I dalje bez Spahe nema vođe u timu.
Slabo navijanje na Koševu, pogotovo prvih 15ak minuta, čuješ igrače kad jauknu.
Šunjić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ne treba ga psovati ali on je najveći krivac za poraz, pa ljudi moji šta ga imaš probavati da valja ne bi igrao bogu iza nogu, i to odma na poluvremenu umjesto kapitena. pa čovjek nam je haman cijelu odbranu zamijenio. po meni je on glavni krivac pa tek onda šunjić (koji nema šta tražiti kada dođe seo, a vali nema ni sad).reptile je napisao/la:Sta psujete Susica? Ja debila.. pa covjek je probao da vidi kakva nam je klupa! Bolje sada nego protiv Slovacke i slicno.
Ovo je taj hladni tus koji nam je trebao pred ostatak kvalifikacija.Ja zadovoljan jer barem ce sada Pape da odstrani Sunjica, Vrsajevica i Zahirovica.
Stevanovic veceras veoma slab.
Jedino su Visca i Medo pokazali nesto.
Mozes ti pisati sta zelis nas Pape vodi u Brazil a ti se nadaj da ce brko nekad biti na njegovoj poziciji.MuhamedTM je napisao/la:Safet uvodi levate u igru zato sto je los trener ,Safete **** jedno .
nije avdija je kriv za sva 4 golafera je napisao/la:kosevo je krivo za 3 od 4 gola amerikanaca....
Brko je izmislio fudbal za Papeta.1L8F9C2 je napisao/la:Mozes ti pisati sta zelis nas Pape vodi u Brazil a ti se nadaj da ce brko nekad biti na njegovoj poziciji.MuhamedTM je napisao/la:Safet uvodi levate u igru zato sto je los trener ,Safete **** jedno .
Sve je ovo idealno, Pape je vidio sad na koga moze racunati i dobro je sto izgubismo, jedan lagani samar da se malo spustimo na zemlju. Ne kontam sto odmah crnjacite zbog jedne prijateljske utakmice.
P.S. Vodite repku u Zenicu, ja ove primitivne dijasporece vise nemam namjeru gledati u gradu. Kakve face
On daje izjave samo kada pobijedi, sada je ljutterabajt je napisao/la:Gdje je susic da da izjavu ili sam propustio ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.