FK Radnički Lukavac

Maniaacs
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Maniaacs » 28 okt 2012, 22:47

Mashallah ::)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 29 okt 2012, 12:56

Predviđanje druga Maniaacs od 16. oktobra je na dobrom putu da se obistini, već je 2/2 pogodio, vjerujem nakon sl. kola da će biti i treća zaredom. :)

Bugojno (20.10.): NK Iskra Bugojno - FK Radnički Lukavac - X slika
Lukavac (28.10.): FK Radnički Lukavac - FK Krajina Cazin - 1 slika
V. Kladuša (3.11.): FK Krajišnik V. Kladuša - FK Radnički Lukavac - 2
Lukavac (11.11.): FK Radnički Lukavac - FK Budućnost Banovići - 1
Goražde (17.11.): FK Goražde - FK Radnički Lukavac - 2

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 29 okt 2012, 13:04

Juniori:

HNK Orašje - 2 - 7 - FK Radnički Lukavac

Kadeti:

HNK Orašje - 3 - 2 - FK Radnički Lukavac

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 29 okt 2012, 14:09

Casp3r je napisao/la:Predviđanje druga Maniaacs od 16. oktobra je na dobrom putu da se obistini, već je 2/2 pogodio, vjerujem nakon sl. kola da će biti i treća zaredom. :)

Bugojno (20.10.): NK Iskra Bugojno - FK Radnički Lukavac - X slika
Lukavac (28.10.): FK Radnički Lukavac - FK Krajina Cazin - 1 slika
V. Kladuša (3.11.): FK Krajišnik V. Kladuša - FK Radnički Lukavac - 2
Lukavac (11.11.): FK Radnički Lukavac - FK Budućnost Banovići - 1
Goražde (17.11.): FK Goražde - FK Radnički Lukavac - 2
Sto ovo nema gdje na kladionici u Lukavcu, uplatio bi 100 KM, isplata bi sigurno bila nekih 700 ;) tamam

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 29 okt 2012, 20:39

U toku je anketa za izbor najboljeg igrača FK Radnički Lukavac za oktobar 2012.
Kome nije mrsko i ko je pratio igre naših fudbalera neka glasa :)

http://fkradnicki.ba/izdvojeno/anketa-b ... tobar-2012" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 29 okt 2012, 20:54

Zoom088 je napisao/la:U toku je anketa za izbor najboljeg igrača FK Radnički Lukavac za oktobar 2012.

http://fkradnicki.ba/izdvojeno/anketa-b ... tobar-2012" onclick="window.open(this.href);return false;
Migi je najbolji bio, Migi i Trumic..

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 29 okt 2012, 21:06

Maniaacs je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:U toku je anketa za izbor najboljeg igrača FK Radnički Lukavac za oktobar 2012.

Zaboravljaš Lugu koji je spasio bruku situacija, te Jareta koji je ovu sezonu jedan od najbolji igrača u ligi.

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 29 okt 2012, 21:36

Casp3r je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:

Zaboravljaš Lugu koji je spasio bruku situacija, te Jareta koji je ovu sezonu jedan od najbolji igrača u ligi.
Ma dobro, sve zavisi kako koja pozicija, po meni se Mirhad najvise trudi, daje maximum, a slazem se za Jareta, dobro smo mi njega zadrzali u Radnickom ;)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 29 okt 2012, 21:37

Maniaacs je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:
Ma dobro, sve zavisi kako koja pozicija, po meni se Mirhad najvise trudi, daje maximum, a slazem se za Jareta, dobro smo mi njega zadrzali u Radnickom ;)
Eh kad još nebi imao onaj potez viška, gdje bi mu bio kraj.
Meni je Trumić najbolji!

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 29 okt 2012, 21:49

studeni je napisao/la: Eh kad još nebi imao onaj potez viška, gdje bi mu bio kraj.
Meni je Trumić najbolji!
Jest to, ali ajde valjda ce se ova ekipa uigrat, imamo bolje igrace od dosta ekipa ;) Mogu ovi igraci dosta, samo bila prpa dok se nisu navikli na ligu, + losi rezultati.. Sad kad je krenulo, 4 gola smo dali, procepili smo, i sad idemo ka gornjem dijelu, bar zavrsit na kraju na jedno 5 mjestu, da pokazemo da imamo solidnu ekipu ;)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 29 okt 2012, 22:35

Ova sezona bi trebalo da bude prelazna, navikavanje igrača i uprave na jaču ligu. I svakako izbjegavanje borbe za opstanak,a smatram da smo sad dovoljno dobri da se nebrinemo. Završit polusezonu sa barem 23 boda i onda nek uprava vidi može li se ekipa pojačat preko zime. Možda se pojavi neki zanimljiv igrač iz nekog kluba u krizi ;)
Nadam se da se neće desiti situacija kao 2008god da nam treba preko 44 bobe za opstanak, pa da se proljeće igra u grču.

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 29 okt 2012, 23:02

studeni je napisao/la:Ova sezona bi trebalo da bude prelazna, navikavanje igrača i uprave na jaču ligu. I svakako izbjegavanje borbe za opstanak,a smatram da smo sad dovoljno dobri da se nebrinemo. Završit polusezonu sa barem 23 boda i onda nek uprava vidi može li se ekipa pojačat preko zime. Možda se pojavi neki zanimljiv igrač iz nekog kluba u krizi ;)
Nadam se da se neće desiti situacija kao 2008god da nam treba preko 44 bobe za opstanak, pa da se proljeće igra u grču.
Ma samo da mi dobijemo bar 6 bodova ove sezone, a moglo bi i 9 u ove 3 utakmice, ne bitno :) I sigurno cemo drugu polusezonu bolje pocet..Sa nekim pripremama, nadam se da je to moguce u klubu, spremit se i tako lagano krenut sa dobrim utakmicama..
Ona za igrace pa ima od tih ekipa koje su u krizi eto ova Krajina sto nam je dolazila, taj Stambolija, kako vec sto pricate o njemu, ako mu je tamo lose, nema late, ovdje ga dovest i ok.. A treba se gledat i igraci sa TK, npr eto Lukavacka Opstina, Puracic, Prokosovici, u te 2 ekipe sigurno se moze naci neki pojedinac koji bi igrao extra u 1 ligi FBiH..Trazit neke mladje, imamo i malog Mirzu iz juniora, dobar igrac, malo ga jos kalit u juniorima, i onda na treninge i pripreme sa 1 timom, i sl sezone bi i on mogao da igra ;)

Napisa se ja, lijep pozdrav :D

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 30 okt 2012, 21:17

A šta je sa Elmirom Kuduzovićem, pošto je Vlado Jagodić dao izjavu u kojoj je rekao da dok je on trener Čelika, Kuduzović neće igrati, a i vidim ga non stop je tu u Lukavcu, on bi bio dobro pojačanje sad na zimu sigurno, još kad bi mogao doći Zlatko Tomić ponovo i ne treba nam onda niko više bili bi pravi tim.........:)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 30 okt 2012, 21:51

sodagrad je napisao/la:A šta je sa Elmirom Kuduzovićem, pošto je Vlado Jagodić dao izjavu u kojoj je rekao da dok je on trener Čelika, Kuduzović neće igrati, a i vidim ga non stop je tu u Lukavcu, on bi bio dobro pojačanje sad na zimu sigurno, još kad bi mogao doći Zlatko Tomić ponovo i ne treba nam onda niko više bili bi pravi tim.........:)
Pa dobra je to ideja, e sad ne znam bil Elko igrao za nas, pitanje je tu, ne znam zasto, treba pokusat, sumnjam da vec nisu ;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 30 okt 2012, 22:12

Maniaacs je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:A šta je sa Elmirom Kuduzovićem, pošto je Vlado Jagodić dao izjavu u kojoj je rekao da dok je on trener Čelika, Kuduzović neće igrati, a i vidim ga non stop je tu u Lukavcu, on bi bio dobro pojačanje sad na zimu sigurno, još kad bi mogao doći Zlatko Tomić ponovo i ne treba nam onda niko više bili bi pravi tim.........:)
Pa dobra je to ideja, e sad ne znam bil Elko igrao za nas, pitanje je tu, ne znam zasto, treba pokusat, sumnjam da vec nisu ;)
Ma ako već ne igra trenutno nigdje, i naravno ako ne pronađe neki angažman na zimu jer ne može ništa do zimskog prelaznog roka, zašto ne bi igrao ovdje u svom klubu i gradu gdje je sve počeo, trebala bi uprava nešto da uradi po tom pitanju, ne znam kakva je situacija sa Denisom Alagićem (Totti) igrao je jedno vrijeme za nas u Drugoj ligi, takođe dobar igrač ima u ekipi Mladost Malešići (Husejn Sakušić, zadnji vezni) momak igra extra, onda u ekipi Sloga Tojšići ima napadač Muhamed Mujić (igrao je za Slobodu u Premier ligi) on bi nam dobrodošao sad na zimu, momak je sad prošlo kolo dao Slavenu 4 gola, dao je 10 golova dosad u 12 kola, ima dobrih igrača još kako na našoj Opštini tako i na cijelom Kantonu......:)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 30 okt 2012, 22:18

sodagrad je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:
Ma ako već ne igra trenutno nigdje, i naravno ako ne pronađe neki angažman na zimu jer ne može ništa do zimskog prelaznog roka, zašto ne bi igrao ovdje u svom klubu i gradu gdje je sve počeo, trebala bi uprava nešto da uradi po tom pitanju, ne znam kakva je situacija sa Denisom Alagićem (Totti) igrao je jedno vrijeme za nas u Drugoj ligi, takođe dobar igrač ima u ekipi Mladost Malešići (Husejn Sakušić, zadnji vezni) momak igra extra, onda u ekipi Sloga Tojšići ima napadač Muhamed Mujić (igrao je za Slobodu u Premier ligi) on bi nam dobrodošao sad na zimu, momak je sad prošlo kolo dao Slavenu 4 gola, dao je 10 golova dosad u 12 kola, ima dobrih igrača još kako na našoj Opštini tako i na cijelom Kantonu......:)
Ja sam napisao, negdje u prijasnjem postu da treba gledati okolne klubove, bar sa Opstine Lukavac, mora neko bit, a ima i na TK dosta igraca koji bi dobro posluzili, i sigurno nametnuli se za prvu postavu ;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 31 okt 2012, 14:35

Vrlo je moguće da Radnički na zimu pojača sadašnji igrač Slobode Adnan Jahić koji je inače i igrao u Radničkom u Prvoj ligi u sezoni 2006/2007, biće zanimljivo na zimu što se tiče dolaska novih igrača......;)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 31 okt 2012, 15:06

sodagrad je napisao/la:Vrlo je moguće da Radnički na zimu pojača sadašnji igrač Slobode Adnan Jahić koji je inače i igrao u Radničkom u Prvoj ligi u sezoni 2006/2007, biće zanimljivo na zimu što se tiče dolaska novih igrača......;)
Treba pricekat zimski rok i onda pocet pricat o tome, ovako samo mozemo dzaba nagadjat ;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 02 nov 2012, 12:33

Stručni štab i nogometaši Radničkog su upravo krenuli za Veliku Kladušu gdje će sutra odmjeriti snage sa ekipom Krajišnika, svi ovdje u Lukavcu očekujemo novu pobjedu i još bolji plasman na tabeli, do kraja su tri utakmice i u konačnici mogli bi da završimo među šest prvoplasiranih ekipa Prve lige FBIH što bi odlličan rezultat i mirna zimska pauza, SRETNO RADNIČKI...

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 02 nov 2012, 19:08

Ekipa Radničkog zajedno sa stručnim štabom stigla je u Cazin gdje će boraviti do sutra, a potom krenuti ka Velikoj Kladuši koja je blizu i akobogda osvojiti nova 3 boda u utakmici sa domaćinom Krajišnikom...:)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.