Mashallah ::)Zoom088 je napisao/la:FK Radnički - FK Krajina 4-0 (Izvještaj + VIDEO)
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Predviđanje druga Maniaacs od 16. oktobra je na dobrom putu da se obistini, već je 2/2 pogodio, vjerujem nakon sl. kola da će biti i treća zaredom. 
Bugojno (20.10.): NK Iskra Bugojno - FK Radnički Lukavac - X
Lukavac (28.10.): FK Radnički Lukavac - FK Krajina Cazin - 1
V. Kladuša (3.11.): FK Krajišnik V. Kladuša - FK Radnički Lukavac - 2
Lukavac (11.11.): FK Radnički Lukavac - FK Budućnost Banovići - 1
Goražde (17.11.): FK Goražde - FK Radnički Lukavac - 2

Juniori:
HNK Orašje - 2 - 7 - FK Radnički Lukavac
Kadeti:
HNK Orašje - 3 - 2 - FK Radnički Lukavac
HNK Orašje - 2 - 7 - FK Radnički Lukavac
Kadeti:
HNK Orašje - 3 - 2 - FK Radnički Lukavac
Sto ovo nema gdje na kladionici u Lukavcu, uplatio bi 100 KM, isplata bi sigurno bila nekih 700Casp3r je napisao/la:Predviđanje druga Maniaacs od 16. oktobra je na dobrom putu da se obistini, već je 2/2 pogodio, vjerujem nakon sl. kola da će biti i treća zaredom.

U toku je anketa za izbor najboljeg igrača FK Radnički Lukavac za oktobar 2012.
Kome nije mrsko i ko je pratio igre naših fudbalera neka glasa
http://fkradnicki.ba/izdvojeno/anketa-b ... tobar-2012" onclick="window.open(this.href);return false;

http://fkradnicki.ba/izdvojeno/anketa-b ... tobar-2012" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Migi je najbolji bio, Migi i Trumic..Zoom088 je napisao/la:U toku je anketa za izbor najboljeg igrača FK Radnički Lukavac za oktobar 2012.
Zaboravljaš Lugu koji je spasio bruku situacija, te Jareta koji je ovu sezonu jedan od najbolji igrača u ligi.Maniaacs je napisao/la:Migi je najbolji bio, Migi i Trumic..Zoom088 je napisao/la:U toku je anketa za izbor najboljeg igrača FK Radnički Lukavac za oktobar 2012.
Ma dobro, sve zavisi kako koja pozicija, po meni se Mirhad najvise trudi, daje maximum, a slazem se za Jareta, dobro smo mi njega zadrzali u RadnickomCasp3r je napisao/la:Zaboravljaš Lugu koji je spasio bruku situacija, te Jareta koji je ovu sezonu jedan od najbolji igrača u ligi.Maniaacs je napisao/la:Migi je najbolji bio, Migi i Trumic..Zoom088 je napisao/la:U toku je anketa za izbor najboljeg igrača FK Radnički Lukavac za oktobar 2012.

Eh kad još nebi imao onaj potez viška, gdje bi mu bio kraj.Maniaacs je napisao/la:Ma dobro, sve zavisi kako koja pozicija, po meni se Mirhad najvise trudi, daje maximum, a slazem se za Jareta, dobro smo mi njega zadrzali u RadnickomCasp3r je napisao/la:Zaboravljaš Lugu koji je spasio bruku situacija, te Jareta koji je ovu sezonu jedan od najbolji igrača u ligi.Maniaacs je napisao/la:
Migi je najbolji bio, Migi i Trumic..
Meni je Trumić najbolji!
Jest to, ali ajde valjda ce se ova ekipa uigrat, imamo bolje igrace od dosta ekipastudeni je napisao/la: Eh kad još nebi imao onaj potez viška, gdje bi mu bio kraj.
Meni je Trumić najbolji!

Ova sezona bi trebalo da bude prelazna, navikavanje igrača i uprave na jaču ligu. I svakako izbjegavanje borbe za opstanak,a smatram da smo sad dovoljno dobri da se nebrinemo. Završit polusezonu sa barem 23 boda i onda nek uprava vidi može li se ekipa pojačat preko zime. Možda se pojavi neki zanimljiv igrač iz nekog kluba u krizi
Nadam se da se neće desiti situacija kao 2008god da nam treba preko 44 bobe za opstanak, pa da se proljeće igra u grču.

Nadam se da se neće desiti situacija kao 2008god da nam treba preko 44 bobe za opstanak, pa da se proljeće igra u grču.
Ma samo da mi dobijemo bar 6 bodova ove sezone, a moglo bi i 9 u ove 3 utakmice, ne bitnostudeni je napisao/la:Ova sezona bi trebalo da bude prelazna, navikavanje igrača i uprave na jaču ligu. I svakako izbjegavanje borbe za opstanak,a smatram da smo sad dovoljno dobri da se nebrinemo. Završit polusezonu sa barem 23 boda i onda nek uprava vidi može li se ekipa pojačat preko zime. Možda se pojavi neki zanimljiv igrač iz nekog kluba u krizi![]()

Ona za igrace pa ima od tih ekipa koje su u krizi eto ova Krajina sto nam je dolazila, taj Stambolija, kako vec sto pricate o njemu, ako mu je tamo lose, nema late, ovdje ga dovest i ok.. A treba se gledat i igraci sa TK, npr eto Lukavacka Opstina, Puracic, Prokosovici, u te 2 ekipe sigurno se moze naci neki pojedinac koji bi igrao extra u 1 ligi FBiH..Trazit neke mladje, imamo i malog Mirzu iz juniora, dobar igrac, malo ga jos kalit u juniorima, i onda na treninge i pripreme sa 1 timom, i sl sezone bi i on mogao da igra

Napisa se ja, lijep pozdrav

A šta je sa Elmirom Kuduzovićem, pošto je Vlado Jagodić dao izjavu u kojoj je rekao da dok je on trener Čelika, Kuduzović neće igrati, a i vidim ga non stop je tu u Lukavcu, on bi bio dobro pojačanje sad na zimu sigurno, još kad bi mogao doći Zlatko Tomić ponovo i ne treba nam onda niko više bili bi pravi tim.........

Pa dobra je to ideja, e sad ne znam bil Elko igrao za nas, pitanje je tu, ne znam zasto, treba pokusat, sumnjam da vec nisusodagrad je napisao/la:A šta je sa Elmirom Kuduzovićem, pošto je Vlado Jagodić dao izjavu u kojoj je rekao da dok je on trener Čelika, Kuduzović neće igrati, a i vidim ga non stop je tu u Lukavcu, on bi bio dobro pojačanje sad na zimu sigurno, još kad bi mogao doći Zlatko Tomić ponovo i ne treba nam onda niko više bili bi pravi tim.........

Ma ako već ne igra trenutno nigdje, i naravno ako ne pronađe neki angažman na zimu jer ne može ništa do zimskog prelaznog roka, zašto ne bi igrao ovdje u svom klubu i gradu gdje je sve počeo, trebala bi uprava nešto da uradi po tom pitanju, ne znam kakva je situacija sa Denisom Alagićem (Totti) igrao je jedno vrijeme za nas u Drugoj ligi, takođe dobar igrač ima u ekipi Mladost Malešići (Husejn Sakušić, zadnji vezni) momak igra extra, onda u ekipi Sloga Tojšići ima napadač Muhamed Mujić (igrao je za Slobodu u Premier ligi) on bi nam dobrodošao sad na zimu, momak je sad prošlo kolo dao Slavenu 4 gola, dao je 10 golova dosad u 12 kola, ima dobrih igrača još kako na našoj Opštini tako i na cijelom Kantonu......Maniaacs je napisao/la:Pa dobra je to ideja, e sad ne znam bil Elko igrao za nas, pitanje je tu, ne znam zasto, treba pokusat, sumnjam da vec nisusodagrad je napisao/la:A šta je sa Elmirom Kuduzovićem, pošto je Vlado Jagodić dao izjavu u kojoj je rekao da dok je on trener Čelika, Kuduzović neće igrati, a i vidim ga non stop je tu u Lukavcu, on bi bio dobro pojačanje sad na zimu sigurno, još kad bi mogao doći Zlatko Tomić ponovo i ne treba nam onda niko više bili bi pravi tim.........

Ja sam napisao, negdje u prijasnjem postu da treba gledati okolne klubove, bar sa Opstine Lukavac, mora neko bit, a ima i na TK dosta igraca koji bi dobro posluzili, i sigurno nametnuli se za prvu postavusodagrad je napisao/la:Ma ako već ne igra trenutno nigdje, i naravno ako ne pronađe neki angažman na zimu jer ne može ništa do zimskog prelaznog roka, zašto ne bi igrao ovdje u svom klubu i gradu gdje je sve počeo, trebala bi uprava nešto da uradi po tom pitanju, ne znam kakva je situacija sa Denisom Alagićem (Totti) igrao je jedno vrijeme za nas u Drugoj ligi, takođe dobar igrač ima u ekipi Mladost Malešići (Husejn Sakušić, zadnji vezni) momak igra extra, onda u ekipi Sloga Tojšići ima napadač Muhamed Mujić (igrao je za Slobodu u Premier ligi) on bi nam dobrodošao sad na zimu, momak je sad prošlo kolo dao Slavenu 4 gola, dao je 10 golova dosad u 12 kola, ima dobrih igrača još kako na našoj Opštini tako i na cijelom Kantonu......Maniaacs je napisao/la:Pa dobra je to ideja, e sad ne znam bil Elko igrao za nas, pitanje je tu, ne znam zasto, treba pokusat, sumnjam da vec nisusodagrad je napisao/la:A šta je sa Elmirom Kuduzovićem, pošto je Vlado Jagodić dao izjavu u kojoj je rekao da dok je on trener Čelika, Kuduzović neće igrati, a i vidim ga non stop je tu u Lukavcu, on bi bio dobro pojačanje sad na zimu sigurno, još kad bi mogao doći Zlatko Tomić ponovo i ne treba nam onda niko više bili bi pravi tim.........

Vrlo je moguće da Radnički na zimu pojača sadašnji igrač Slobode Adnan Jahić koji je inače i igrao u Radničkom u Prvoj ligi u sezoni 2006/2007, biće zanimljivo na zimu što se tiče dolaska novih igrača......

Treba pricekat zimski rok i onda pocet pricat o tome, ovako samo mozemo dzaba nagadjatsodagrad je napisao/la:Vrlo je moguće da Radnički na zimu pojača sadašnji igrač Slobode Adnan Jahić koji je inače i igrao u Radničkom u Prvoj ligi u sezoni 2006/2007, biće zanimljivo na zimu što se tiče dolaska novih igrača......

Stručni štab i nogometaši Radničkog su upravo krenuli za Veliku Kladušu gdje će sutra odmjeriti snage sa ekipom Krajišnika, svi ovdje u Lukavcu očekujemo novu pobjedu i još bolji plasman na tabeli, do kraja su tri utakmice i u konačnici mogli bi da završimo među šest prvoplasiranih ekipa Prve lige FBIH što bi odlličan rezultat i mirna zimska pauza, SRETNO RADNIČKI...
Ekipa Radničkog zajedno sa stručnim štabom stigla je u Cazin gdje će boraviti do sutra, a potom krenuti ka Velikoj Kladuši koja je blizu i akobogda osvojiti nova 3 boda u utakmici sa domaćinom Krajišnikom...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.