to se ne pikadzonvejn je napisao/la:a koliko smo imali sreće kod gola ibiševića??L-Train je napisao/la:jao nesrece,ali nema veze pokazali smo koliko zapravo vrijedimo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
to se ne pikadzonvejn je napisao/la:a koliko smo imali sreće kod gola ibiševića??L-Train je napisao/la:jao nesrece,ali nema veze pokazali smo koliko zapravo vrijedimo
Alucard je napisao/la:Eh kad smo mi njima daaavno trebali zabiti bar 1-2 gola onda oni mogu nama na samom kraju jedan sretni i to onaj pobjednički. Znam ja nas, yebo ti nas!
reptile je napisao/la:Pauk je napisao/la:Surprise..surprise..po ko zna koji put opet je nasa fudbalska reprezentacija dokazala da ima gubitnicki mentalitet.![]()
Bolje se smijati nego plakati, ali najsmijesnije je sto neki zaista misle da imamo sanse da se plasiramo na SP 2014 u Brazilu.
Najbolji tako što mu je svaka lopta završila kao pokušaj ubistva na nekog navijača, mislim da nije imao nijedan udarac u okvir gola + sjeba Pjanića kad je krenuo da ošuta, svi trče, Ibišević umire trčeći on hoda...grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Dzeko je bio jedan od najboljih, koju si ti utakmicu gledao.NK/RK Krivaja je napisao/la:VOLIM TE BOSNO!
Ponosan, bravo Pape!
SAŠA PAPAC <3
Malo razočarenje Džeko, niti se trudio nešto posebno, niti se oznojio kako treba...
Asistirao za gol i namjestio prilike Misimovicu i Pjanicu.
kad pametni tuguje, budala se smijeBigBen je napisao/la:reptile je napisao/la:Pauk je napisao/la:Surprise..surprise..po ko zna koji put opet je nasa fudbalska reprezentacija dokazala da ima gubitnicki mentalitet.![]()
Bolje se smijati nego plakati, ali najsmijesnije je sto neki zaista misle da imamo sanse da se plasiramo na SP 2014 u Brazilu.![]()
Smijesan si do bola, kako te nije stid to napisati...
harishp je napisao/la:Nigdje veze konstatacija, kad su vecina koji su usli ofanzivni igraci.SaltCityAttack je napisao/la:ebiga Pape..pa do sada mu je trebalo biti jasno da se mi ne znamo braniti i da zadnje minute uvjek primamo te golove...nije trebao dirati ono sto je igrao onih 80 minuta...mislim nema veze, ali jednostavno tesko se protiv Brazila braniti, a uz to nas to nikako ne ide ..Sve u svemu svaka cast momcima na odlicnoj utkamici...kakva igra pa i pobjedu smo zasluzili slobodno se smijem usuditi i reci
Naravno da treba dati priliku al vaditi sve igrace nastrojene prema golu a gomilat destruktivce ne ide,Alfa_Muzijak je napisao/la:A koga bi ti ubacio? Jednom u zivotu se igra protiv Brazila zato moras svima dati sansu.propuh je napisao/la:Odlicna tekma s tim da je pape zasro zadnjih 20 min sa odbranbenom taktikom
i dalje ne kontam sto se povukao i ubacio u igru sve same destruktivce
ti ocigledno crkajes od smijeha...kad pametni tuguje, budala se smije
Maletić već odavno nema šta tražiti u repki dok je Ibričić dobar za klupe, Višća def zaslužuje poziv a zašto ne pružiti šansu i Zebi.vendeta87 je napisao/la:Mozemo biti zadovoljni i igrom i rezultatom, al opet se okazalo da Ibricic i Maletic nemaju sta traziti u reprezentaciji i da bi bolje bilo da su Visca i Stevanovic dobili priliku.
DobarTweeds_10 je napisao/la:Nadam se da Mancini nije gledao utakmicu veceras.
Inace smo bili odlicni.
Banujte me zaboli me ***** vise.Pauk je napisao/la:kad pametni tuguje, budala se smije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.