Da, mozemo to reci, a sta ces ti reci, tj. kako ces prebroditi ako/kad prodjemo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Da, mozemo to reci, a sta ces ti reci, tj. kako ces prebroditi ako/kad prodjemo
Okrivit sudiju, nesrecu, lose vrijeme... Naci ce se neki razlog. Znas vec kako to ide.
Bitno je iz kojeg ugla se gleda.alan_kardec je napisao/la: ↑04 apr 2022, 13:26U konkretnim slučajevima ne postoji nikakva teorija zavjere. Džeko nije bio u ofsajdu protiv Nigerije, činjenica.
Na Mitroviću je bio penal, činjenica.
Samo što je većini vas teško preko usta prevaliti ovo drugo.
Evo su objavili da nikome bez ulaznice neće dozvoliti ulazak u Katar.
ne bez ulaznice nego bez hayya-eVirtu4l je napisao/la: ↑04 apr 2022, 21:40Evo su objavili da nikome bez ulaznice neće dozvoliti ulazak u Katar.
https://www.dohanews.co/ticketless-fans ... -concerns/
ja sam davno prestao objašnjavati bilo šta što dolazi iz srbije, za normalne ljude većina toga nema prihvatljivog objašnjenja. svaki put kad se nešto guravo desi većina njih odma pokažu pravo liceVirtu4l je napisao/la: ↑04 apr 2022, 21:57Što se tiče teme o kojoj raspravljate, svi se žale kad su oštećeni što je sasvim logično.
Kod Srba je problem što se pravi apokalipsa, što je "ceo svet protiv njih", što odmah okrenu na nacionalizam i da ih neko mrzi, jer zaboga Đokovića mrze jer je Srbin, Čavić je bre pobedio ali je Felpsu namešteno jer je ovaj Srbin, itd...
Uvijek se u problem uvlači nacionalna pripadnost i "mrski zapad".
Tabloidi i ogavni mediji su najveći krivci za to, a dobar dio naroda se primio na to, kako i ne bi kad im se decenijama servira jedno te isto.
A ne možeš ni Hayyu dobiti bez ulaznice. Mogu svi koristiti isti broj sa ulaznice, ali kasnije će imati problem.
stvarno, kakav je plan ljudima za taj je8eni smjestaj?!?!?! treba 20.000$ samo da imas gdje da prespavasVirtu4l je napisao/la: ↑04 apr 2022, 23:13A ne možeš ni Hayyu dobiti bez ulaznice. Mogu svi koristiti isti broj sa ulaznice, ali kasnije će imati problem.
Kod nas se isto desilo, niko sa crnogorskim pasošem nije mogao uploadovati pasoš. Tek nakon 7-8 dana je proradilo i to samo preko Mozilla Firefox.
Plan je da niko bez ulaznice ne može ući u državu, a što se cijena tiče, one su ok. 4krevetni apartman, 10 dana, oko 3500 dolara. Ok je to.
To bi bilo najbolje po meni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.