EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la dubrava » 03 sep 2011, 18:47

Svaka čast makedonci, svaka čast!! Ovo je definitivno najveća pobjeda makedonskog kolektivnog sporta od osnutka države!! I to još protiv mrskih grka, pobjeda ne može biti slađa :) bit će veselja diljem Makedonije danas i noćas :) baš me zanima kako je ovaj put grčka televizija prikazala protiv koga igraju (prošli put su skinuli onaj naziv MKD)

Ono što je vrlo moguće jest da će Makedonci prenijeti 4 boda. Nisam htio komentirati utakmicu Bosne i Finske sinoć da ne bi bio popljuvan od pojedinih, ali sam očekivao ovakav rezultat, samo ne ovako visoki.

Ako Vranković večeras neće rotirati 11 igrača, ne sumnjam u pobjedu. Samo šteta zbog Tomasa što se ozlijedio, to je stvarno hendikep. Vjerujem i dalje da će proći grupu i to sa 2 boda protiv Grka, koji su po meni ništa posebno (ne vezano za ovu tekmu)!..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 sep 2011, 18:48

mdss je napisao/la:dobise makedonci hahahaha kako smo mi jadni strasno :lol:
Oni bi dobili i Crnogorce da Bo nije dobio pet lični sigurno ,jednostavno oni nisu neki kalibar svjetskih igrača ,ali za reprezentaciju igraju preko svojih mogućnosti godinama ,sjetimo se prije šta su nam radili Vrbica i ekipa .
Ovo sve su napravili svojom velikom borbenosti ,a kad se boriš i sreća te malo pomazi ,to smo mi vidjeli protiv CG i danas Finci ;)
Vidio onog Chekovskog kako skače u napadu iako je niži od Grka ,ali ginu za svaku loptu još imaju Boa koji razigrava ,pogađa kad najviše treba ,jbt mogu prenjeti 4 boda :( odoše u četvrtfinale :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 sep 2011, 18:49

abcde je napisao/la:POBEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KO JE NAJBOLJI SADA !!!!!!!!!!!! :D
Grckaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 03 sep 2011, 18:50

Dylane, daj nemoj provocirati...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 03 sep 2011, 18:50

Sada sam gledao na nekoj grckoj tv prenos... oni njih zovu FIROM.... nema pojma o imenu Makedonija....

abcde
Kontakt:

Post Postao/la abcde » 03 sep 2011, 18:51

E sad samo ovo hocu da kazem da nije ovo slucajno jucer dobili smo Hrvati i jasno je da je kvalitet na visoko nivo ovo je velika pobjeda pobjeda za istoriju kod nas je delirium !!!!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 03 sep 2011, 18:51

legenda reala je napisao/la:
mdss je napisao/la:dobise makedonci hahahaha kako smo mi jadni strasno :lol:
Oni bi dobili i Crnogorce da Bo nije dobio pet lični sigurno ,jednostavno oni nisu neki kalibar svjetskih igrača ,ali za reprezentaciju igraju preko svojih mogućnosti godinama ,sjetimo se prije šta su nam radili Vrbica i ekipa .
Ovo sve su napravili svojom velikom borbenosti ,a kad se boriš i sreća te malo pomazi ,to smo mi vidjeli protiv CG i danas Finci ;)
Vidio onog Chekovskog kako skače u napadu iako je niži od Grka ,ali ginu za svaku loptu još imaju Boa koji razigrava ,pogađa kad najviše treba ,jbt mogu prenjeti 4 boda :( odoše u četvrtfinale :P

nasa realnost je da gubimo od hokeaske nacije tj FINACA e kako sve ovo tesko pada nama koji zivimo za repku nase zemlju u bilo kojem sportu
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 03 sep 2011, 18:52

Cekovski ogodio dvije kljucne trice uz Boa masinu.
Ostale su nam neke minimalne sanse, moramo pobjediti Hrvatsku, iako ocekujem egal zavrsnicu, ne vjerujem da imamo kapaciteta to da uradimo.
Itekako zanimljiva grupa, svi imaju sanse.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 sep 2011, 18:54

abcde je napisao/la:E sad samo ovo hocu da kazem da nije ovo slucajno jucer dobili smo Hrvati i jasno je da je kvalitet na visoko nivo ovo je velika pobjeda pobjeda za istoriju kod nas je delirium !!!!
Pa bilo bi sramota da ne prođete ,nakon što ste milion uložili u igrački kadar ,mi kad bi u selektora uložili sto hiljada ,prošli bi dalje ne u igrača :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 03 sep 2011, 18:55

abcde je napisao/la:E sad samo ovo hocu da kazem da nije ovo slucajno jucer dobili smo Hrvati i jasno je da je kvalitet na visoko nivo ovo je velika pobjeda pobjeda za istoriju kod nas je delirium !!!!
Pa bilo bi sramota da ne prođete ,nakon što ste milion uložili u igrački kadar ,mi kad bi u selektora uložili sto hiljada ,prošli bi dalje ne u igrača :mrgreen:
potpis :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 sep 2011, 18:55

:lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 03 sep 2011, 18:59

Kako je luda ova nasa grupa. :lol:
Svi jos uvijek mogu biti prvi i zadnji. :lol: :lol: :lol:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 03 sep 2011, 19:00

MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! GRCI NAPUŠITE SE!

Tako to ide, sve se plaća, sve se vraća ;)

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 03 sep 2011, 19:05

Svaka čast za Makedoniju..Borče Mekejlebovski je arsturio helene :mrgreen: ..kakva partija 27p,4sk,4 ass...jbt :D ..ma Grobar je to stari,mora biti najbolji :D ..Rope Antić i Deda Gečevski veoma korisno odigrali 8-) ..Kod Grka samo fovis i donekle Burusis,ovo ostalo jad i čemer....Ova grupa nije najjača,ali je svakako najzanimljivija...svak svakoga dobija,puno je "derbija" i žestoke igre...Sačekao bih još da završi večerašnji meč između Kroasana i Montenigersa pa da dam prognozu,ali mislim da je sad jasno da će iz ove grupe u 2.krug Grčka,Makedonija i najvjerovatnije Hrvatska....(to sma prognozirao prije početka EP :D :D :D )...ali sačekaću 5.kolo pa da vidim jesam li bio u pravu ;)
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 sep 2011, 19:13

dubrava je napisao/la:Svaka čast makedonci, svaka čast!! Ovo je definitivno najveća pobjeda makedonskog kolektivnog sporta od osnutka države!! I to još protiv mrskih grka, pobjeda ne može biti slađa :) bit će veselja diljem Makedonije danas i noćas :) baš me zanima kako je ovaj put grčka televizija prikazala protiv koga igraju (prošli put su skinuli onaj naziv MKD)

Ono što je vrlo moguće jest da će Makedonci prenijeti 4 boda. Nisam htio komentirati utakmicu Bosne i Finske sinoć da ne bi bio popljuvan od pojedinih, ali sam očekivao ovakav rezultat, samo ne ovako visoki.

Ako Vranković večeras neće rotirati 11 igrača, ne sumnjam u pobjedu. Samo šteta zbog Tomasa što se ozlijedio, to je stvarno hendikep. Vjerujem i dalje da će proći grupu i to sa 2 boda protiv Grka, koji su po meni ništa posebno (ne vezano za ovu tekmu)!..
Slažem se s tobom
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 03 sep 2011, 19:28

bravo makedonija svaka cast,
veceras od nasih ocekujem pobjedu sigurnu,trebamo puno ozbiljnije uci u utakmicu,i nece biti problema
bih isto necu komentirati odmah ce se nakaciti 100 ljudi.....
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 03 sep 2011, 19:30

C grupa je zaista zanimljiva... 8-) ...Ovo je moj scenario ,do 5 kola..kako će to da izgleda( ne mora značiti,to je samo moje laičko mišljenje i prognoza). :idea:

3.kolo
HRV-CG 1

1.MKD 2/1
2.GRČ 2/1
3.HRV 2/1
4.FIN1/2
5,BOS 1/2
6.CG 1/2

4.kolo( MKD-FIN 1...CG-GRČ 2...HRV-BOS 1)

1.MKD 3/1 2.GRČ 3/1 3.HRV 3/1 4.FIN 1/3 5.BIH 1/3 6.CG 1/3

Tako da će se po meni kolo prije kraja znati ko će u 2.fazu a ko ispada...u zadnjem kolu će se Hrvati i Grci boriti za 2 boda u II fazi...mislim da će to ipak Grci uzet,jel ne mogu opet ovako loše odigrat(bar ne u 1.krugu ;) )...Finska i CG će odigrati neopterećeno i to će uzeti CG...ovamo će MKD-BIH igrati isto bez imperativa i moguće je i da BIH iznenadi,mada sumnjam..uzeće to MKD....

Po meni konačna tabela bi trebala izgledat ovako:

1.MKD 4/1 9 (4)
2.GRČ 4/1 9 (2)
3.HRV 3/2 8 (0)

4.CG 2/3 7
5.FIN 1/4 6
6.BIH 1/4 6
Zadnja izmjena: mnogo_smo_jaki, dana/u 03 sep 2011, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 03 sep 2011, 19:30

Šta drugo očekivati od grupe u kojoj igraju 4 ekipe iz bivše juge :roll: Iskreno se nadam pobjedi CG večeras!
YNWA!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 03 sep 2011, 19:42

Prijedorčaninu, po meni je ovo danas bio vrhunac Makedonaca, sumnjam da mogu odigrati opet dvije dobre partiej protiv jakih ekipa, a osim toga, konstantno im igru nosi 2 do maksimalno tri igrača i moguć je već sad umor kod njih. A šut im je jako dobar, to ne treba zaboraviti. Teško je biti konstantan kod takvih objekitvno slabijih ekipa.

Njima će biti jako teško protiv Finaca koje svi otpisuju već odavno, a zaboravljaju da su u punoj formi stigli (bez obzira što su igrački slabiji, jer borbenost nadoknadi mane). naravno, ako evenutalno prođu, neće imati snage za nastavak pa će biti za napucavanje koš razlike. Utakmica MKD - Finska će biti u egalu do samog kraja, a onaj tko bude imao više snage će odnijeti pobjedu. Neko moje viđenje.
A protiv BiH, uopće ne sumnjam u pobjedu svojih Bosanaca, ne znam zašto, al dosad imam dobar filing kod svakog predviđanja. :D
Tako da, makedonci bi mogli biti i trećeplasirani, a da nose 4 boda :) Grčka i Hrvatska će se tući za prvu poziciju ali i za dva boda.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 03 sep 2011, 19:46

dubrava je napisao/la:Prijedorčaninu, po meni je ovo danas bio vrhunac Makedonaca, sumnjam da mogu odigrati opet dvije dobre partiej protiv jakih ekipa, a osim toga, konstantno im igru nosi 2 do maksimalno tri igrača i moguć je već sad umor kod njih. A šut im je jako dobar, to ne treba zaboraviti. Teško je biti konstantan kod takvih objekitvno slabijih ekipa.

Njima će biti jako teško protiv Finaca koje svi otpisuju već odavno, a zaboravljaju da su u punoj formi stigli (bez obzira što su igrački slabiji, jer borbenost nadoknadi mane). naravno, ako evenutalno prođu, neće imati snage za nastavak pa će biti za napucavanje koš razlike. Utakmica MKD - Finska će biti u egalu do samog kraja, a onaj tko bude imao više snage će odnijeti pobjedu. Neko moje viđenje.
A protiv BiH, uopće ne sumnjam u pobjedu svojih Bosanaca, ne znam zašto, al dosad imam dobar filing kod svakog predviđanja. :D
Tako da, makedonci bi mogli biti i trećeplasirani, a da nose 4 boda :) Grčka i Hrvatska će se tući za prvu poziciju ali i za dva boda.

Pa kud ćeš bolje? :lol: :lol: :lol: ....Pa i ja sam napisao da bi u zadnjem meču BIH mogla da pobjedi Makedonce,jer ta utakmica po meni neće imati rezultatski značaj....moguće je...a iskren da budem ,ne sumnjam ni malo u pobjedu FJROM :mrgreen: protiv Finaca...Bo i Ilievski će ih razbiti,ja te uvjeravam,,,ne mogu ni Finci da dobiju ovde 2 tekme zaredom ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.