Ali opet se nadam da ce makar i nekoliko nasih lopti proci do Dzeke i Ibisevica pa da zabijemo makar jedan ili dva jer primicemo ih nekoliko 100%

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Da makar bude nerjeseno 2:2 , bilo bi odlicno.calcio je napisao/la:Sve mi mirise na to da ce nas nijemci razbiti. Oni su u jeku priprema za SP, imaju mocnu ekipu, puno trce, u formi su... Nasi slabo pripremljeni, dosli sa odmora, nemaju snage za 90 minuta, moral pao poslije Svedske....
Ali opet se nadam da ce makar i nekoliko nasih lopti proci do Dzeke i Ibisevica pa da zabijemo makar jedan ili dva jer primicemo ih nekoliko 100%
mislis u 20:30h.Ultralopulos je napisao/la:U 8 I 30
ja ba...bebek1 je napisao/la:mislis u 20:30h.Ultralopulos je napisao/la:U 8 I 30
Ja sam gledo 90% meceva Slobode na Tusnju ove sezone,i mogu ti reci da je Crnogorac mogao dobit poziv,jer je igrao dobro,ma ja sam samo naveo primjer,nisi trebao objasnjavat sad toliko.Samo nemogu ovdje da shvatim zasto se favoriziraju igraci koji nisu htjeli da cuju za repku BiH,jer su htjeli da igraju za druge zemlje,i kad su vidjeli da nemaju sansu u tim repkama gdje su zamislili da igraju,hajmo u BiH,tamo ce nas pustit da igramo,zar je moguce da je Medunjani ispred Supica,momak koji do jucer nije htjeo igrat za nasu zemlju,dok je Supic odmah dosao,i zaduzio nas tekmam protiv Turske i Belgije.Stvarno smo nekorektni,i kad bi se npr.neki naljutio od ovih koji nisu htjeli igrat za repku,dovedes nekog naseg,on dadne 1000% za svoju zemlju,i na kraju ga odhebes,jer je se ovaj odljutio,i opet po starom.jasko_juve je napisao/la:hari jarane haj inekako ova prva dvojica,al ova dvojica iz Slobode.....ajmo malo biti realni,nemoj biti subjektivan,objektivno gledaj stvari..gledao sam i tog Milosevica i Crnogorca..Crnogorac je tolika seljacina da je to necuveno..protiv Zvijezde u Tuzli prosle godine,poslije jednog kornera i suta mladog Mujica on trci na njega s kraja terena i udara ga sakom po licu i govori mu SELJACINO DODAJ..samo zato sto je taj Crnogorac iz Tuzle a Mujic iz Kalesije il odakle vec,a dok je Slobodu trenirao Suad Jasarevic,na jednom treningu je rekao ajd da igramo mi GRADJANI protiv SELJAKA..pfffffff...sto se tice Milosevica,on ne moze maknut,nije toliko los,al fizicka sprema mu je katastrofa, mozda nije htio trenirat il sta vec..U Gradaccu sad kad su igrali 2-2 on poslije 50.minute ne moze maknut,zadihao se,hvata se za kukove..nemoj mislit da ja sad imam nesto protiv Slobode,al ova dvojica nisu ni blizu reprezentacije,jedino sto vrijedi,po meni,u Slobodi su mali Bekic koji je odlican bio ove sezone,onda golman Mujkic i Smajlovic koji je najzasluzniji za Slobodin opstanak..harry_90 je napisao/la:@carina
Fali ti jos Mujdza,Mravac,Milenkovic(momak koji se uvijek odazove u repku),a momci iz nase lige koji zasluzuju poziv,sad zasad po meni su Skoro,Bekric,Crnogorac,Milosevic,i mozda jos koji.Vladavic sa tog spiska zasad otpada,jer momak ne igra u Salzburgu,donosi vodu igracima,Šunjic tebi u timu prije Nadarevica
Moral je pao,ali sad ce imati 20.000 razloga da to poprave.i kad uzmes u obzir i onih 17.000 u Svedskoj.calcio je napisao/la:Sve mi mirise na to da ce nas nijemci razbiti. Oni su u jeku priprema za SP, imaju mocnu ekipu, puno trce, u formi su... Nasi slabo pripremljeni, dosli sa odmora, nemaju snage za 90 minuta, moral pao poslije Svedske....
jbte Goal com nas zove Ljiljani a ovdje izmisljaju nekakve zmajevehilmo je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/468/interna ... erzegovina
ma zmajevi su opasniji od ljiljanajuznjak> je napisao/la:jbte Goal com nas zove Ljiljani a ovdje izmisljaju nekakve zmajevehilmo je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/468/interna ... erzegovina
Pa dobro imala je BiH i zmaja,samo kad kazemo Zmaj Od Bosne prvenstveno se misli na Gradacac i okolinu...i meni ljiljani zvuce bolje,jednostavno zbog toga sto onda govorimo o BiH generalno i nekako sa tim i spominjemo drzavotvornost i nase simbole od davnina...i ja sam za ljiljane.juznjak> je napisao/la:jbte Goal com nas zove Ljiljani a ovdje izmisljaju nekakve zmajevehilmo je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/468/interna ... erzegovina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.