Brate ovo mi je palo teze od Irske i Portugala. Zadnja sansa da ova takozvana "zlatna" generacija nesto uradi. Estonija nam ucinila ogromnu uslugu, mi vodili 2-0. Da je samo ostalo tako, sad bi skoro pa garantovano imali baraz u nasim rukama... **** ovu reprezentaciju, izgubio sam sigurno 20 godina zivota zbog ovih glupsona.Nerminovic je napisao/la:Ne valja vam to brate, ja evo sad ustao...kao da juce nisam gledao onaj debaklVucevich je napisao/la:Nismo prijateljuNerminovic je napisao/la:Jesmo' l se naspavali raja
SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ima li ostavke ili otkaza na pomolu?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Kazu necemo sad nista, bajram je, nek imaju malo veselja...emil02in je napisao/la:Ima li ostavke ili otkaza na pomolu?
Ma necu da krivim Mešu, više su podbacili igraci.
Al imam osjecaj da je Meša blag kao i Sušic nekako tihi tipovi.
Vidjelo se skoro kod basketa kad selektor na Musu zagalami na time outu vracaj se ovamo. Da npr jedan Vaha preuzme ovo vjerujem da bi sa igracima iz domace tj šaban lige barem dobijao ovu buraniju tipa Kipar i slicne.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Al imam osjecaj da je Meša blag kao i Sušic nekako tihi tipovi.
Vidjelo se skoro kod basketa kad selektor na Musu zagalami na time outu vracaj se ovamo. Da npr jedan Vaha preuzme ovo vjerujem da bi sa igracima iz domace tj šaban lige barem dobijao ovu buraniju tipa Kipar i slicne.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Blag ili ne blag ali on je svoje zavrsio s repkom.
Hocel se ikad dovesti neki normalan strucnjak, ili cemo nastaviti ovako u krug.
Ma da ima tu i do igraca i kvaliteta.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Odlazi.
Igraci jesu krivi, ali najvise je kriv selektor.
Igraci jesu krivi, ali najvise je kriv selektor.
Barbarez koji nikad nije vodio utakmicu bolje bi pripremio i vodio ovu utakmicu
I to nakon cijelovečernjeg igranja pokera
I to nakon cijelovečernjeg igranja pokera
Ko ono rece dabogda se ne vratili s Kipra 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Za selektora imenovati Mancinija. Jedini on ima testise da izvadi Dzeku u 60min il da ga drzi na klupi do 85min.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
hz1987 je napisao/la:Za selektora imenovati Mancinija. Jedini on ima testise da izvadi Dzeku u 60min il da ga drzi na klupi do 85min.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Riješiti se balvana u odbrani Vranješ,Šunjić a mogu sa njima i Cimirot,Jajalo takođe dodati i Ibiševića.
Al' prije svega Baždarević mora dobiti/podnijeti ostavku nakon sinoćnje blamaže.
Al' prije svega Baždarević mora dobiti/podnijeti ostavku nakon sinoćnje blamaže.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pivopija je napisao/la:Ocekujem 6 bodova i preuzimanje druge pozicije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ko će normalan raditi sa ovim našim ublehama u savezu?Eto samo jedno trenersko ime koje je strucno,a spremno raditi sa ovim našim ****?J1897 je napisao/la:Blag ili ne blag ali on je svoje zavrsio s repkom.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Kipar je jedini i zasluzio da bude u barazu od ovih reprezentacija. Grcka vazda na guzove, dosta vise. A mi realno nismo ni zasluzili
Svi koji imaju sistem su zaslužili pa čak i oni odvratni grčki žohari. Gadni su, nafakaši su, negledgljivi su ali to je njihov sistem. MI ni po čemu nisamo zaslužili!Dado je napisao/la:Kipar je jedini i zasluzio da bude u barazu od ovih reprezentacija. Grcka vazda na guzove, dosta vise. A mi realno nismo ni zasluzili
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Bolan bolan koji smo mi smradovi , sve nam se fino poslozi ,grci nerijeseno , mi vodimo 2 razlike jos samo odigrati poluvrijeme i eto nas drugi nas tabeli i bilo bi puno toga u nasim nogama , al jok bolan nemamo mi tu kvalitetu , nismo ni pehovi nego eto bas smo nekakvi uhljupi neznamo sami sebi i to ti je to ,vidi ove crne gore ljudi 3:0 uzese u gostima kazahstana a svi se ubise objasnjavati kako eto nikoga ne mozes danas lagano dobiti ,fuujj i vise supljih sam sit samo da se opravdamo pa kako god .....
Baklava u rukama, neradni dan, malo se dremne, onda se probudi i posere na ljude sto ga reprezentuju na nekom otoku, zato sto to rade. To je ta dnevna doza.
Ne pristaj mi na muku.High je napisao/la:Pivopija je napisao/la:Ocekujem 6 bodova i preuzimanje druge pozicije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Kolika je kvota na gibraltar ili na x?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Fudo Dajdza Muzurovic je SAF licno za Bazdarevica !! Ovo kazem kao okorjeli manijak ! Hajde iskreno eto,kada smo mi gore izgledali na terenu u zadnje 22 godine ?
Trenutno korisnika/ca: AmirBvB, Baboon, bavariapivo, Google Adsense [Bot], invincible1921, izdzezveubrazil, lol89 i 41 gost.