Prave godine za pravi transfer. Možda bi se iz Želje lakše prodao, ali evo i Velež bi trebao imati dobru ekipu naredne sezone, tako da sam siguran da će Čolić vrlo brzo napustiti Premier ligu.Phill Jackson je napisao/la:s 23 godine perspektivan,to isto kad govore stalno za huntellara da je mlad a lik 26 kuka imaVirtu4l je napisao/la:Kako bih volio da smo vam 'uzeli' Čolića. Najperspektivniji igrač Premier lige.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
al shvati da ovi nasi igraci koji nesto vrijede u s 18,19,20 idu vani,,otice colic al ce zavrsit npr. u nekom osrednjem belgijskom il turskom npr. klubuVirtu4l je napisao/la:Prave godine za pravi transfer. Možda bi se iz Želje lakše prodao, ali evo i Velež bi trebao imati dobru ekipu naredne sezone, tako da sam siguran da će Čolić vrlo brzo napustiti Premier ligu.Phill Jackson je napisao/la:s 23 godine perspektivan,to isto kad govore stalno za huntellara da je mlad a lik 26 kuka imaVirtu4l je napisao/la:Kako bih volio da smo vam 'uzeli' Čolića. Najperspektivniji igrač Premier lige.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- Stone Island
- Kontakt:
Eto vam Mrva,halalimo vam gaVirtu4l je napisao/la:Kako bih volio da smo vam 'uzeli' Čolića. Najperspektivniji igrač Premier lige.

Ma Serdarevic je odlican nogometas samo je dosao totalno nespreman pa sad ne moze ni da hoda a kamoli da trci.Kako kazu do pocetka sezone ce biti kako treba.Stone Island je napisao/la:Eto vam Mrva,halalimo vam gaVirtu4l je napisao/la:Kako bih volio da smo vam 'uzeli' Čolića. Najperspektivniji igrač Premier lige.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
- Stone Island
- Kontakt:
Nije to onaj igrač od prije dvije godine. 

http://www.redarmy-mostar.ba/RA81/
Slabo nešto vidim majica po Mostaru???? Poslije priprema u Bosni, slijedi promocija pojačanja i nove opreme na Musali. Video zid, bakljada, ovo, ono... Biće novi dresovi, extra su... cca 5O KM, za članove...
@ Manijak
Serdarević ima extra potencijal, ali eto ga tebi pa se ti sekiraj malo sa njim. Upamti, noć prije derbija sa Pitarima, vjerovatno ces ga naci negdje u nekakvoj kafani na stolu kako plese. Cuj nespreman, hehehhe...
Zdravo, Rodjeni ma gdje bili....
Slabo nešto vidim majica po Mostaru???? Poslije priprema u Bosni, slijedi promocija pojačanja i nove opreme na Musali. Video zid, bakljada, ovo, ono... Biće novi dresovi, extra su... cca 5O KM, za članove...
@ Manijak
Serdarević ima extra potencijal, ali eto ga tebi pa se ti sekiraj malo sa njim. Upamti, noć prije derbija sa Pitarima, vjerovatno ces ga naci negdje u nekakvoj kafani na stolu kako plese. Cuj nespreman, hehehhe...
- Stone Island
- Kontakt:
Pobijeđen Doboj-Istok s 2:1,oba gola dao Velagić.
Danas valjda finale tog turnira,Velež-Sarajevo.
Danas valjda finale tog turnira,Velež-Sarajevo.
Jel vam igra prvi tim na ovom turniru
kod nas ekipu cine momci generacija 91 godiste

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
carina je napisao/la:http://www.redarmy-mostar.ba/RA81/
@ Manijak
A što nema crvenih majca. Mislim Red Army a nisu crvene majce ili ima i toga samo nisu stavili. Baš vam je ovo cool sa članskim kartama i ovim ostalim stvarima.
Do sada je prvi tim igrao drugo poluvrijeme, a i tada ga uigravaju. Mada bi trebali upisati pobjedu protiv vas, nismo odavno hehehe.miky_hz je napisao/la:Jel vam igra prvi tim na ovom turnirukod nas ekipu cine momci generacija 91 godiste
@ rz88 dresovi su crveni...majice su majice...
konacno da i u velezu pocnu raditi ozbilnjo i profesionalno ,samo tako nastavite 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Stone Island
- Kontakt:
@Rz88:Pa svaki organizovan nklub navijala ima svoje članove,izdaje članske,radi na marketingu i tako to.
Stone Island je napisao/la:@Rz88:Pa svaki organizovan nklub navijala ima svoje članove,izdaje članske,radi na marketingu i tako to.
Pa da, samo pitam majce a ne crvene. To me čudilo. Okey dresovi crveni, to se zna. Ali recimo meni je lično glupo nakve sive majce sa natpisom Red Army. Staviš trans Red Army a tamo sve sivo. Okey svako ima svoje mišljenje. Nije sada da ja pišem nešto loše o RA i tim stvarima, nego me samo to zanimalo. Neko nije u stanju platiti 50km, za dres . Majce su pristupačnije i mislim da će njih više ići, jer rijetko kada i idemo u dresu ja Čelika na tekme. Više je to majca s nekim natpisom i naravno crno-crvena je.
Opet kažem nemoj misliti da pišem protiv RA, samo je ovo moje opće mišljenje. Lijepo je vidjeti da se opet organizirano radi.
- Stone Island
- Kontakt:
Ma vidim ja da ti ništa loše ne misliš.
Nego,ime predstavlja to što predstavlja ali to nije ograničilo nas da podloge drugih boja koristimo.
Crvena će tu uvijek biti,možda će to cijela majica biti,možda samo slova,neka slika ili nešto.Svejedno ona je tu !
I isfuralo je nošenje dresova na tekme.Moda je sve prisutnija na stadionima pa imaš puno poznatih marki ali neće niko zamjeriti nikome ako nosi dres.Samo nek nije tuđi !
Nego,ime predstavlja to što predstavlja ali to nije ograničilo nas da podloge drugih boja koristimo.
Crvena će tu uvijek biti,možda će to cijela majica biti,možda samo slova,neka slika ili nešto.Svejedno ona je tu !
I isfuralo je nošenje dresova na tekme.Moda je sve prisutnija na stadionima pa imaš puno poznatih marki ali neće niko zamjeriti nikome ako nosi dres.Samo nek nije tuđi !
Da upravo tako. Dresovi su rijetki sada, postajemo moderni hehe.
- el-fighter
- Kontakt:
Tako je moj stari u Yugoslaviji otišao na tekmu Zvezda-Velež. Išao je u Veležovom dresu, ali je greškom ušao među Zvezdine navijače i dobio je dobre batine
Drago mi je da klub za koji navijam od djetinjstva ponovo radi punom parom i nadam se boljim danima za naš klub.

Drago mi je da klub za koji navijam od djetinjstva ponovo radi punom parom i nadam se boljim danima za naš klub.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Stone Island
- Kontakt:
Bit će sve ok !el-fighter je napisao/la:Tako je moj stari u Yugoslaviji otišao na tekmu Zvezda-Velež. Išao je u Veležovom dresu, ali je greškom ušao među Zvezdine navijače i dobio je dobre batine![]()
![]()

- el-fighter
- Kontakt:
Nadam se. Dugo nisam gledao voljenu klub u njegovom najboljem svjetlu.Stone Island je napisao/la:Bit će sve ok !el-fighter je napisao/la:Tako je moj stari u Yugoslaviji otišao na tekmu Zvezda-Velež. Išao je u Veležovom dresu, ali je greškom ušao među Zvezdine navijače i dobio je dobre batine![]()
![]()
Velež do groba života mi moga
- Stone Island
- Kontakt:
Svaki klub ima svoj loš period,pa tako i naš.Prebrodit ćemo probleme kad tad.
Pobjedise ipak nasa djecacarina je napisao/la:Do sada je prvi tim igrao drugo poluvrijeme, a i tada ga uigravaju. Mada bi trebali upisati pobjedu protiv vas, nismo odavno hehehe.miky_hz je napisao/la:Jel vam igra prvi tim na ovom turnirukod nas ekipu cine momci generacija 91 godiste
@ rz88 dresovi su crveni...majice su majice...

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.