Zato i jesmo nivo Luksemburga trenutno.
Kenan Kodro
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kenan Kodro
Kodro je zasluženo svaki put dobio poziv, kao što je zasluženo svaki put i ostao bez poziva...ni trun nepravde prema njemu nije učinjen.
Ako nastavi igrati i predje u Valladolid ili neki sličan klub te bude redovno dobijao priliku, naravno da ce dobiti poziv...možda već u junu.
Meni je Kodro sasvim ok napadač s vrlo dobrom tehnikom, za svoju visinu jedan od okretnijih i brzih napadača...ali očito nešto fali u njegovoj igri...a najviše kontinuiteta.
Večeras u dvije situacije nije vidio saigrace koje je mogao izbaciti same pred TerStegena...istina bila je teška situacija i okrenut leđima ali se ne mogu oteti utisku da je morao osjetiti takvo što...na isti način su saigraci par puta kasnili s pasom...a valjda zato i igraju u Valladolidu a ne u najboljim španskim klubovima.
Uglavnom, posudba u Valladolid je pravi pogodak.
Ako nastavi igrati i predje u Valladolid ili neki sličan klub te bude redovno dobijao priliku, naravno da ce dobiti poziv...možda već u junu.
Meni je Kodro sasvim ok napadač s vrlo dobrom tehnikom, za svoju visinu jedan od okretnijih i brzih napadača...ali očito nešto fali u njegovoj igri...a najviše kontinuiteta.
Večeras u dvije situacije nije vidio saigrace koje je mogao izbaciti same pred TerStegena...istina bila je teška situacija i okrenut leđima ali se ne mogu oteti utisku da je morao osjetiti takvo što...na isti način su saigraci par puta kasnili s pasom...a valjda zato i igraju u Valladolidu a ne u najboljim španskim klubovima.
Uglavnom, posudba u Valladolid je pravi pogodak.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nikad prema njemu nije ucinjena nepravda. Da nije Baskijac, on ne bi dobacio ni do Spanske Lige. znamo svi sto je / kako je dosao u Bilbao.
U Kopenhagenu je bio flop, u Mainzu flop, ista stvar je i i Bilbau, a i u Valladolidu je na dobrom putu da isto ne optavda ocekivanje. Iako bih se slozio sa tim da je on mnogo bolji igrac nego sto je sada pokazao u karijeri.
U Kopenhagenu je bio flop, u Mainzu flop, ista stvar je i i Bilbau, a i u Valladolidu je na dobrom putu da isto ne optavda ocekivanje. Iako bih se slozio sa tim da je on mnogo bolji igrac nego sto je sada pokazao u karijeri.
ma kakva nepravda, pisao sam i ranije, on je dobar fudbal igrao samo u svicarskoj i u osasuni (onaj kraj sezone u sekundi).
sve ostalo je bilo lose, mainz, danska, bilbao.
mada, gledajuci ga sinoc, gdje je bio jako dobar, mora se covjek pitati zasto je tako i kako da nije uspio nesto vise.
pogotovo zbog te cinjenice da je imao laksi put zbog mjesta rodjenja.
Sjecam se i onih par tekmi u bilbau, nije bio toliko los da ga se olako sutne, imao je i ona, cini mi se, 2 ponistena gola gdje su bili mali ofsajdi.
sinoc je falilo dosta igraca, hajmo se nadati da je i trener zadovoljan igrom kao sto smo mi, pa da ce dobiti neku ozbiljnjiju minutazu u finisu sezone.
sve ostalo je bilo lose, mainz, danska, bilbao.
mada, gledajuci ga sinoc, gdje je bio jako dobar, mora se covjek pitati zasto je tako i kako da nije uspio nesto vise.
pogotovo zbog te cinjenice da je imao laksi put zbog mjesta rodjenja.
Sjecam se i onih par tekmi u bilbau, nije bio toliko los da ga se olako sutne, imao je i ona, cini mi se, 2 ponistena gola gdje su bili mali ofsajdi.
sinoc je falilo dosta igraca, hajmo se nadati da je i trener zadovoljan igrom kao sto smo mi, pa da ce dobiti neku ozbiljnjiju minutazu u finisu sezone.
A lika, pa ti bi sve dao da Ermedin ne uspije samo da ti mozes da si bio u pravu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 apr 2021, 23:01Kodrin problem je što nije golgeter. Što se tehnike tiče vidi se da je miljama ispred naših rezervnih napadača u repci.
Al čuj igrao bi u drugoj hnl, Ermedin je ekspresno nogiran iz Španije jer nema T od tehnike, nešto što se u Španskoj ligi ne oprašta.
Ovo sad što sam odgledao je mnogo bolje nego neki derbi u Bundesligi.
Ne kažem da ga treba sada zvati ali lijepo je bilo vidjeti našeg igrača protiv velike Farse.
Pa i Kodro je nogiran iz Kopenhagena pa iz Njemacke pa sta onda.
Ja se nadam da ce Kodro imati solidnu minutazu u ovom timu, njemu je tek 27 godina.
Dzeko, Kodro, Ermedin i Prevljak sasvim solidan napad. Koljic ko zna sta ce sa njim biti
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Naprotiv, želim da bude bolji.soko je napisao/la: ↑06 apr 2021, 16:10A lika, pa ti bi sve dao da Ermedin ne uspije samo da ti mozes da si bio u pravu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 apr 2021, 23:01Kodrin problem je što nije golgeter. Što se tehnike tiče vidi se da je miljama ispred naših rezervnih napadača u repci.
Al čuj igrao bi u drugoj hnl, Ermedin je ekspresno nogiran iz Španije jer nema T od tehnike, nešto što se u Španskoj ligi ne oprašta.
Ovo sad što sam odgledao je mnogo bolje nego neki derbi u Bundesligi.
Ne kažem da ga treba sada zvati ali lijepo je bilo vidjeti našeg igrača protiv velike Farse.
Pa i Kodro je nogiran iz Kopenhagena pa iz Njemacke pa sta onda.
Ja se nadam da ce Kodro imati solidnu minutazu u ovom timu, njemu je tek 27 godina.
Dzeko, Kodro, Ermedin i Prevljak sasvim solidan napad. Koljic ko zna sta ce sa njim biti
Nisam baš upućen u košarku a eno kakav je tretman prema Musi, 2 godine mlađi od Ermedina? Momak se doslovno ismijava a barem je igrao na nekom visokom nivou.
Ne znam koji bi ekvivalent bio Muse i Ermedina po pitanju nivoa i klubova?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Od pocetka. Vrijeme je za prvijenac.
Keno iznudio penal i saigrac pogodio za vodstvo 

- NerminFatic
- Kontakt:
Dobar Kenan, rastrcan, postavlja se dobro, skoro bez greske danas. Samo gol fali.
Jbt koji peh. Vazda precka ili stativa.
- NerminFatic
- Kontakt:
Proslo kolo kao nije mogao protiv Bilbaoa jer su ga posudili Valladolidu a danas ni u protokolu! Sta li je sad?
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ušao je Maksumić protiv Valencije u današnjem susretu u 70-oj minuti. Bumo videli šta može.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Izgubio mjesto u rotaciji. Zadnju utakmicu gubili 0-1, trener napravio 5 izmjena, on ostao na klupi.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Boze, daj mi optimizam ljudi koji prate karijeru K.Kodre i Mo besica...cringe mrtvi
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ode Maksumić kod turskih rođaka mađara. Potpisao za MOL Fehervar. Pridružio se našem dragom autolakireru.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
S obzirom koliko je igrao zadnjih godina transfer je sasvim ok.
Međutim, tamo vec ima "jaku" konkurenciju: starteri kapiten Nikolics i Zivzivadze, zatim Hodžić...a vidim da u rosteru imaju još neke napadace..eh jedino ako ce prodavati koga onda ima smisla.
Nek mu je sretno.
Međutim, tamo vec ima "jaku" konkurenciju: starteri kapiten Nikolics i Zivzivadze, zatim Hodžić...a vidim da u rosteru imaju još neke napadace..eh jedino ako ce prodavati koga onda ima smisla.
Nek mu je sretno.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Upoređuju ga sa moratom!
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Strijelac iz penala u debiju za 1:1. 
Edit: evo ga glavom zabija za preokret 1:2
Ušao u 62.min i zabio 2 gola u 17 minuta za preokret.

Edit: evo ga glavom zabija za preokret 1:2

Ušao u 62.min i zabio 2 gola u 17 minuta za preokret.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.