majestic24 je napisao/la:kojoj ligi mogu pristupiti
ss.ba lige su zatvorene,probaj upast u neku drugu..imas na internetu kodova,pa vidi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
majestic24 je napisao/la:kojoj ligi mogu pristupiti
Stvrno je glupo ovo šta rade, ko god da vodi ligu. Ne daju ovima sa foruma a tamo neki uzimaju prva mjesta koji uopšte nemaju username kao na forumu (govorim samo za njih na vrhu, jer ostale nisam ni gledao, a vjerovatno ih ima još). Ako je bio dogovor da se svi oni izbace, a igraju samo ovi s foruma, ne znam što se to ne poštuje, nego potpuno obratno.majestic24 je napisao/la:sta vi komplikujete u pm. Do sada uvjek bile otvorene i moglo se uvjek pristupiti ligi.
soxx je napisao/la:Sutra laptop ide na popravak i do subote ce biti gotov pa cu se izvalit i polako cistiti dok prodje gameweek 2mozda je taj s foruma sto je ispred tebe jer imam u porukama jos nickova. Nisam editovao.
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
To je ukinuto...a i ja ga cekam da asistira il da zabije :/ zasluzio jehanniz je napisao/la:Kako nisu upisali asistenciju za Walcotta? Prošle sezone se za ovo dobijala asistencija.
Ja sam njega izbacio iz tima.xinxee je napisao/la:To je ukinuto...a i ja ga cekam da asistira il da zabije :/ zasluzio jehanniz je napisao/la:Kako nisu upisali asistenciju za Walcotta? Prošle sezone se za ovo dobijala asistencija.
Primiše gol jbg. I Norwich isto, a imam Garrida i Bega.xinxee je napisao/la:Nezna ovaj Walcott po strani opalit..
Sad cekat Stoke i tri njihova igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.