NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: NHL
Izjednačenje protiv Panthersa ali su i Islandersi izjednačili i ušli u OT a Jetsi su smanjili na 3:4 protiv Capitalsa.
Za sad samo 1:1 ali nevjerovatno kako pak neće u gol, koji vražiji šut je odbranio Markstrom
Za sad samo 1:1 ali nevjerovatno kako pak neće u gol, koji vražiji šut je odbranio Markstrom
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Islandersi izgubili na penale, Jetsi izgubili regularno, a mi gubimo nakon PP gola. Profućkat' vaku šansu, to ne može svako...SheldonCooper je napisao/la:Izjednačenje protiv Panthersa ali su i Islandersi izjednačili i ušli u OT a Jetsi su smanjili na 3:4 protiv Capitalsa.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Nevjerovatno da protiv najgore ekipe lige u jednoj od najvažnijih utakmica sezone, utakmici koja se igra samo pred golom Panthersa, Rangersi gube
Omjer šuteva na gol se kreće oko +20 u korist NYR 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Imamo PP, izvodimo Hanka i naravno primamo gol. Baš smo super iskoristili ponuđeno, svaka čast!
EDIT: Na kraju 3:2, šansa i za izjednačenje, ali kasno...
EDIT: Na kraju 3:2, šansa i za izjednačenje, ali kasno...
- SheldonCooper
- Kontakt:
Velika prilika je propuštena od strane Rangersa, totalna dominacija i opet poraz
Slijede još dvije utakmice do kraja sezone (Hurricanes i Deviles) koje moraju dobit da bi bili sigurni u PO, ukoliko se koji rezultat poklopi, možda uspiju ugrabiti 7 mjesto mislim da je 6 nedostižno.

bezpotreban poraz u minnesoti sinoc za kingse. al' nema vremena da se misli mnogo o tome, nocas vec igraju u detroitu.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Detroit pokazuje Kingsima da ce oni u plyoff uci vise nego bolji nego sto njihova pozicija pokazuje..za nas je ovo lose skroz ne znam sta da kazem
.. jeste da smo ih dobili 4 utkamice ove godine , ali ne volim ih vidjeti tako rano

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nocas smo osvojili president trofej
...nakon pobjede nad Edmontonom 4-1..eh sad dvije utakmice odmaranje igraca i spremno docekati playoff.
ja sta je jednu Crawford odbranio ono je odbrana sezone ocami
...jest skino i to jos uhvato pack covjek..ako ko naleti gdje neka postavi...to ovo nas drug navijac Bostonovih ekipa uvjek naleti pa postavi i vjerujem da ce naci
..nevjerovatno koji refleks je ondje imao 
EDIT:
Evo nasao sam ja vec je neko ovo postavio ahahahaha
[youtube][/youtube]

ja sta je jednu Crawford odbranio ono je odbrana sezone ocami

EDIT:
Evo nasao sam ja vec je neko ovo postavio ahahahaha
[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
potpuno zasluzena pobjeda detroita protiv kingsa sinoc. sreca pa su i sharksi izgubili svoj mec, sad je pobjeda protiv sharksa u subotu imperativ za kingse!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Senatorsi vode kao i Jetsi dok Rangersi gube 3:2 i to nakon vostva od 2:0
Puno bolja igra Rangersa ali se ponavlja prošla utakmica sa Panthersima, dominacija na ledu i šanse za Rangerse dok protivnici zabijaju golove
Počeo je treći period

Počeo je treći period
- SheldonCooper
- Kontakt:
Captain Cally donosi Rangersima PO u produžetku, prije toga je Richards izjednačio
zaslužena pobjeda nema šta, sada treba vidjet ostale rezultate i rasplet: 7 ili 8 mjesto za Rangerse

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tuuka izdominirao sinoć i sa shutoutom donio vrlo bitnu pobjedu nad Boltsima u borbi za titulu u diviziji i to 2 mjesto na Istoku
Paille i Seidenberg su zabili i to je bilo dovoljno, uz Tuukinu dominaciju na golu, za pobjedu, sad slijedi gostovanje Capsima koji su sigurni na 3 mjestu i ta zaostala tekma sa Sensima u nedjelju, tako da je potrebna jedna pobjeda za to 2 mjesto, a Habsi gostuju svojim rivalima iz Toronta
Sva mjesta za PO na Istoku su rezervisana i jedino je još taj konačni poredak nepoznat, odnosno parovi, a neko iz tria Islesi, Rangersi i Sensi bi mogao biti naš protivnik u PO, lično bi volio Islese naravno
Na Zapadu je još u tijeku borba između Wingsa, Jacketsa i Wilda, gdje će jedan od njih otpasti, a Minny ima igrati 2 tekme dok ostali po 1, Wingsi gostuju u Dallasu, Wild dočekuje Oilerse i gostuje u Denveru, dok Jacketsi dočekuju Predse

Paille i Seidenberg su zabili i to je bilo dovoljno, uz Tuukinu dominaciju na golu, za pobjedu, sad slijedi gostovanje Capsima koji su sigurni na 3 mjestu i ta zaostala tekma sa Sensima u nedjelju, tako da je potrebna jedna pobjeda za to 2 mjesto, a Habsi gostuju svojim rivalima iz Toronta

Sva mjesta za PO na Istoku su rezervisana i jedino je još taj konačni poredak nepoznat, odnosno parovi, a neko iz tria Islesi, Rangersi i Sensi bi mogao biti naš protivnik u PO, lično bi volio Islese naravno

Na Zapadu je još u tijeku borba između Wingsa, Jacketsa i Wilda, gdje će jedan od njih otpasti, a Minny ima igrati 2 tekme dok ostali po 1, Wingsi gostuju u Dallasu, Wild dočekuje Oilerse i gostuje u Denveru, dok Jacketsi dočekuju Predse

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Callahan i Stepan objašnjavaju neke stvari
Kakva kontrola pucka Ryana, kakav majstor, strašno
Ako ovo dobijemo u regularu, treba nam jedan poraz Senatorsa u regularu i šesti smo.
EDIT: Na kraju 4:0, drugi shutout Hanka ove sezone. Ovom pobjedom smo osigurali 7. mjesto, a rekoh ranije, treba nam jedan poraz u regularu Sensa od dvije pa da budemo 6. Imamo 22 ROW, a oni 20. Ako dobiju obje ili jednu uz poraz nakon ET ili SO onda će nas bodovno preskočit'. U tom slučaju se nadam da će Habsi biti drugi, a to se može riješiti još večeras, ako oni uzmu Leafse u Torontu sa ROW-om, a Bruinsi izgube u regularu u Washingtonu.

Kakva kontrola pucka Ryana, kakav majstor, strašno

Ako ovo dobijemo u regularu, treba nam jedan poraz Senatorsa u regularu i šesti smo.
EDIT: Na kraju 4:0, drugi shutout Hanka ove sezone. Ovom pobjedom smo osigurali 7. mjesto, a rekoh ranije, treba nam jedan poraz u regularu Sensa od dvije pa da budemo 6. Imamo 22 ROW, a oni 20. Ako dobiju obje ili jednu uz poraz nakon ET ili SO onda će nas bodovno preskočit'. U tom slučaju se nadam da će Habsi biti drugi, a to se može riješiti još večeras, ako oni uzmu Leafse u Torontu sa ROW-om, a Bruinsi izgube u regularu u Washingtonu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Imamo mi igrati sutra sa SensimaDukeOfWellington je napisao/la:U tom slučaju se nadam da će Habsi biti drugi, a to se može riješiti još večeras, ako oni uzmu Leafse u Torontu sa ROW-om, a Bruinsi izgube u regularu u Washingtonu.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ako bude ovaj scenario onda igrate za kikiriki, jer dva boda i dvije pobjede zaostatka u ROW-u se ne mogu nadoknaditi u jednoj utakmicirio_Ferdy88 je napisao/la:Imamo mi igrati sutra sa SensimaDukeOfWellington je napisao/la:U tom slučaju se nadam da će Habsi biti drugi, a to se može riješiti još večeras, ako oni uzmu Leafse u Torontu sa ROW-om, a Bruinsi izgube u regularu u Washingtonu.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da Capsi odmaraju glavne igrače večeras, jer nemogu ni gore ni dole, a Leafsi su itekako nezgodan protivnik za Habse i njihov veliki rival, tako da će prije oni kiksatiDukeOfWellington je napisao/la:Ako bude ovaj scenario onda igrate za kikiriki, jer dva boda i dvije pobjede zaostatka u ROW-u se ne mogu nadoknaditi u jednoj utakmicirio_Ferdy88 je napisao/la:Imamo mi igrati sutra sa SensimaDukeOfWellington je napisao/la:U tom slučaju se nadam da će Habsi biti drugi, a to se može riješiti još večeras, ako oni uzmu Leafse u Torontu sa ROW-om, a Bruinsi izgube u regularu u Washingtonu.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sinoc bod protiv Capsa, iako smo nakon 2/3 imali dva gola prednosti, na kraju smo to prokockali i u OT poraz, ali sa danasnjom pobjedom uzimamo diviziju i 2 mjesto i dobijamo Islese u PO, a trenutno je jedini siguran par u PO na Istoku Caps vs Rangers (na odusevljenje svih fanova Rangersa
), dok ce ostali biti poznati poslije nase danasnje tekme, a evo kako bi to moglo izgledati, ovisno o nasem rezultatu:

Na Zapadu, su svi parovi poznati, tako da Hawksi idu na komsije iz Minneapolisa, Ducksi sa Wingsima, Nucksi protiv Sharksa i @Stevini Kingsi protiv Bluzera kao poslastica prvog krugaIf Boston wins in regulation:
Series 'A' - #1 Pittsburgh vs. #8 Ottawa
Series 'B' - #2 Boston vs. #7 NY Islanders
Series 'C' - #3 Washington vs. #6 NY Rangers
Series 'D' - #4 Montreal vs. #5 Toronto
If Boston wins in overtime or shootout:
Series 'A' - #1 Pittsburgh vs. #8 NY Islanders
Series 'B' - #2 Boston vs. #7 Ottawa
Series 'D' - #4 Montreal vs. #5 Toronto
If Ottawa wins in any fashion:
Series 'A' - #1 Pittsburgh vs. #8 NY Islanders
Series 'B' - #2 Montreal vs. #7 Ottawa
Series 'D' - #4 Boston vs. #5 Toronto

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
pocinje odbrana titule

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja bih rađe Habse, ali nisu ni Capsi loši, bolje nego Pensi ili Bruinsi, barem za početak.
Blues - Kings, to će biti meč za istinske ljubitelje hokeja.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam, trenutno mi Capsi izgledaju puno opasnije od mojih Bruinsa, ulaze u PO u boljoj formi sa Oviem koji se napokon probudio i napadackim stilom hokeja za koji je Oates najzasluznijiDukeOfWellington je napisao/la:Ja bih rađe Habse, ali nisu ni Capsi loši, bolje nego Pensi ili Bruinsi, barem za početak.

A od Pensa su svakako bolji izbor

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.