Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Svaka cast ,haman najkonstantiji nas igrac ove sezone..barem od ovih sto su ofanzivno orijentisani..aBd da i u repku prenese ovu formu !
-
Visca se ozbiljno namece, tj, nametnuo se, jedan od najboljih reprezentataivaca trenutno.
Turska liga jeste cudna, tesko je procijeniti neke stvari, ali mislim da je sada i realno da zauzme mjesto u prvih 11 protiv Izraela.
Turska liga jeste cudna, tesko je procijeniti neke stvari, ali mislim da je sada i realno da zauzme mjesto u prvih 11 protiv Izraela.
ma kao prate ga klubovi iz NJemacke ,a onda najednom izadje informacija da treba produzit ugovor sa ovim turskim mislim nije on vise mlad vec je tu 24g ako ne makne iz prosjecnog kluba Turske nema napretka,a nama treba kvalitet..Dobro je sto je standardan ali to ako ne kruniše nekim transferom onda znači nema kvalitet za veći nivo..
Re: RE: Re: Edin Višća
HahhahahahaSjeverniVjetar je napisao/la:Visca se ozbiljno namece, tj, nametnuo se, jedan od najboljih reprezentataivaca trenutno.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Cemu se smijes ti? Visca treba da bude jedan od prvih na listi za pocetni sastav po trenutnoj situaciji.Celikovac je napisao/la:HahhahahahaSjeverniVjetar je napisao/la:Visca se ozbiljno namece, tj, nametnuo se, jedan od najboljih reprezentataivaca trenutno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Robijo???Celikovac je napisao/la:HahhahahahaSjeverniVjetar je napisao/la:Visca se ozbiljno namece, tj, nametnuo se, jedan od najboljih reprezentataivaca trenutno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma pusti ga. Smeta mu sto je Visca iz Zelje, neki dan je dizao Avdiju ovdje kao Avdija odbio Zelju.Cartman je napisao/la:Cemu se smijes ti? Visca treba da bude jedan od prvih na listi za pocetni sastav po trenutnoj situaciji.Celikovac je napisao/la:HahhahahahaSjeverniVjetar je napisao/la:Visca se ozbiljno namece, tj, nametnuo se, jedan od najboljih reprezentataivaca trenutno.
Njima je samo klub vazan, nista repka..
Ja Edina ne vidim u prvih 11 reprezentacije, bar ne još uvijek. Iskreno bih volio da ode u neki klub lige petice ali ja čisto sumnjam u to.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja ga vidim. On i Hajrovic se bore za mjesto u prvih 11. Posto Sejo i Medo ne igraju, mogli bi cak i Hajrovic i Visca u prvih 11.FaraonTM je napisao/la:Ja Edina ne vidim u prvih 11 reprezentacije, bar ne još uvijek. Iskreno bih volio da ode u neki klub lige petice ali ja čisto sumnjam u to.
Besic, Pjanic, Lulic, Hajrovic i Visca.
Visca nije sebican, nizak, brz a i solidan sa loptom. Igrao je protiv dosta jakih timova. Jos ako predje u ligu petica to je to.
Ako pređe u jaču ligu ok, onda bi se dalo razmatrati. Dobro, trenutno on standardno igra tako da mu je to dobra preporuka za prvih 11 protiv Izraela.
Al' eto lično ne očekujem velike stvari u njegovoj karijeri.
Al' eto lično ne očekujem velike stvari u njegovoj karijeri.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Visca je vec uradio puno vise nego sto se od njega (kao igraca BHPL )ocekivalo. Standaradan je u vise nego solidnom turskom timu, postize golove redovno, na radaru je nekih boljih timova...
To je ocigledno jedini put kojim iograci iz nase lige mogu napredovati. Korak po korak, kroz drugu ligu, slabije timove , pa sa 26-27 da dospiju do nekog dobrog tima ili lige i budu standardni, kao Zuka , Papac.
Po meni Visca sada ima i fizicki i takticki kvalitet da igra u prvih 11 reprezentacije.
To je ocigledno jedini put kojim iograci iz nase lige mogu napredovati. Korak po korak, kroz drugu ligu, slabije timove , pa sa 26-27 da dospiju do nekog dobrog tima ili lige i budu standardni, kao Zuka , Papac.
Po meni Visca sada ima i fizicki i takticki kvalitet da igra u prvih 11 reprezentacije.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nova pobjeda Basaksehir-a uz novih 90 minuta Visce koji je prema rezultatima igrao desnog beka 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trabzonspor izgubio, tako da ce Visca najvjerovatnije igrati Evropa Ligu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ma meni se cini da je Edin od prvog dana bio dobar u svom klubu. Koliko se sjecam imao je brdo asistencija i poceo zabijati cim je dosao dole. Prava je steta sto je ta Turska liga iako relativno kvalitetna nekako po repu i nije bas dobro popracena od klubova iz ponajboljih liga. Odlican igrac i potpuno sam siguran da moze naci bolji klub i ligu. Do njega je.SjeverniVjetar je napisao/la:Visca je vec uradio puno vise nego sto se od njega (kao igraca BHPL )ocekivalo. Standaradan je u vise nego solidnom turskom timu, postize golove redovno, na radaru je nekih boljih timova...
-
Greska je to, igrao je desno krilo.Papastathopoulos je napisao/la:Nova pobjeda Basaksehir-a uz novih 90 minuta Visce koji je prema rezultatima igrao desnog beka
Povede IBB protiv Fenera. Višća dao odličnu loptu igraču nakon čijeg centaršuta pada go. Igra pravo dobro.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Evo i 2:0
Višća odlično puca sa ivice 16-ca, sa desne strane, u dalji ugao, golman brani a igrač IBB-a zabija odbijanac.
Kod oba gola je bio ključni igrač.
Višća odlično puca sa ivice 16-ca, sa desne strane, u dalji ugao, golman brani a igrač IBB-a zabija odbijanac.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
On mora kod nas da igra u prvih 11. Ove sezone je dosta napredovao. Nadam se da ce preci u bolju ligu.mokhe je napisao/la:Evo i 2:0
Ako Bog da na ljeto u neki od klubova liga petice.A definitivno da zasluzuje da se nadje u prvih jedanaest protiv Izraela.
Primjer da se i iz PL BiH napraviti solidna karijera, od banovicke Buducnosti preko Zelje ,Istanbula pa do nekog kluba u ligi petice aBd
Primjer da se i iz PL BiH napraviti solidna karijera, od banovicke Buducnosti preko Zelje ,Istanbula pa do nekog kluba u ligi petice aBd

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Ne bi bili losi ni Turski velikani.
Trenutno korisnika/ca: AmirBvB, dedo26, Lekqqq1921 i 29 gostiju.