BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

Goalgetter
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la Goalgetter » 05 sep 2013, 15:10

NoName je napisao/la: A Pape sve više liči na Acu Petrovića, ko yebe odbranu samo trpaj naprijed :lol:
Sreca samo sto imamo vise ''Teletovica'' na terenu, ne trebamo se oslanjati na jednog :mrgreen:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 05 sep 2013, 15:11

Sušić: Da je Džeko došao sat prije utakmice bio bi u prvom timu 8-)

A gde je Cocalic ? :lol:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 05 sep 2013, 15:23

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

mostar0606

Post Postao/la mostar0606 » 05 sep 2013, 15:36

Bez obzira koliko znali mi svoj kvalitet i kolik oga svi ostali, pa i Slovaci znali, mislim da nije smio ovo uraditi, jer se euforiaj taman smirila: povreda Vranjesa, Zukanovica, Mujdze, Pandza bio skoro pa upitan, ovo malo sa Dzekom, pocela se uvlaciti nervoza, ali i boje bi bilo da je ostalo tako, jer su Zmajevi do sad uvijek tu nervozu pobjeđivali na terenu. Sad sve ukupno i realno gledajuci, vise sm ose bojali iznenađenja u Latviji, nego sada. Ja bi ovakve izjave dao pred Zilinu, i to kad bi smo u Zenici razvalili Slovake...

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 05 sep 2013, 15:40

:lol:
Zadnja izmjena: GangEvil, dana/u 15 sep 2013, 03:05, ukupno mijenjano 1 put.

mostar0606

Post Postao/la mostar0606 » 05 sep 2013, 15:41

http://www.cazin.net/sport/61083-utakmi ... kanal.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Neko je pitao da li ce radio prenositi utakmicu:

20:15 BOSNA I HERCEGOVINA - SLOVAČKA (direktan prijenos kvalifikacija za SP u Brazilu)
http://www.bhrt.ba/225.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pise da je ovo radio vodic, valdja je radio program, a nadam se da jeste, po ovome pise da ce prenositi.

Trinity74
Kontakt:

Post Postao/la Trinity74 » 05 sep 2013, 15:50

mostar0606 je napisao/la:Bez obzira koliko znali mi svoj kvalitet i kolik oga svi ostali, pa i Slovaci znali, mislim da nije smio ovo uraditi, jer se euforiaj taman smirila: povreda Vranjesa, Zukanovica, Mujdze, Pandza bio skoro pa upitan, ovo malo sa Dzekom, pocela se uvlaciti nervoza, ali i boje bi bilo da je ostalo tako, jer su Zmajevi do sad uvijek tu nervozu pobjeđivali na terenu. Sad sve ukupno i realno gledajuci, vise sm ose bojali iznenađenja u Latviji, nego sada. Ja bi ovakve izjave dao pred Zilinu, i to kad bi smo u Zenici razvalili Slovake...
U pravu si! Previse me plasi ovaj nas optimizam. Uvijek nas je skupo kostao :cry:

mostar0606

Post Postao/la mostar0606 » 05 sep 2013, 15:55

Al' hajd' evo sad sam vidio ovaj video gdje Susic govori o navijacima, vjerovatno i on zna da je jucer 'malo' :D pretjerao u vezi pobjede i slicno, ali treba biti realan pa rec ida jeste. Protiv Latvije je govorio necemo letiti da zabijemo go, cekat cemo njihovu gresku, a sad govori kako cemo ih razbiti. S druge strane, mozda je to 'rat' selektora, jer je i ovaj najavio da nece izgubiti nikako u ova 4 dana, pa ga Sajo spusta na zemlju :D. A jos nesto pozitivno je to sto je evo i Veo rekao da ih nece potcjeniti, pa eto drzimo i njega i sve ostale za rijec (SP BRAZIL 2014)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 05 sep 2013, 15:56

boga mi , ovaj optimizam sušića stvara neku euforičnu atmosferu koja mi se nimalo ne sviđa .. kao što napisa netko , više smo se plašili prije gostovanja u latviji , nego sada . a nekako , baš kada svi vjerujemo da ćemo pobijediti , i da ćemo odigrati super utakmicu , postići golove , mi teško kiksamo . sjećam se baš prije utakmice sa grčkom , dan prije je većina nas bila u strahu od kiksa i nismo bili ovoliko samouvjereni , a o sušiću da ne govorim .. a sada nekako svi vjerujemo već u pobjedu i plasman , a ja se sve više bojim .

Trinity74
Kontakt:

Post Postao/la Trinity74 » 05 sep 2013, 16:04

viKK je napisao/la:boga mi , ovaj optimizam sušića stvara neku euforičnu atmosferu koja mi se nimalo ne sviđa .. kao što napisa netko , više smo se plašili prije gostovanja u latviji , nego sada . a nekako , baš kada svi vjerujemo da ćemo pobijediti , i da ćemo odigrati super utakmicu , postići golove , mi teško kiksamo . sjećam se baš prije utakmice sa grčkom , dan prije je većina nas bila u strahu od kiksa i nismo bili ovoliko samouvjereni , a o sušiću da ne govorim .. a sada nekako svi vjerujemo već u pobjedu i plasman , a ja se sve više bojim .
+1

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 05 sep 2013, 16:07

BiH nije Španija ni Njemačka. Ima kvalitet, ali ne za velike utakmice

Slovački golman Jan Mucha, koji je posljednje tri godine proveo u Evertonu, prešao je u redove ruske Samare.
U velikom intervjuu za slovačku Pravdu govorio je i o predstojećem dvomeču protiv BiH.
- Sad ste koncentrisani na utakmicu sa Bosnom i Hercegovinom. Svi se slažu da je riječ o izuzetno jakom protivniku?
“Naravno, ali to nije ni Španija ni Njemačka pa da ne možemo igrati s njima.
Trenutno doživljavaju svoje velike trenutke, imaju kvalitet, ali ne i za velike utakmice.
Sigurno su u dobro raspoloženi i nadaju se pobjedi. To je dobro, neka i dalje tako osjećaju”.
- Njihova najveća snaga leži u odličnoj napadačkoj liniji. Šta Vi mislite?
“Bosanci imaju fantastičan napad, ali bismo mi to mogli iskoristiti.
Znamo mi njih dobro, svi oni igraju u jakim europskim timovima.
Imamo i potrebno iskustvo, jer smo prije tri godine igrali s njima. Istina tad smo ubilježili poraz, ali smo i bili u prilici vidjeti sve njihove slabosti.
To je bivša jugoslavenska škola i uvijek je teško igrati protiv njih”
Asmir Begović brani u Premiershipu, za ekipu Stoke Cityja. Kako ste ga Vi ocijenili?
“Veliki golman, znam ga lično. On je jako dobar momak i ne prima puno golova.
Ima sjajne reflekse. To je jedan od najboljih golmana u Premier ligi”.
- Šta može uraditi slovački tim?
“Vidim da su igrači složni i da se javlja zajedništvo, što je vrlo važno. Moramo ostati na zemlji i početi od nule.
Mi pokušavamo nešto drugo jer nemamo izbora u ovoj situaciji. Možda je kasno, ali kad vas krene, nikad se ne zna”.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 05 sep 2013, 16:09

Predstavnici Real Madrida sutra stižu u Zenicu
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će na zeničkom Bilinom Polju dočekati selekciju Slovačke.

Svoj dolazak na ovaj susret potvrdili su skauti nekoliko velikih evropskih klubova, a među njima je najavljen dolazak i dvojice skauta Real Madrida.

Imena skauta koji će ispred Reala špijunirati igrače na terenu drže se u tajnosti, kao i njihov cilj dolaska u Zenicu.

Na terenu Bilinog Polja sutra navečer će se nalaziti nekoliko velikih zvijezda, uglavnom u dresu Bosne i Hercegovine, ali i Marek Hamsik u dresu Slovačke.

Osim predstavnika Reala, na tribinama Bilinog Polja sutra će se nalaziti i skauti nekoliko engleskih, belgijskih, njemačkih, ruskih, turskih i italijanskih klubova.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 05 sep 2013, 16:12

viKK je napisao/la:boga mi , ovaj optimizam sušića stvara neku euforičnu atmosferu koja mi se nimalo ne sviđa .. kao što napisa netko , više smo se plašili prije gostovanja u latviji , nego sada . a nekako , baš kada svi vjerujemo da ćemo pobijediti , i da ćemo odigrati super utakmicu , postići golove , mi teško kiksamo . sjećam se baš prije utakmice sa grčkom , dan prije je većina nas bila u strahu od kiksa i nismo bili ovoliko samouvjereni , a o sušiću da ne govorim .. a sada nekako svi vjerujemo već u pobjedu i plasman , a ja se sve više bojim .

momci, nema razloga da se brinete. poznajete mene i moje izjave, i ovaj put vam tvrdim, da cemo pobjediti, samo kako i s koliko razlike, neznam, al pobjedicemo! zivi bili pa vidjeli!!!! eto, ako ne bude tako, castim cijelu raju ovdje ili cu sebi prediti nadimak u "gringonjaOnajTreci"!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 sep 2013, 16:22

ja neznam koji susicu sta se raskokodako zabicemo tri gola pa neigramo sa farskim ostrvima.da nije naograisao ne lici mi ovo na njega.mene vec puca trema bojim se onog naseg baksuzluka kad najvise treba mi zakazemo.
valjda odigramo pametno bez zalijetanja i srljanja treba igrati oprezno cuvati gol a nas napad valjda jedan uspije zabiti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 05 sep 2013, 16:28

dinoze je napisao/la:BiH nije Španija ni Njemačka. Ima kvalitet, ali ne za velike utakmice

Slovački golman Jan Mucha, koji je posljednje tri godine proveo u Evertonu, prešao je u redove ruske Samare.
U velikom intervjuu za slovačku Pravdu govorio je i o predstojećem dvomeču protiv BiH.
- Sad ste koncentrisani na utakmicu sa Bosnom i Hercegovinom. Svi se slažu da je riječ o izuzetno jakom protivniku?
“Naravno, ali to nije ni Španija ni Njemačka pa da ne možemo igrati s njima.
Trenutno doživljavaju svoje velike trenutke, imaju kvalitet, ali ne i za velike utakmice.
Sigurno su u dobro raspoloženi i nadaju se pobjedi. To je dobro, neka i dalje tako osjećaju”.
- Njihova najveća snaga leži u odličnoj napadačkoj liniji. Šta Vi mislite?
“Bosanci imaju fantastičan napad, ali bismo mi to mogli iskoristiti.
Znamo mi njih dobro, svi oni igraju u jakim europskim timovima.
Imamo i potrebno iskustvo, jer smo prije tri godine igrali s njima. Istina tad smo ubilježili poraz, ali smo i bili u prilici vidjeti sve njihove slabosti.
To je bivša jugoslavenska škola i uvijek je teško igrati protiv njih”
Asmir Begović brani u Premiershipu, za ekipu Stoke Cityja. Kako ste ga Vi ocijenili?
“Veliki golman, znam ga lično. On je jako dobar momak i ne prima puno golova.
Ima sjajne reflekse. To je jedan od najboljih golmana u Premier ligi”.
- Šta može uraditi slovački tim?
“Vidim da su igrači složni i da se javlja zajedništvo, što je vrlo važno. Moramo ostati na zemlji i početi od nule.
Mi pokušavamo nešto drugo jer nemamo izbora u ovoj situaciji. Možda je kasno, ali kad vas krene, nikad se ne zna”.
Dobro je covjek rekao.Kad god smo imali priliku da nesto napravimo nismo je iskoristili.Ovo bi mogao biti samo jedan u nizu takvih slucajeva.Na nama je da to promijenimo.Mozda mi pobjedujemo Latviju i njima slicna te smo prvi u grupi,ali na ovakvim utakmicama,kao sto je ona sutra,se zaradjuje respekt kod velikih.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 05 sep 2013, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 sep 2013, 16:29

Zeman je mala maca za Susica ;)
Ali i jest mozda dobra taktika, ne moze slovacki napad zabiti vise nego nas da ga hebes :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 sep 2013, 16:30

Ovo me podsjeca na tekmu sa Francuzima na Kosevu, kad je Pape postavio jako ofanzivan sastav, i najavio pobjedu .. Ostali scenarij je poznat .. :mrgreen:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 05 sep 2013, 16:32

Dobar dio nas je pesimistican.. sto je jako dobro. :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 05 sep 2013, 16:35

Vidi Papeta ko Ćiro vaktile :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 05 sep 2013, 16:36

Amar Dzeko je napisao/la:Vidi Papeta ko Ćiro vaktile :lol:
samo fali ono : "yebaćemo im majku!" :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.