UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
main CARD
Pay-per-view, 10 p.m. ET
Dominick Cruz vs. Renan Barao
bantamweight title unification bout
Jose Aldo vs. Ricardo Lamas
for featherweight title
Frank Mir vs. Alistair Overeem
Ali Bagautinov vs. John Lineker
Bobby Green vs. Abel Trujillo
preliminary CARD
FOX Sports 1, 8 p.m. ET
John Makdessi vs. Alan Patrick
Chris Cariaso vs. Kyoji Horiguchi
Nick Catone vs. Tom Watson
Al Iaquinta vs. Kevin Lee
preliminary CARD
MMAjunkie, 6:30 p.m. ET
Andy Enz vs. Clint Hester
Rashid Magomedov vs. Tony Martin
Neil Magny vs. Gasan Umalatov
Pay-per-view, 10 p.m. ET
Dominick Cruz vs. Renan Barao
bantamweight title unification bout
Jose Aldo vs. Ricardo Lamas
for featherweight title
Frank Mir vs. Alistair Overeem
Ali Bagautinov vs. John Lineker
Bobby Green vs. Abel Trujillo
preliminary CARD
FOX Sports 1, 8 p.m. ET
John Makdessi vs. Alan Patrick
Chris Cariaso vs. Kyoji Horiguchi
Nick Catone vs. Tom Watson
Al Iaquinta vs. Kevin Lee
preliminary CARD
MMAjunkie, 6:30 p.m. ET
Andy Enz vs. Clint Hester
Rashid Magomedov vs. Tony Martin
Neil Magny vs. Gasan Umalatov
Zadnja izmjena: alevkov, dana/u 12 jul 2014, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
stokton je napisao/la:Koliko gluposti u jednoj rečenicilumani je napisao/la:Fedor je pokazao svoje sa pravim borcima,a to isto je pokazao Mirkokante za nabijanje.
![]()
Svaki borac doživi svoj kraj kad tad i postane kao što ti ružno kažeš kanta za nabijanje. Niko ne traje vječno, niko.
Po tvojoj logici i Ali i Tyson i Liddel i Wand i Shogun i Ranpage i Aerts i sad Silva( mogu do sutra nabrajati) su kante jer su doživili pad u karijeri i počeli gubit, kao što svaki sportaš općenito doživi pad u svojoj karijeri.
Niko ne može bit vječno na vrhu, samo neki to skontaju pa se povuku ranije( Lewis, Foreman, Hoost,GSP itd itd itd), a ove nabrojane vuče njihov ratnički(takmičarki za druge sportove)) nagon i ne znaju kad je dosta.
Još ne mogu da vjerujem da si ovo napiso
Nisi shvatio poentu
Ne nisi ti shvatio,kazao sam da svaki borac u jednom trenutku u karijeri doživi pad, neki u dvadesetim (Tyson), neki u ranim tridesetim (Fedor), neki u kasnim tridesetim(silva), sve od osobe do osobe.lumani je napisao/la:stokton je napisao/la:Koliko gluposti u jednoj rečenicilumani je napisao/la:Fedor je pokazao svoje sa pravim borcima,a to isto je pokazao Mirkokante za nabijanje.
![]()
Svaki borac doživi svoj kraj kad tad i postane kao što ti ružno kažeš kanta za nabijanje. Niko ne traje vječno, niko.
Po tvojoj logici i Ali i Tyson i Liddel i Wand i Shogun i Ranpage i Aerts i sad Silva( mogu do sutra nabrajati) su kante jer su doživili pad u karijeri i počeli gubit, kao što svaki sportaš općenito doživi pad u svojoj karijeri.
Niko ne može bit vječno na vrhu, samo neki to skontaju pa se povuku ranije( Lewis, Foreman, Hoost,GSP itd itd itd), a ove nabrojane vuče njihov ratnički(takmičarki za druge sportove)) nagon i ne znaju kad je dosta.
Još ne mogu da vjerujem da si ovo napiso
Nisi shvatio poentuZa Fedora su pricali da je najbolji teskas ;)Fedor nikada nije bio u vrhu u Strike Forcu a da ne pricam o UFC. Meni Fedor nikada nije smetao,ali nazvati ga najboljim je bilo vise nego smjesno...Mnogi su dominirali ufc,pa nestali,ali razlika je u tome,Fedor nije uspio medu najboljima.
Ali reći za osobu koji je 10 halo 10 punih godina bio u vrhu i pobjeđivao NAJBOLJE koje je borilačka scena tada nudila, da nije uspješan je notorna glupost.
Pobjedio :
MInotaura 2 puta( prvak Pridea)
Colemana 2 puta ( UFC prvak)
Randelman (UFC prvak)
Mirko (prvak Pride Grand prix)
Arlovski(UFC prvak)
Sylvia(UFC prvak)
Ovdje sam nabrojao samo prvake koje je dobio, e haj ti sad reci koji je to teškaš vlado deset godina i dobio ovoliko prvaka, znači činjenice mi daj, pusti subjektivni dojam.Nećeš nać nikoga ni blizu.
PS. Znači ne govorim o subjektivnom dojmu, jer sam uvijek navijao kontra njega( želio sam da ga neko skine sa trona jer me iritiralo da mu niko ništa ne može tolike godine, isto sam tako želio za Silvu, ali sad mi je kao svakom fanu MMA žao kad su pali sa trona) govorim samo o činjenicama za razliku od tebe
Posle Strike Forca je imao 2 ,3 borbe sve je dobio,sto meni govori Strike Force je bio prevelik zalogaj za njega.
P.S jedno je igrati Evropsku kosarku a drugo NBA
Dobio je kante,lumani je napisao/la:Posle Strike Forca je imao 2 ,3 borbe sve je dobio,sto meni govori Strike Force je bio prevelik zalogaj za njega.
Pride je bio NBA kad je on vlado, prijatelju ne daješ argumente
sve sam ti objasnio
Pride nema nista sa UFC....Kavez vs Ring
.
I kakve veze to ima i sa čim, tito dragilumani je napisao/la:sve sam ti objasnio![]()
.
Znači svi borci koji su se borili u ringu pojma nemaju za razliku od ovih u kavezu e dobar si
Da,jedan razlog za poraze fedora I mirka jeste Taj kavez...evo poturak je uspjesniji od stojnica a ovaj drugi ga bi ga dobio u kavezu
druze sve sam i ja to pisao al ne vrijedi...stokton je napisao/la:I kakve veze to ima i sa čim, tito dragilumani je napisao/la:sve sam ti objasnio![]()
.
Znači svi borci koji su se borili u ringu pojma nemaju za razliku od ovih u kavezu e dobar si
kakve veze imaj stojnic i poturak osim sto su bosanci obojica ?
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Wtf, ne misli valjda pod ringom na kickboxing, k1 ili boks meč, a pod kavezom mma.
Nema govora da je Fedor neki loš borac, čovjek je legenda sporta, ali je isto tako nedvojbeno da je danas mnogo više all-round mma boraca, nego u vrijeme PRIDE-a. Međutim, bespotrebne su ove rasprave, šbbkbb, stvar je simpatija.
Nema govora da je Fedor neki loš borac, čovjek je legenda sporta, ali je isto tako nedvojbeno da je danas mnogo više all-round mma boraca, nego u vrijeme PRIDE-a. Međutim, bespotrebne su ove rasprave, šbbkbb, stvar je simpatija.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
work je napisao/la:Wtf, ne misli valjda pod ringom na kickboxing, k1 ili boks meč, a pod kavezom mma.![]()
Nigdje ja nisam napisao da je Fedor los borac
Fedor je po svakom kriteriju najbolji MMA borac svih vremena,lumani je napisao/la:work je napisao/la:Wtf, ne misli valjda pod ringom na kickboxing, k1 ili boks meč, a pod kavezom mma.![]()
Nigdje ja nisam napisao da je Fedor los boracFino si objasnio, sada ima dosta vise all-round boraca,a Fedor je naletio na takve.Pogledaj kada je Mirko objasnjavao kakve probleme ima u Kavezu i na razliku sa Prideom..Ja licno sam ocekivao mnogo od obadvojice ,ali jbg nisu se snasli, jer su ljudi dosta kompletniji...Na kraju krajeva cemo se sloziti Fedor i Mirko su odlicni borci,ali nisu uspjeli u Strike Forcu i Ufc..
a sad se vadiš da se nisu snašli u kavezu, a prije nekoliko postova si sasvim drugo pričo, a sada za neuspjeh kriviš kavez. Uredu ima dosta do toga jer kavez dosta na ruku ide hrvačima, a da ne govorim o pravilima koja favoriziraju parteraše, o tome sam i pisao kad smo govorili o ovoj temi.
Po nekoj logici biti komletniji znači bit dobar sa onim pride Pravilima(jer ih gotovo nije ni bilo) nego po ovim sadašnjim gdje ima toliko puno restrikcija.
juce azijski event... izvukla ih je definitivno posljednja borba na evetnu inace bi bio promasaj. izgleda u aziji jos samo koreanci idu u korak sa modernim mma. kawajiri jesto pobijedio al se dosta napatio, btw imao je presmijesan intervju poslije borbe. izderao se lik ko budala.
glavnu borbu definitvno vrijedi opet pogledati.
po meni ovo sirenje na aziju sa ovakvim kvalitetom boraca nije pametna stvar za ufc... shimizu il kako se vec zvao momak u prvoj borbi sto je nastupio je jedan od najlosijih boraca koje sam ja u zadnje vrijeme vidio... na ffc-u ima kvalitetnijih boraca od nekolicine koji su juce debitovali u ufc-u
glavnu borbu definitvno vrijedi opet pogledati.
po meni ovo sirenje na aziju sa ovakvim kvalitetom boraca nije pametna stvar za ufc... shimizu il kako se vec zvao momak u prvoj borbi sto je nastupio je jedan od najlosijih boraca koje sam ja u zadnje vrijeme vidio... na ffc-u ima kvalitetnijih boraca od nekolicine koji su juce debitovali u ufc-u
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
#WSOF executive vice president Ali Abdelaziz just issued a HUGE challenge to Bellator MMA!
A ten-fight pay-per-view, #WSOF vs. #Bellator. If you want to see it happen, use the hashtag #WSOFvsBellator and be heard!

ovo bi bilo odlicno da se desi
A ten-fight pay-per-view, #WSOF vs. #Bellator. If you want to see it happen, use the hashtag #WSOFvsBellator and be heard!

Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
cruz se opet povriedio faber uskace umjesto njega i on ili barao ce postati novi prvak nece vise biti interim 
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Strašan cardfera je napisao/la:#WSOF executive vice president Ali Abdelaziz just issued a HUGE challenge to Bellator MMA!
Johnson bi razbio Vegha, kao i Minakov Arlovskog, a Chandler Gaetheja, od ostalih parova ne bih smio prognozirat, sve u svemu ovo bi bio pametan potez i rukavica u lice UFCu
pogledao sam ovaj WSOF 8. dosta dobar event, rumble johnson imao dobar KO.

geathje (il kako se vec preziva) osvojio titulu u lakoj kategoriji al je pred kraj borbe pogledao prema sudiji i cak mu nesto rekao pa sigurno ce ovi nasi strucnjaci pomisliti da je i ovaj event namjesten
btw sjajan borac je u pitanju pomalo cudne tehnike al uspijesan za sad 11-0 omjer u karijeri ima, izgleda da ce protiv jednorukog newela braniti titulu.

geathje (il kako se vec preziva) osvojio titulu u lakoj kategoriji al je pred kraj borbe pogledao prema sudiji i cak mu nesto rekao pa sigurno ce ovi nasi strucnjaci pomisliti da je i ovaj event namjesten
btw sjajan borac je u pitanju pomalo cudne tehnike al uspijesan za sad 11-0 omjer u karijeri ima, izgleda da ce protiv jednorukog newela braniti titulu.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Cini mi se da sam na jednom portala vidjeo da JDS izaziva Overeema bila bi to dobra borba koju bi rado svi ljubitelji HW UFC-a gledali.
- tyler durden
- Kontakt:
Nema se tu sta vidjet.Polo je napisao/la:Cini mi se da sam na jednom portala vidjeo da JDS izaziva Overeema bila bi to dobra borba koju bi rado svi ljubitelji HW UFC-a gledali.
ja mislim da nije reem vise taj nivo da moze predstavljati ozbiljnog protivnika za dos santosa. izazivao je njega overeem prije na svakom koraku al se onda nakon poraza od big foota i brownea usutio. on sad ako izgubi od mira njemu je otkaz neizbjezan. al evo jedna dobra vijest za tebe sto se overeema tice, vec postoje neki kontakti između glorya i njega tako da postoji mogucnost da se vrati kick boxu.Polo je napisao/la:Cini mi se da sam na jednom portala vidjeo da JDS izaziva Overeema bila bi to dobra borba koju bi rado svi ljubitelji HW UFC-a gledali.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.