Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Olympique Lyonnais
Ozljede u momčadi primorale su vodstvo Lyona da hitno pojača obrambeni red svoje momčadi pa je na Gerland stigao mladi afrički branič.
Reprezentativac Burkine Faso Bakary Kone potpisao je petogodišnji ugovor s Lyonom. 23-godišnjak je posljednjih pet godina proveo u drugoligašu Guingampu te osvojio Francuski kup 2009.
Novi branič bio je imperativ, pojasnio je trener Remi Garde: "Nedostupnost Johna Mensaha i Crisa požurila je stvari, ali Kone je igrač kojeg smo tražili, kojeg smo pratili neko vrijeme Pogledao dosta snimki njegovih utakmica. Ima potencijala te prostora za napredak."
Kone bi mogao debitirati već večeras kada Lyon igra protiv povratnika u Ligue 1, Ajaccioa.
Inače, ovo je prvo pojačanje Lyona ovog ljeta nakon što je Garde zamijenio Claudea Puela. Klub nije otkrio financijske detalje transfera.
Reprezentativac Burkine Faso Bakary Kone potpisao je petogodišnji ugovor s Lyonom. 23-godišnjak je posljednjih pet godina proveo u drugoligašu Guingampu te osvojio Francuski kup 2009.
Novi branič bio je imperativ, pojasnio je trener Remi Garde: "Nedostupnost Johna Mensaha i Crisa požurila je stvari, ali Kone je igrač kojeg smo tražili, kojeg smo pratili neko vrijeme Pogledao dosta snimki njegovih utakmica. Ima potencijala te prostora za napredak."
Kone bi mogao debitirati već večeras kada Lyon igra protiv povratnika u Ligue 1, Ajaccioa.
Inače, ovo je prvo pojačanje Lyona ovog ljeta nakon što je Garde zamijenio Claudea Puela. Klub nije otkrio financijske detalje transfera.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Veceras Kone starta, ako ima ko kakav dobar link neka postavi.
Starteri:Lloris, Réveillère, B.Kone, Lovren, Cissokho, Gonalons, Källström, Briand, Bastos, Lisandro, Gomis.

Starteri:Lloris, Réveillère, B.Kone, Lovren, Cissokho, Gonalons, Källström, Briand, Bastos, Lisandro, Gomis.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ako ne ubace Pjanića neće ni pobijediti 

-
- Kontakt:
Joj Boze....ako je neko gledao utakmicu zna sta pricam....onakva nesreca nas je pratilaaaaaaa 

Gdje si gledao? Ja trazio link pola sata, svi stopaju uzasno.Licha Lopez je napisao/la:Joj Boze....ako je neko gledao utakmicu zna sta pricam....onakva nesreca nas je pratilaaaaaaa
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Adthe-u sam gledao,nekad zastopa al jbg...poslao bi ti ja link al nisam vidio da si trazio...BIHfan je napisao/la:Gdje si gledao? Ja trazio link pola sata, svi stopaju uzasno.Licha Lopez je napisao/la:Joj Boze....ako je neko gledao utakmicu zna sta pricam....onakva nesreca nas je pratilaaaaaaa
Iako opet nisam mogao u normali gledat utakmicu, jer su streamovi malo je reci losi, ono sto sam vidio je novi preporodjeni Lyon. Prelijepo igramo, ultra ofanzivno i to mi se jako puno svidja. Bio sam jako skeptican za prolaz u LP, ali nakon ovog veceras sam uvjeren u prolaz kao i u osminufinala LP. 

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Igramo bolje nego ikad,nakon 3 godine "robije" s Puelom Lyon opet moze da osvoji Fr ligu a i bude uticajniji u LP.....za steam uvjek otidji na http://www.lyon-forums.com/viewforum.php?f=29" onclick="window.open(this.href);return false; i tu postavljaju steamove koji su najbolji.BIHfan je napisao/la:Iako opet nisam mogao u normali gledat utakmicu, jer su streamovi malo je reci losi, ono sto sam vidio je novi preporodjeni Lyon. Prelijepo igramo, ultra ofanzivno i to mi se jako puno svidja. Bio sam jako skeptican za prolaz u LP, ali nakon ovog veceras sam uvjeren u prolaz kao i u osminufinala LP.

Ma brate igramo pravo dobro. Na ovom forumu stalno citam diskusije (nisam prijavljen), ali eto nikad nisam bas linkove tu gledao. Odsad cu prvo tamo ici onda.Licha Lopez je napisao/la:Igramo bolje nego ikad,nakon 3 godine "robije" s Puelom Lyon opet moze da osvoji Fr ligu a i bude uticajniji u LP.....za steam uvjek otidji na http://www.lyon-forums.com/viewforum.php?f=29" onclick="window.open(this.href);return false; i tu postavljaju steamove koji su najbolji.BIHfan je napisao/la:Iako opet nisam mogao u normali gledat utakmicu, jer su streamovi malo je reci losi, ono sto sam vidio je novi preporodjeni Lyon. Prelijepo igramo, ultra ofanzivno i to mi se jako puno svidja. Bio sam jako skeptican za prolaz u LP, ali nakon ovog veceras sam uvjeren u prolaz kao i u osminufinala LP.

A ja cu skinut utakmicu ako bude neko postavio ovdje http://www.mysoccerplace.net/forum/topi ... +Downloads .

Ima zanimljivih utakmica, pa ako se zelis koje prisjetit downloaduj.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Taman da pogledam ovu protiv Milana na Emirejts kupu,gledao sam highlitse i vidio sam da smo bili dominatniji... 

Razocarao me Gerde, pa gdje ces igrat sa dva spora krila (ustvari oni to nikad nisu igrali Pjanic i Belfodil).
Zasto je promjenio formaciju? I to usred prvenstva. Kallstrom je grozan gubi lopte, salje neke visoke centarsuteve u prazno, ma vezni red je katastrofa.
Zasto je promjenio formaciju? I to usred prvenstva. Kallstrom je grozan gubi lopte, salje neke visoke centarsuteve u prazno, ma vezni red je katastrofa.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ima li tko link???
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne moze lyon meda bez pjanica 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jesil ti gledao utakmicu?Bosniacum Lilium je napisao/la:ne moze lyon meda bez pjanica
Bolje reci Pjanic ne moze meda, grozan je na krilu.
Sidy Kone

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Ocajno...spor protok lopte...nema kreativnosti...dobro smo prosli kako smo mogli...tek od 60 min smo poceli igrati...
PS:jeste vidjeli bastosa,koji je njemu k****
Ovaj Bastos sa ovakvim ponasanjem bi meni Igman za kaznu pretrcao. Al nazalost treba nam za Rubin.Licha Lopez je napisao/la:Ocajno...spor protok lopte...nema kreativnosti...dobro smo prosli kako smo mogli...tek od 60 min smo poceli igrati...
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
http://www.sportp2p.info/.AKo" onclick="window.open(this.href);return false; nekom treba steam za Rubin-Lyon 

- L' Imperator
- Kontakt:
tnxLicha Lopez je napisao/la:http://www.sportp2p.info/.AKo nekom treba steam za Rubin-Lyon

#samoRudar #zauvijek
Bit će panike do kraja za Lyon, nadam se da će se uspjeti obraniti i ovjeriti prolaz u skupine
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.