harishp je napisao/la:Nije Zahirovic jedini,bio je to slucaj sa Grujicem koji nije mogao sastaviti sezonu u klubovima a u repci je fakat do tancina ispunjavao svoje obaveze.Slucaj Vranjesa,kad izuzmemo ono prvo poluvrijeme protiv Grka u Atini fakat vise nego odlicno,ima tu jos igraca koji su predobri u repci ali u klubovima nesto ne stima.
Da bi se ko lesinari pojedinci sjatili i zaboravili svaku tu dobru tekmu i sjetili da je ovaj na klupi,dobio crveni ili bez kluba.
A isto tako je bilo igraca koji su fenomalno igrali u svojim klubovima da bi u repci bili zestoki kikseri,ili tek sa ponekim blijeskom.Ali ne,njih nije smio niko dirati.
P.S@ceze post se nije odnosio na tebe,tako da ne kontam sto si se ti nasao prozvanim,ili mozda si i ti mazao istim maslom kruh?
Koji su igraci ovi boldani?(Prije nego sto krenes napisati Hasan Salihamidzic slobodno se vrati na temu i ne citiraj mi post)Ako igras za dobar klub,i jos ako i u tom klubu igras dobro onda si dobar igrac,a ako ne igras za los klub,za dva losa kluba,onda vjerovatno nisi kvalitet,ne znam kako se ne mozete pomiriti s tim da je Zahirovic los igrac,eo od prve stranice je ta rasprava,smijesno je to,momak je imao srece,isto kao Svraka ili Adilovic sto je jedan upao u repku i zabio 2 gola za 20 minuta,a drugi sto se uopste bavi fudbalom i cak je napadac najbolje ekipe Bosne i Hercegovine,Zahirovic je samo imao srece sa ovim u reprezentaciji,pa svako ko ima oci vidi da je los,katastrofalan,ali eto,svi mi lazemo i oni u Dinamo Minsku(koji nije bolji od Zelje) i oni u Spartaku,svi smo mi slijepi samo ste vi fanovi Zahirovica objektivni,a druga je stvar sto Pape ne zove nikoga osim Rahimica da igra poziciju defanzivnog veznog,pa eto i Elvir onako star odradi protiv Latvije tu poziciju besprijekorno,jos je iznudio crveni,a ne mozes reci da nam je nebitna utakmica,ta nam je utakmica bila medju ovim ''kljucnim''