NK Troglav 1918 Livno
-
- Kontakt:
Re: NK Troglav Livno
Sumnjam da cete uzeti bodove u Cazinu,jer je ovo Krajini zadnji voz za ostanak u ligi koji je i sa pobjedom pod velikim znakom pitanja.Mada bi sa pobjedom od 2 razlike mogli da izbijemo na 11.mjesto taman da budemo vise zone ispadanja.
-
- Kontakt:
U TROGLAVU PROMJENE,POSLIJE LOŠIH REZULTATA PROMJENA TRENER-ŽARU MANDIĆA ZAMJENIO VINKO VUKOJA KJUPA INAČE IGRAČ TROGLAVA.SRETNO TRENERU I PROBAJ POMOĆI SVOM KLUBU U BORBI ZA OSTANAK U LIGI.
- badblueboylivno
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne vidjeh sad grb na srcu ali mislim da su igraci Troglava prije Cazina svratili malo u Bihac i popili kafu. Motali su se oko kladionice hahaha.Nemojte mi zamjeriti ako sam pogrijesio slucajno 

Upravu si Tropic igraci Troglava su oko 2 sata bili u Bihacu i hodali po gradu mali Bus je bio, igraci u plavim trenerkama i cak su razgovarali sa Karetom bivsim trenerom Jedinstva, oko 2 i 15 su krenuli u Cazin....
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ikakve informacije o rezultatu? 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Hvala
Nije lose, i bod nam je bitan 

-
- Kontakt:
Jadni naš Troglav,očito je nalog došao sa vrha da nas se eliminira iz ovog natjecanja-sudac je radio šta je htio i dobio je šta mu je naređeno-tri crvena kartona i šta da kažemo da smo mi toliko nekulturni da nemogu da vjerujem jer koje god igrao sa nama vidio je da imamo jedan visoki nivo tolerancije i da poraze podnosimo kao normalnu pojavu,al šta se može ova liga će izgubiti Livno i mislim da će mnogima biti žao.
Novi trener Troglava Vinko Vukoja je poveo momčad u Cazin, ali ovosezonski debi neće pamtiti po dobrom jer su Livnjaci ponovno poraženi (1:0). Bio je to njihov treći uzastopni poraz te peta utakmica zaredom bez postignutog pogotka. Kapetan Danijel Krivić je dosta krivnje vidio u glavnom sucu utakmice Emiru Spahaliću iz Mostara.
- Suđenje je stvarno bilo loše na našu štetu, isključeni smo bespotrebno Boško Peraica i ja, stvarno nismo imali normalne uvjete za igru. Poslije dva isključenja smo primili pogodak, smatra Krivić.
Livnjaci su u sljedećem kolu slobodni, potom gostuju u Banovićima, pa njihova pozicija nikako ne obećava, pogotovo jer su već u zoni ispadanja.
- Nećemo se predavati iako u sljedećoj utakmici protiv Budućnosti nećemo imati pet standardnih igrača na raspolaganju. Dobra smo ekipa, zaslužujemo po kvaliteti ostati u Ligi i borit ćemo se do posljednjeg kola. Ali moramo osvojiti tri boda negdje u gostima kako bismo imali šanse. 18 bodova je u igri i sve je moguće do kraja, izjavio je Danijel Krivić. Er. B.
http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9" onclick="window.open(this.href);return false;
- Suđenje je stvarno bilo loše na našu štetu, isključeni smo bespotrebno Boško Peraica i ja, stvarno nismo imali normalne uvjete za igru. Poslije dva isključenja smo primili pogodak, smatra Krivić.
Livnjaci su u sljedećem kolu slobodni, potom gostuju u Banovićima, pa njihova pozicija nikako ne obećava, pogotovo jer su već u zoni ispadanja.
- Nećemo se predavati iako u sljedećoj utakmici protiv Budućnosti nećemo imati pet standardnih igrača na raspolaganju. Dobra smo ekipa, zaslužujemo po kvaliteti ostati u Ligi i borit ćemo se do posljednjeg kola. Ali moramo osvojiti tri boda negdje u gostima kako bismo imali šanse. 18 bodova je u igri i sve je moguće do kraja, izjavio je Danijel Krivić. Er. B.
http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Taj Spahalić je poznat po tome. Sreća pa nije sudio u Livnu protiv nas, napravio bi veliki cirkus na štetu obje ekipe.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Samo jakoGrdan je napisao/la:- Nećemo se predavati iako u sljedećoj utakmici protiv Budućnosti nećemo imati pet standardnih igrača na raspolaganju. Dobra smo ekipa, zaslužujemo po kvaliteti ostati u Ligi i borit ćemo se do posljednjeg kola. Ali moramo osvojiti tri boda negdje u gostima kako bismo imali šanse. 18 bodova je u igri i sve je moguće do kraja, izjavio je Danijel Krivić.

Hayley <3
izgubili u Bugojnu i Cazinu, zbog...badblueboylivno je napisao/la:Samo jakoGrdan je napisao/la:- Nećemo se predavati iako u sljedećoj utakmici protiv Budućnosti nećemo imati pet standardnih igrača na raspolaganju. Dobra smo ekipa, zaslužujemo po kvaliteti ostati u Ligi i borit ćemo se do posljednjeg kola. Ali moramo osvojiti tri boda negdje u gostima kako bismo imali šanse. 18 bodova je u igri i sve je moguće do kraja, izjavio je Danijel Krivić.
Budući da nam ovim porazom fali 5 bodova, jako smo daleko ostanku, ali ja mislim da još nije kasno, te da nam je Goražde zadnji vlak, ali naravno ono ne znači ništa ako u gostima ne uzmemo 3 boda... 15 bodova u igri nije malo, treba zadržati optimizam, jedino me brine što nismo zabili gol već otprilike mjesec dana 

Iduće sezone u opet boj sa Brotnjom
,naravno ukoliko se u Brotnja održi Skupština i izabere uprava
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nismo zabili gol šest utakmica, skupa s onom u kojoj je Danko zabio za 3-1 protiv Rudara, to je preko 560 minuta igre.
Pobjeda protiv Goražda bi nas dovela na 3/4 boda od ostanka, s tim da imamo Bosnu kući i Podgrmeč vani... šanse su male da se i ostali rezultati poklope, ali nije nemoguće. Još ako bi sad GOŠK uzeo Radnika u gostima pa možda i jedan srpski klub ispadne iz lige, možda bi se mogli spasiti.
Valja se nadati i pružiti podršku momcima, mada će biti jako teško.
Ako se ispadne, koštat će nas Krajina kući (0-0 i promašen penal), Podgrmeč kući (2-2 i promašen penal), Iskra kući (0-2), Radnički kući (0-0 uz nekoliko čišćenja s gol-linije).
Pobjeda protiv Goražda bi nas dovela na 3/4 boda od ostanka, s tim da imamo Bosnu kući i Podgrmeč vani... šanse su male da se i ostali rezultati poklope, ali nije nemoguće. Još ako bi sad GOŠK uzeo Radnika u gostima pa možda i jedan srpski klub ispadne iz lige, možda bi se mogli spasiti.
Valja se nadati i pružiti podršku momcima, mada će biti jako teško.
Ako se ispadne, koštat će nas Krajina kući (0-0 i promašen penal), Podgrmeč kući (2-2 i promašen penal), Iskra kući (0-2), Radnički kući (0-0 uz nekoliko čišćenja s gol-linije).
Hayley <3
Mi idemo u boj s, kako sada stvari stoje, s našim susjedima Kamešnicom i Junakom

-
- Kontakt:
ma nek i to bude samo nek se politika prođe našeg Ružnog pačeta,kako ga u zadnje vrijeme zovu,i nek naši momci igraju i nek nam donose i što donose,a mi ćemo biti u njih.Kako je krenulo od početka ničemu se bolje nemožemo ni nadati-nije sramota igrati sa tim našim klubovim,samo se pitam zašto je takav loš odnos među istima-valjda ga zaljubljenici Troglava nisu nametnuli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.