HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la KK_Bosna » 16 jun 2009, 19:24

i ofarbajte grgata i imate 10 ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 16 jun 2009, 19:26

matetaraba je napisao/la:koliko u bosne srbina,jel 9
i trener 10,i pomocni sehovac 11

e jesmo nacionalisticki klub u pm,treba nas ugasiti,pa da siroki bude prvak bez borbe

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 16 jun 2009, 19:28

lolo je napisao/la:
matetaraba je napisao/la:koliko u bosne srbina,jel 9
i trener 10,i pomocni sehovac 11

e jesmo nacionalisticki klub u pm,treba nas ugasiti,pa da siroki bude prvak bez borbe

Jest pravi ste nacionalisti cudo jedno s obzirom da imate i igrača iz Crne Gore :) pa pravo Nacionale :)_
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 jun 2009, 19:32

I jel vas dosta sad? Jest? Fino, ajde, tocka.
...Život za Široki...

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 16 jun 2009, 19:35

:?
ŠB_Fidelis je napisao/la:I jel vas dosta sad? Jest? Fino, ajde, tocka.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 jun 2009, 00:20

necemo vise prebrojavati crnce i nacionalnosti igraca Bosne ili Sirokog,vratimo se temi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 17 jun 2009, 11:14

ako je istina da su blizu dogovora sa Ruzicem, Grgatom, Masonom i Puljkom, moram reci da me to cini jako sretnim :)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jun 2009, 11:35

mislim da ipak mason nece ostati,kao ni puljko,ali zivi bili pa vidjeli...bilo bi odlicno kada bi siroki sklopio ekipu vec sada kao sto je to bosna uradila...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 17 jun 2009, 11:48

neno#4 je napisao/la:mislim da ipak mason nece ostati,kao ni puljko,ali zivi bili pa vidjeli...bilo bi odlicno kada bi siroki sklopio ekipu vec sada kao sto je to bosna uradila...
Kako bi ti to mogao znati svegati , evo ja znam za svakog od njih 4-vorice hoće li ili neće ostati ali kako bi ti to mogao znati osim ako nisi član uprave HKK Široki.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jun 2009, 16:13

a znaci ti si ante,pa reci odmah da znamo.....pa vidjet cemo hocel ostati,a ja bi volio jer smo mi ipak doveli boljeg pleya i da ga vidimo ove godine...a ne samo ono lozenje u skenderiji,kada postigne kos...volio bi ga gledati protiv ostalih pleyeva u nlb...a dobro znas zbog cega mason nece ostati,isto kao i ivo,e zbog toga nece...

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jun 2009, 16:29

neno#4 je napisao/la:a znaci ti si ante,pa reci odmah da znamo.....pa vidjet cemo hocel ostati,a ja bi volio jer smo mi ipak doveli boljeg pleya i da ga vidimo ove godine...a ne samo ono lozenje u skenderiji,kada postigne kos...volio bi ga gledati protiv ostalih pleyeva u nlb...a dobro znas zbog cega mason nece ostati,isto kao i ivo,e zbog toga nece...
polako...nije jos nista gotovo..bit će bit će..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 17 jun 2009, 18:15

neno#4 je napisao/la:a znaci ti si ante,pa reci odmah da znamo.....pa vidjet cemo hocel ostati,a ja bi volio jer smo mi ipak doveli boljeg pleya i da ga vidimo ove godine...a ne samo ono lozenje u skenderiji,kada postigne kos...volio bi ga gledati protiv ostalih pleyeva u nlb...a dobro znas zbog cega mason nece ostati,isto kao i ivo,e zbog toga nece...

koje gluposti i ti valjaš, aj molim te više šuti....govorio si da široki ne može ništa super jakoj bosni pa se ispostavilo kako dobro poznaješ košarku.....a je ti se bosna pojačala strašno....najavljivate ove sezone napad na 6 mjesto u nlb pa čak i u nekim ludim kombinacijama i final 4, a niste uopće ništa jači od prošle godine.......play, tu ste malo bolji, jovanović je bolji od đorđevića-ali malo, bekovi-daleko ste slabiji nego prošle godine odlaskom ikone, može doći bilo tko ali ikonu nećete zamjeniti, centarska linija-mislim da ste tu jednaki kao prošle sezone, jer bajić i ovčina su tu negdje po meni, a onaj iz austrije ne mislim da će nešto mnogo pomoći odmah prve sezone.....

tako da okani se ti gledanja ekipe širokog, već gledaj u svoje dvorište, nećete iznad 9 mjesta nema šanse, a i ako 9 budete bit će vam esktra.....

Jack Killian
Kontakt:

Post Postao/la Jack Killian » 17 jun 2009, 18:45

e moj kosarkas sta ti lupas o kakvom 9 mijestu ti pricas i poredis nasu ekipu lani i sada pa pricaj realno ne navijacki p
a prosle godine bosna je krvarila 6 mjeseci sa 3-4 igraca koji su nosili igru i kakve su rezultate postigli , dobre i sad ti poznavalac tvrdis da ove necemo bolje od 9 mjesta ,mislim sory al ti stvarno nemas pojma sto ces i vidjeti na kraju nlb sezone

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 17 jun 2009, 18:57

Jack Killian je napisao/la:e moj kosarkas sta ti lupas o kakvom 9 mijestu ti pricas i poredis nasu ekipu lani i sada pa pricaj realno ne navijacki p
a prosle godine bosna je krvarila 6 mjeseci sa 3-4 igraca koji su nosili igru i kakve su rezultate postigli , dobre i sad ti poznavalac tvrdis da ove necemo bolje od 9 mjesta ,mislim sory al ti stvarno nemas pojma sto ces i vidjeti na kraju nlb sezone

dobro evo idemo redom, protiv koga vi mislite biti bolji....evo ja ću vam navest 7 ekipa koje će biti ispred vas 100%:
idemo redom-Partizan, CZ, Hemofarm, Budućnost(evo već ne možete na final 4 :lol: ), Cibona, Zadar, Zagreb-ako cedevita dobije pozivnicu, i iza nje ćete biti, i još Olimpija..pa ček jedan dva tri...devet klubova sa cedevitom, pa znači biti će te i deseti, malo sam vas precjenio :lol: a i sa nama i fmp-om ćete vodit veliku bitku, u to budi siguran...

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 17 jun 2009, 19:03

košarkaš je napisao/la:
Jack Killian je napisao/la:e moj kosarkas sta ti lupas o kakvom 9 mijestu ti pricas i poredis nasu ekipu lani i sada pa pricaj realno ne navijacki p

dobro evo idemo redom, protiv koga vi mislite biti bolji....evo ja ću vam navest 7 ekipa koje će biti ispred vas 100%:
idemo redom-Partizan, CZ, Hemofarm, Budućnost(evo već ne možete na final 4 :lol: ), Cibona, Zadar, Zagreb-ako cedevita dobije pozivnicu, i iza nje ćete biti, i još Olimpija..pa ček jedan dva tri...devet klubova sa cedevitom, pa znači biti će te i deseti, malo sam vas precjenio :lol: a i sa nama i fmp-om ćete vodit veliku bitku, u to budi siguran...
a posto je FMP jaci od vas
a mi sa po tvom misljenju istom ekipom(ako ne i slabijom ove godine) smo FMP uzeli 2 puta sad ovu sezonu a ne vjerujem da ce oni puno mjenjati igrace(mogu samo biti losiji)
znaci vi ste zadnji i nemate pravo nastupa sljedece sezone u NLB.....
a Bosna ce sa ovom ekipom(i jos jednim Pleyom) biti medju prvih 6-7 sigurno....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 jun 2009, 19:14

Mayson je odličan igrač i bit će teško Širokom da ga zadrži, ako neuspijete, bar ga utopite za dobru lovu. Grgata takođe trebate ostaviti jer lik je zvijer.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Jack Killian
Kontakt:

Post Postao/la Jack Killian » 17 jun 2009, 19:17

kosarkas
uopce nam nije cilj ove sezone f4 to je ne realno sve i da se desi sa tim se ne zanosim ali ekipa se stvara pa i sljedece godine par igraca uigravanje i ono sto je i cilj po meni uleb cup a mozda i euroliga btw prosle godine smo izgubili doma od tada loseg zagreba u zavrsnici smo imali i zadar i partizan a vani 1 poen izgubili od splita i imali dobivenu skoro krku i ti sad kazes ne bolji od 9 mjesta pa ko je tu lud

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jun 2009, 19:32

el-fighter je napisao/la:Mayson je odličan igrač i bit će teško Širokom da ga zadrži, ako neuspijete, bar ga utopite za dobru lovu. Grgata takođe trebate ostaviti jer lik je zvijer.
ma ne mogu ga utopiti za dobru lovu jer je covjeku istekao ugovor,a cuj da zagreb bude bolji od nas,trebao si reci i split,i krka i helios,mi smo bogu hvala igrali f8 dva puta,a koliko vi,nijednom,jeste one godine bili dobri sa sarlijom,zadravecom,ali tada cini mi se nije bilo srpskih klubova i taj plasman znaci automatski plus 4,a bili ste cini mi se peti znaci realno deveti deseti....volio bi da cedevita dobije pozivnicu jos jedna ekipa protiv koje ce pobjeda da se upise...vidjet cemo ko ce biti bolji u nlb - u,u jakoj konkurenciji..a nama da su ovcina i vv dosli ranije vjeruj mi da bi se borili za sesto mjesto i ove godine..ali otom potom,vidjet cemo,pred nama je....

Ostalo je samo ime.....

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 17 jun 2009, 19:52

Tvoj bolji play je dečko kojem je do sada maksimum pritiska bio igranje tekmi za ulazak u f4 BiH lige za razliku ud Đorđevića koji je bio jedan od najboljih play-eva koje je Bosna ikada imala po učinku u NLB-u . De molim te zašto to neće ostat Ivo (mi ga ne želimo)i Mason evo ja opet neznam a ti znaš de me prosvijetli molim te. A Mason je razbio jednog od najboljih play-eva u NLB (Đođevića) i zašto ti opet sumnjaš u njega.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 17 jun 2009, 19:59

kksiroki je napisao/la:
Tvoj bolji play je dečko kojem je do sada maksimum pritiska bio igranje tekmi za ulazak u f4 BiH lige za razliku ud Đorđevića koji je bio jedan od najboljih play-eva koje je Bosna ikada imala po učinku u NLB-u . De molim te zašto to neće ostat Ivo (mi ga ne želimo)i Mason evo ja opet neznam a ti znaš de me prosvijetli molim te. A Mason je razbio jednog od najboljih play-eva u NLB (Đođevića) i zašto ti opet sumnjaš u njega.
a zasto ti sumnjas u Jovanoviceve kvalitete kad je taj isti Siroki RAZVALIO(42 p).....
i imo je u prosjeku 7 asistencija u ekipi u kojoj su glavni igraci bili(pored zlaje) penzioneri Velimirovic i Leric.....a sad je presao u minimalno 5 X jacu ekipu u kojoj bar 6-7 igraca moze dati 10-20 poena po tekmi,a imamo jos jednog pleya da dovedemo, koji ce sigurno biti dobar igrac jer im je dolaskom solidnog igraca Ceskovica ostalo para za jos jednog dobrog igraca....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.