NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

doe78
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la doe78 » 28 maj 2011, 00:48

dema je napisao/la:Zalosno sto se javljaju neki kojima je Jordan ubijao ekipe pa porede covjeka s 0 titula s najvecim ikad,pa to je uvreda i za Magica i Birda,Wilta i ostale velikane tek ih tako isbrisat i stavit nekog koje otisao Wade-u na noge da osvoji titulu.To je mozda i prvi put da covjek MVP lige ide drugom i jos dovedu 3 da bi osvojili nesta.Nikad u istoriji lige nisu iz top 15 bila 3 igraca u istoj ekipi.Evo samo ne trenutak da zamislimo seriju protiv Bullsa bez Wade ili s Wadeom a bez Boshha da li bi ta velicina prosla dalje.
Rose je dijete 22g vi ga poredite sJamesom to je smijesno,poredite vi njeg s Jamesom iz trece sezone u ligi jer jedino to je posteno.A danasnjeg Jamesa cemo poredit s Roseom kad provede u ligi 8 sezona,jer ovo je 8 koliko se sjecam.
Nesto se ne sjecam da sam Jamesa vidio na centru dok je Magic to znao fenomenalno odradit.

05-06 CLE 79 79 42.5 0.480 0.335 0.738 0.9 6.1 7.0 6.6 1.6 0.8 3.29 2.29 31.4
ovo 31,4 s uti poeni:)

eto nagledaj se 3 sezone od jamesa,ali ti si navijac bullsa i gledas samo to neces da gledas realno..
Prvi si bio na forumu koji je poredio rosa sa jordanom!!
Prozivao si i noaha u all star tim!
Zadnja izmjena: doe78, dana/u 28 maj 2011, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 maj 2011, 00:50

MaGiCa je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Zalosno je sto neki vode racuna o pravopisu tek kad ih se xyz puta opomene.
Zalosno je i to kad se najdominantniji igrac danasnjice naziva raznim imenima, od strane istih tih.
Zalosno je kad se tardise, bez trunke kritickog stava.
Zalosno je kad se neko osudjuje, samo zasto sto je promenio klub. Nije on sam sebe izabrao na draftu.
Zalosno je kad se ne pokusava realno sagledati situacija, vec se neracionalno brane ideje, koje je nemoguce odbraniti.
Zalosno je nedozvoliti nekome da misli drugacije.
Zalosno je kad se sa nekim "pozdravis", a onda uleces u raspravu.

Mnogo toga ovde je zalosno. ;)
Nije tema "napisi nesto o sebi".
Presao si me kao svinja raskrsnicu u Atini.

Rosetardizmu izgleda da nema kraja. Nije ni cudo, kad je forum pun klinaca od plafon 20 godina. ;)
A znas da me je bas briga da ti i tebi slicni imate 20 godina. Ko sto kaze Paja idi u Jagomir, mozda ima jos nade za tebe.

PS. Sad da se okrenemo temi tj. ovogodisnjem finalu. Miami za protivnika ima Dallas u kojem igra najbolji igrac lige trenutno Dirkules i ocekujem da trpa 40 poena po mecu. Prognoza 4-2 za Mavse.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 28 maj 2011, 00:56

OO ZIPA OVO nema vise dericka pa je od jednom dirkules najbolji,heheh.....
miami uzima titulu ,james mVP playoffa,daavno najavljeno sa moje strane!!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 maj 2011, 00:56

BIHfan je napisao/la:
A znas da me je bas briga da ti i tebi slicni imate 20 godina. Ko sto kaze Paja idi u Jagomir, mozda ima jos nade za tebe.

PS. Sad da se okrenemo temi tj. ovogodisnjem finalu. Miami za protivnika ima Dallas u kojem igra najbolji igrac lige trenutno Dirkules i ocekujem da trpa 40 poena po mecu. Prognoza 4-2 za Mavse.
Pazi, ja imam malko vise od dvadeset, a ti nisi rekao koliko imas, iako sam te pitao. Nema veze.
Citiras mi Paju, klasicnog trolla, koji bi bio banovan za vazda na iole ozbiljnijem forumu.
Za Jagomir nisam cuo. Pretpostavljam da je neka ustanova za pomoc onima kojima je mentalno zdravlje ugrozeno.
Hvala ti, tako drustveno odgovorno od tebe. Dirnut sam. ;)
Dokazao si da si Rosetard, jer samo tako se dade definisati to sto ti i ovaj drugi sa Roseom na avataru pisete ovde.
Budi i ti meni pozdravljen.slika

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 maj 2011, 01:03

doe78 je napisao/la:OO ZIPA OVO nema vise dericka pa je od jednom dirkules najbolji,heheh.....
Ma licemeri obicni. Pisali sve i svasta, otvarali teme "Rose vs ..." i sl., gurali Noaha na centra AllStar tekme, poredili sve i svasta sa Roseom, vredjali druge igrace, cistili temu Bullsa od neistomisljenika... Kad im se tako sto pomene, onda opet krece tardizam. Kapa dole svima, ali neki ljudi definitivno ne umeju da kriticki sagledaju realnost.
Kaze jedan: Rose je dete od 22 godine.... :(
A koliko je LeBron imao godina kad je igrao protiv Spursa 2007.? Kobe protiv Pacersa 2000.? Jordan protiv Celticsa 86e ili Duncan protiv Knicksa 1999.?

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 28 maj 2011, 01:05

Evo da vas malo smirim....

Ko je jedini igrac koji moze zaustaviti Duranta ispod 30 poena???

Russell Westbrook :) :)

A za ove lebronovce...ako ga toliko volite vodite ga kuci je*o vas on!!!
Meni je(a vjerujem i mnogima) jedan od najmrzih igraca samo zbog svog ponasanja...a nesto najgluplje u karijeri je sto je sam sebi dao nadimak KING.
Ne osporavam njegove kvalitete al sve ukupno gledano je jedno smece od igraca..odavno nisam vidio nekog igraca da vise voli da ponizi svog protivnika....neko ce mu prekinuti karijeru zbog takvog ponasanja ;) ;) tu mislim na igrace tipa Artest(nekad),Jones(Indiana)....
P.S James ima 27 godina(il 28 nisam siguran) tako da je 2007 mogao imati 23 godine(24)...a sa 22 godine je i on dosao do finala konferencije ja mislim ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 28 maj 2011, 01:10

MaGiCa je napisao/la:
doe78 je napisao/la:OO ZIPA OVO nema vise dericka pa je od jednom dirkules najbolji,heheh.....
Ma licemeri obicni. Pisali sve i svasta, otvarali teme "Rose vs ..." i sl., gurali Noaha na centra AllStar tekme, poredili sve i svasta sa Roseom, vredjali druge igrace, cistili temu Bullsa od neistomisljenika... Kad im se tako sto pomene, onda opet krece tardizam. Kapa dole svima, ali neki ljudi definitivno ne umeju da kriticki sagledaju realnost.
Kaze jedan: Rose je dete od 22 godine.... :(
A koliko je LeBron imao godina kad je igrao protiv Spursa 2007.? Kobe protiv Pacersa 2000.? Jordan protiv Celticsa 86e ili Duncan protiv Knicksa 1999.?
Znam jarane djeca nista drugo .vjerovatno basket nisu nikad ni igrali,ali sta ces trebaju nam i takvi,kada chicago ovisi o joakimu onda i oni nama trebaju..Bilo je postova od deme prije dvoboja sa heatom ,momak je stavio statistika milion kako ce uzeti miami ,pa se sada usutio,malo sudije krive,pa neke povrede i na kraju ispade boozer krivac koji je imao oko 7,8 lopti u zadnjem mecu a predhodna 2 bio najbolji igrac:)...Sada je naravno dallad favorit,mislim da bih i kk triland bio ,jer muris memic je brzi od penzionera bibija,a o guzonjicu da ne pricam!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 maj 2011, 01:12

Melo15 je napisao/la:Evo da vas malo smirim....

Meni je(a vjerujem i mnogima) jedan od najmrzih igraca samo zbog svog ponasanja...a nesto najgluplje u karijeri je sto je sam sebi dao nadimak KING.
Ne osporavam njegove kvalitete al sve ukupno gledano je jedno smece od igraca..odavno nisam vidio nekog igraca da vise voli da ponizi svog protivnika....neko ce mu prekinuti karijeru zbog takvog ponasanja ;) ;) tu mislim na igrace tipa Artest(nekad),Jones(Indiana)....
P.S James ima 27 godina(il 28 nisam siguran) tako da je 2007 mogao imati 23 godine(24)...a sa 22 godine je i on dosao do finala konferencije ja mislim ;)
Jesi vidio na onom klipu kako omalozava Mela? Ovom sto sam postavio ,ovaj zadnji. Na kraju ima.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 28 maj 2011, 01:15

to za pojeb....poved i kuci pa ga ponudi nekome..
sto ima nadimak king nije sam sebi nadio ..
a sto je tvoj nadimak melo ,to je malo cudno..:::==)))

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 28 maj 2011, 01:20

doe78 je napisao/la:

to za pojeb....poved i kuci pa ga ponudi nekome..
sto ima nadimak king nije sam sebi nadio ..
a sto je tvoj nadimak melo ,to je malo cudno..:::==)))
26 god ima..

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 maj 2011, 01:22

Prijatelju, pojma nemam ko si i ne zelim da znam. A i odoh na spavanje uskoro. ;)
Glede LeBrona, licno me zabole i za njega i za Miami, ali klasa je klasa i uvek je ispostujem kad je vidim.
Ne gotivim ni Messija, ni Barcelonu, ali svakome ko tvrdi da Messi/Barca nisu trenutno najbolji na svetu cu se suprotstaviti. Pogotovo klincadiji koja se tek ispilila, a vredja top igrace.
Ne branim ja LeBrona zbog nekog fetisa kog osecam prema njemu, vec zbog cistog njegovog kosarkaskog znanja i umeca, koje je u ovom momentu najvece na svetu. Sta buducnost nosi - ne znam. Ali, u ovom momentu (ovih godina), on je 1 Wayne Gretzky (iz NHLa 80ih) licno za ovu konkurenciju - stalni MVP.

A James je rodjen 30.12.1984.
Dakle, racunaj ga pod 85o godiste, jer mu fale dva dana za tako nesto. ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2011, 01:30

Cekaj, cekaj, vi pricate o nebuloznosti, a poredite Michaela sa Jamesom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 28 maj 2011, 01:31

Titova-Juga je napisao/la:Cekaj, cekaj, vi pricate o nebuloznosti, a poredite Michaela sa Jamesom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

michael je bio poreden sa derickom druze moj....

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 maj 2011, 01:34

doe78 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Cekaj, cekaj, vi pricate o nebuloznosti, a poredite Michaela sa Jamesom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Covjece, de nadji nam post gdje ga poredimo sa Jordanom.
FK DELFIN NEUM

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 maj 2011, 01:35

Jel poredio neko ovde njihova dostignuca ili stil igre/predispozicije/individualni kvalitet?
Razumeo bih taj smeh da je neko poredio dostignuca, ali ga ne razumem u kontekstu poredjenja ovog drugog.
Ali, da li ja to objasnjavam mladom komunisti demokratske vrednosti parlamentarizma :?: slika

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2011, 01:38

doe78 je napisao/la:

Nije istina.

Magica... ja nemam nista protiv vaseg svrsavanja na hollywoodsku kraljicu, samo nastavite, ali nadjite si limit.
Jordan je sa 38 na ledjima u ovakvoj ligi gdje se sve zivo sudi davao 23 poena. Presmijesno poredjenje igrackih kvaliteta.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 28 maj 2011, 01:48

Ma sve se moze reci za Jamesa, ali da ga se poredi sa #23, je jednostavno nemoguce. To je igrac koji je vrhunski sve radio i to je to. Onakvu zelju za pobjedom, lakoca davanja koseva, monstruozna odbrana je jednostavno nenadmasiva i nikada se nece vise pojaviti taj igrac. Moze neko zabijati i po 50 stalno, ali Michael ce uvijek ostati Michael...

Jedan, jedini, neponovljivi..

James treba da prestigne i Kobea, sto ce mu opet biti nemoguce. Nek igra jos deset sezona na ovom nivou, nece moci uzeti jos 4 titule, pod uslovom da i ove godine uzme. A ja sam ubijedjen da ce Kobe da uzme jos jednu, pa makar i na veteranski ugovor, ako bude trebalo na kraju.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2011, 01:49

Može se izgleda na ovom forumu svašta... :lol:

Smrt nacionalizmu !!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 maj 2011, 01:53

Titova-Juga je napisao/la:
Nije istina.

Magica... ja nemam nista protiv vaseg svrsavanja na hollywoodsku kraljicu, samo nastavite, ali nadjite si limit.
Jordan je sa 38 na ledjima u ovakvoj ligi gdje se sve zivo sudi davao 23 poena. Presmijesno poredjenje igrackih kvaliteta.
Jedini koji ovde svrsava si ti, prijatelju.

Jordan 930 919 38.6 .505 .332 .838 6.3 5.4 2.48 .89 31.5

James 627 626 40.1 .479 .329 .759 7.1 7.0 1.7 .8 27.7

Dakle, Jordan je nesto bolji u sutu (osetno u FT%), losiji u asistencijama i skokovima, bolji u kradjama i blokadama. Razlika u ppgu je manja od 4 ppg.

Daj mi navedi jednog igraca koji se ovoliko priblizio Jordanu. Racunao sam samo MJove sezone u Bullsima.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2011, 01:55

Jordan bi u svom "primeu" u danasnje vrijeme lagano zabijo 40 poena.
Ja ne kazem da James i Kobe nisu najblizi #23, ali cinjenica je da su se prije dopustale krvave odbrane i teze je bilo svoj talenat pokazati. Jedan je M.J.

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.