U drugom poluvremenu je sastav bio totalno izmjenjen. Na terenu su u drugom poluvremenu bili: Begović, Damjanović, Pandža, Mirvić, Mravac, Hrgović, Rahimić, Muratović, Misimović, Muslimović i Vladavić. Formacija nije bila baš prepoznatljiva jer je Hrgović igrao više naprijed nego na boku, Vladavić je isto bio više u napadu. U drugom poluvremenu su se, po meni, istakli Damjanović, Mravac (odličan!) a naprijed je razvaljivao Muslimović koji je, po meni, apsolutno pokazao da je po formi daleko ispred Ibiševića. Razočarenje, očekivano, je bio Hrgović a njegovu igru najbolje pokazuje jedan komentar nekog gledaoca koji mu je doviknuo: Potrudi se malo bolan, ako se potrudiš mogao bi te Famos uzeti. Očajno.
Džeko i Bajram danas na poštedi (makar od igre, Džeku su maksimalno okupirali fanovi i to je stoički podnio

Po meni, Ćiro baca neke bombe i ova utakmica nije apsolutno imala svrhu da se iskristališe sastav. Igrao je previše defanzivno, Famos je imao čak 2 prilike

ABD u Jermeniji, nakon što u tim upadnu Edin i Bajram (nadam se od prve minute), onda ćemo imati strahota jak vezni red, koji je po meni danas bio problematičan, jer ga tupavo nije ni bilo. Sve je bilo podređeno defanzivi nekako, takve su formacije bile. Više mi je ovo ličilo na pripremu sastava za Tursku nego Jermeniju a možda i stari vuk Ćiro malo maže oči budućim protivnicima