Prijedorčaninu, po meni je ovo danas bio vrhunac Makedonaca, sumnjam da mogu odigrati opet dvije dobre partiej protiv jakih ekipa, a osim toga, konstantno im igru nosi 2 do maksimalno tri igrača i moguć je već sad umor kod njih. A šut im je jako dobar, to ne treba zaboraviti. Teško je biti konstantan kod takvih objekitvno slabijih ekipa.
Njima će biti jako teško protiv Finaca koje svi otpisuju već odavno, a zaboravljaju da su u punoj formi stigli (bez obzira što su igrački slabiji, jer borbenost nadoknadi mane). naravno, ako evenutalno prođu, neće imati snage za nastavak pa će biti za napucavanje koš razlike. Utakmica MKD - Finska će biti u egalu do samog kraja, a onaj tko bude imao više snage će odnijeti pobjedu. Neko moje viđenje.
A protiv BiH, uopće ne sumnjam u pobjedu svojih Bosanaca, ne znam zašto, al dosad imam dobar filing kod svakog predviđanja.
Tako da, makedonci bi mogli biti i trećeplasirani, a da nose 4 boda

Grčka i Hrvatska će se tući za prvu poziciju ali i za dva boda.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"