Hej zmajevi silni ,rasirite krilafudbalerXL je napisao/la:Šta to gori gdje to sjeva ko to pjesmuuu pjevaaaacalcio je napisao/la:
ejjjjjjjjj ejjjjjjjjjj
Ide Pape na vrh trona
mi imamo Šampiona
Zlatni trofej nasa je nada,emir79 je napisao/la:Hej zmajevi silni ,rasirite krilafudbalerXL je napisao/la:Šta to gori gdje to sjeva ko to pjesmuuu pjevaaaacalcio je napisao/la:
ejjjjjjjjj ejjjjjjjjjj
Ide Pape na vrh trona
mi imamo Šampiona
pa nas odnesite ,do slavnog Brazila
Vatrom przite sve sto je na terenu
pa nas priblizite, tom zlatnom trofeju
(sledjeci)
Brate, mi iz krize nismo nikad ni izašli, pa nam Evropa evo skoro 20 godina dozvoljava da nigdje ne odemobivsi je napisao/la:Grcka mora na svetsko to znaju i ptice na grani..zemlja u krizi i Evropa nece dozvolit da oni neodu il direktno il kroz barazzizu1991 je napisao/la:To su samo igrice moj @fudbaler. Budemo li mi pravi, niko nam ništa neće moći, a ja čvrsto vjerujem u ove momke.
amko27 je napisao/la:Hej Safete jadna li ti majka,
Kud stavi Avdiju da Lihtenstajn kara.
Hej Avdija bosanski sine,
idi, ziv bio, na tribine.
amko27 je napisao/la:Hej Safete jadna li ti majka,
Kud stavi Avdiju da Lihtenstajn kara.
Hej Avdija bosanski sine,
idi, ziv bio, na tribine.
On cim prestane igrat fudbal ide na 120kg minimalno!Cartman je napisao/la:Uh koliki je Miske na ovoj slici sa Spahom:
NAbit ce on do Brazila 110 izgleda.FliX je napisao/la:On cim prestane igrat fudbal ide na 120kg minimalno!Cartman je napisao/la:Uh koliki je Miske na ovoj slici sa Spahom:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.