Goalgetter je napisao/la:Sehic - Civic, Sunjic, Zukanovic, Bicakcic - Saric, Gojak, Besic - Duljevic, Visca, Dzeko
Po prognozama pocinje ovaj sastav danas. Zeznuto, velika odgovornost je na Gojaku koji ce morati kompletno preuzeti ulogu Pjanica, a ne znam je li dorastao jos tome. To ce biti kljucno. Ali radije njega nego Prcica, kod kojeg znamo koliko (ne)zna.
Mislim da bi Besic u ovoj formaciji preuzeo ulogu Pjanica i i vracao se po loptu, svakako je DM, a miran i na lopti, te necemo plaho gledati njegove izlete naprijed kao protiv Austrije.
Gojak ce igrati isto sto i u Dinamu, ispred DM-a (Ademi, u nasem slucaju Besic), s puno trke, tuce, presinga, i upravo zbog svoje borbe i trke je bolje rjesenje od Krunica za utakmicu protiv Spanije, tima koji ce drzati posjed.
Imat cemo izuzetno pokretan vezni red, uz svakako pokretna i disciplinovana krila. Vidjet cemo kako ce to izgledati na terenu.
Ja vjerujem u pozitivan rezultat. Svakako da ni poraz uopce nece promijeniti moje misljenje o Robiju i ovom timu.
Steta samo sto igramo bas na stadionu Las Palmasa, ali hajd...nema veze.