pa taj sto se pokrio peskirom je Herr IlhanPasodzigera je napisao/la:Je li Turci placu sto su izgubili?Limuntos je napisao/la:ja nista ne kontam ovdje..._dreamer_ je napisao/la:TUGA!

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
pa taj sto se pokrio peskirom je Herr IlhanPasodzigera je napisao/la:Je li Turci placu sto su izgubili?Limuntos je napisao/la:ja nista ne kontam ovdje..._dreamer_ je napisao/la:TUGA!
Bjeloruse bi trebali tućiEdin TM87 je napisao/la:Tesko je bilo sta ocekivat, prosle godine historijska sanse, protiv onih jadnih Danaca, koje su Slovenci isprasili 5:0 mi izgubimo, Bjeloruse uzimamo, al' opet u 3. kolu padamo, Kubot i jedan od najboljih Dubla svijeta, jedino da se nadamo da ce nasi prijatelji iz Tuzle, Estonci izbacit ove Poljake, sve nade polazemo u Zoppa![]()
http://www.daviscup.com/en/results/grou ... frica.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Brkic je morao igrati jer je Dzumhur dobio povredu na Futuresu u Turskoj.Edin TM87 je napisao/la:E vidis, Bjelorusi imaju momka 90' godiste vec oko 200. mjesto, i 87' godiste, sta cemo kad oni sazriju?![]()
Ma mora Kubot igrat', ako bude kljucni mec protiv nas igrat' ce, dzaba nama Basic, kad nece da igra, dzaba i Dzumhur kad Brkic igra, treba dovest neke stvari u red...
Slovenci imaju 2 top 100 igraca. Da BiH ima 2 Delica, bilo bi 5:0 protiv Danske.Edin TM87 je napisao/la:Tesko je bilo sta ocekivat, prosle godine historijska sanse, protiv onih jadnih Danaca, koje su Slovenci isprasili 5:0 mi izgubimo
Pa sta bi lani?Razbojnik je napisao/la:Slovenci imaju 2 top 100 igraca. Da BiH ima 2 Delica, bilo bi 5:0 protiv Danske.Edin TM87 je napisao/la:Tesko je bilo sta ocekivat, prosle godine historijska sanse, protiv onih jadnih Danaca, koje su Slovenci isprasili 5:0 mi izgubimo
U Tuzli sudije za nas siljile pravo. Pa nije mu prvi put da igra tako vazan mec, igrao je vec 5. mec protiv Ivanova cini mi se, i to u Tallinu kad smo igrali, nije u tom stvar, i ja mislim da bi izgubili od Slovenaca 5:0, tako da je bolje sto nismo prosli, jer bi odma' ispali, ovako nam igraci sazrijevaju, i moze se ocekivat nesto od njih, al' nije sve do njih, nego i do saveza, treba dovest Basica sto prije!!!hamzaTM87 je napisao/la:Prosle godine smo imali sansu,ali nisu ni Danci toliko naivan tim.Ima li su Nielsen-a koji je bio bolje rangiran od svih nasih igraca,igrali su na domacem terenu (bilo je par sumknjivih odluka u dubl mecu,bas kao i sada u Turskoj,samo kod nas u Tuzli sudije idu protiv nas),i ne znam po meni je greska sto je selektro stavio Dzumhura u taj zadnji mec,jer iako je bio u boljoj formi od Setkica,Damir je tada bio jos mladji nego sada,imao je manje iskustva i odmah ga gurnuti u tako vazan mec.. Dokaz tome je i Damirovi slijedeci mecevi,kada je u jednom protiv Androic-a vodio sa 6:3,4:1 i 30:00,da bi izgubio taj mec,sto je dokaz koliko je to psihicki utjecalo na njega.I mi bi lagano protiv Slovenaca izgubili sa nekih 4:1 ili mozda cak 5:0 :S
Delic je dobio 2 meca.Edin TM87 je napisao/la:Pa sta bi lani?Razbojnik je napisao/la:Slovenci imaju 2 top 100 igraca. Da BiH ima 2 Delica, bilo bi 5:0 protiv Danske.Edin TM87 je napisao/la:Tesko je bilo sta ocekivat, prosle godine historijska sanse, protiv onih jadnih Danaca, koje su Slovenci isprasili 5:0 mi izgubimo
Davis Cup @DavisCup
The Venue for #France vs #USA #daviscup quarter-final has been announced - it's Monte Carlo! Venue is just inside French border
VIKOTOR:Tipsarević: "Psihom do pobede"
Reprezentativac Srbije Janko Tipsarević izjavio je da bi psihološka snaga i smirenost mogli da budu ključ uspeha protiv Češke u četvrtfinalu Dejvis kupa.
"Moramo da se izborimo sa protivnikom, podlogom i navijačima. Ukoliko pokažemo da nam ništa od tih detalja ne smeta, moći ćemo da pobedimo", objasnio je Tipsarević.
Srpski teniser je rekao da uslovi u praškoj "O2" Areni nisu najbolji, jer je teren nov i vlažan.
"Ima dosta krivih odskoka, ali kako nama tako i njima. Česi udaraju dosta ravno zato me čudi što su izabrali šljaku. Moramo da budemo strpljivi, ne smemo da žurimo jer podloga je spora", rekao je Tisparević, koji je bio duhovitiji na Tviteru.
On je dodao da je Češka blagi favorit, zbog domaćeg terena i publike.
"Gledajući plasman prva dva igrača, skoro da smo izjednačeni. Podloga odgovara Berdihu i Štepaneku, Viktor i ja znamo da igramo na šljaci, ali malu prednost dao bih njima samo zbog domaće publike", rekao je Tipsarević.
Od juče osmi teniser na svetu otkrio je da mu prija napredak na ATP listi i da sa većim samopuzdanjem ulazi u naredne mečeve.
"Zadovoljan samo zbog osmog mesta, to je bio jedan od mojih ciljeva ove godine - da što brže napredujem na listi. Sigurno da sa takvim renkingom sa više samopouzdanja ulazim u ovaj, ali i u sve naredne mečeva", zaključio je Tipsarević.
Susret između Češke i Srbije igraće se od 6. do 8. aprila.
A DA PODLOGA IPAK NIJE NAJBOLJA KAŽE JANKELA:Troicki: "Česi blagi Favoriti"
Teniser Srbije Viktor Troicki izjavio je u Pragu da Češka ima odličnu Dejvis kup ekipu, koja je "možda blagi favorit", jer igra kod kuće.
Dejvis kup reprezentacija Srbije odradila je prve treninge u "02 Areni" u Pragu gde će od 6. do 8. aprila igrati meč četvrtfinala Svetske grupe.
"Ne osećam nikakav pritisak. Igrali smo protiv Čeha. Znamo šta nas očekuje. Oni imaju iskusnu ekipu i jako dobro igraju. Možda su čak i blagi favoriti, jer igraju kod kuće", rekao je Troicki.
Prema njegovim rečima, sigurno je da će dati sve od sebe, kao i Janko Tipsarević.
"Janko i ja igramo sjajno u Dejvis kupu i uvek pružamo svoj maksimum. Videćemo šta će da bude", kaže Troicki.
On je dodao da češki teniseri imaju odličnu publiku, što su pokazali i na prošlom Dejvis kup meču u Beogradu.
"Ovde će biti još teže. Iskreno mene to motiviše. Osećam manji pritisak kada igram u gostima nego kod kuće. Borićemo se i nadam se da ćemo uspeti da pobedimo", rekao je 27. teniser sveta.
Teniser Srbije ocenio je da je podloga na terenu "dobra za prvi dan".
"Nema loših odskoka, ali je odskok loptice prilično nizak što njima odgovara. Teren je malo blatnjav i mokar i nadam se da će se to popraviti u narednih par dana", smatra treći reket Srbije.
Prema njegovim rečima, nije dugo igrao na šljaci, od Rolan Garosa prošle godine.
"Došli smo sa betona i nismo igrali na šljaci. Svi smo u istoj situaciji, svima će biti isto. Videće se koliko smo spremni u toku meča, a što se mene tiče mislim da imam snage", zaključio je Troicki.
Mečevi četvrtfinala Svetske grupe igraće se u petak od 15.00, u subotu od 15.00 i u nedelju od 13.00.
Tipsarević: “Sa Česima u blatu”
Srpski teniser Janko Tipsarević odlučio je malo da se našali pred duel četvrtfinala Dejvis kupa sa selekcijom Češke u Pragu.
Osmi reket sveta tako je na svoj profil na društvenoj mreži Twitter postavio sliku uz koju je stajao komentar: “Mislim da je češki tim izmislio novu podlogu – blato”.
Na slici je Jankova patika kojom je ugazio u blato, a gde ju je tačno uslikao nije poznato.
Ipak, duel Češke i Srbije, koji je na programu od petka do nedelje, se neće igrati u blatu, već na šljaci, a upravo Janko će predvoditi naš tim. Pored njega, boje Srbije protiv Čeha braniće i Viktor Troicki, Nenad Zimonjić, Ilija Bozoljac i Dušan Lajović.
Igra Kubot.BegAx je napisao/la: btw. Igra li Kubot za Poljsku protiv Estonaca?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.