FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 avg 2013, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
Auuu, mene je sad sramota sto nafali Olica
Ako gledamo iz perspektive kluba, Olic moze biti pojacanje ( alternativa, joker, nazovi ga kako hoces )!
On ce doci dzabe, dzabulosum, kostenlos...ako se zna da Poldi ide, koji je trebao biti taj treci napadac, zasto ne uzeti Olica..ponavljam, ne pokaze li se u Bayernu oni ga uvijek mogu prodati ( bice vjerovatno zainteresovanih za njega ) i samim tim nemaju sta izgubiti, cak sta vise, mozda i zarade. Ali otom potom!
Nakon jedne lose utakmice, reci za covjeka da je totalni promasaj je smijesno, treba malo pogledati statistiku koliko je Olic "valjao" HSV.
Ako gledamo iz navijackog ugla, svi bi mi volili Kaku ili Ibrahimovica, ali ne moze babe, ne moze. Necemo mi njih a oni nece kod nas!
Uh, sto pomenu Zlatana...kad bi njega imali i uz jos jednog-dvojicu ( pojacanja na pravim mjestima ), ja bih se kladio u zivot da ce Bayern osvajati ligu prvaka tri puta zaredom...ali pusti snovi...

Ako gledamo iz perspektive kluba, Olic moze biti pojacanje ( alternativa, joker, nazovi ga kako hoces )!
On ce doci dzabe, dzabulosum, kostenlos...ako se zna da Poldi ide, koji je trebao biti taj treci napadac, zasto ne uzeti Olica..ponavljam, ne pokaze li se u Bayernu oni ga uvijek mogu prodati ( bice vjerovatno zainteresovanih za njega ) i samim tim nemaju sta izgubiti, cak sta vise, mozda i zarade. Ali otom potom!
Nakon jedne lose utakmice, reci za covjeka da je totalni promasaj je smijesno, treba malo pogledati statistiku koliko je Olic "valjao" HSV.
Ako gledamo iz navijackog ugla, svi bi mi volili Kaku ili Ibrahimovica, ali ne moze babe, ne moze. Necemo mi njih a oni nece kod nas!
Uh, sto pomenu Zlatana...kad bi njega imali i uz jos jednog-dvojicu ( pojacanja na pravim mjestima ), ja bih se kladio u zivot da ce Bayern osvajati ligu prvaka tri puta zaredom...ali pusti snovi...
Vom Jäger zum Gejagten
- bistrikboy
- Kontakt:
Sutra bez Toni-a,Bilala,Borowskog i Altintopa,nova prilika za Poldi-a i Schweini-a da pokazu sta znaju... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Napadač Bayerna i Italije Luca Toni govorio je o perspektivama njegove ekipe u Ligi prvaka, te o (ne)oč�ivanom ispadanju italijanskih klubova iz ovog natjecanja.
Iako su se svi italijanski klubovi pozdravili sa najelitnijim europskim natjecanjem, nekolicina Italijana će�astupiti u čet�tfinalu. Tako će T�i branit Bayernove boje, Dossena Liverpoolove te Rossi boje "Žute �dmornice".
Luca Toni ističe kak�je ovo bila loša sedm�a za Italiju, no ispadanje opravdava jakim protivnicima, dok je Roma nesretno ispala tek nakon izvođenja pe�la.
"Mislim da su Romanisti vrlo nesretno ispali, baš kao i I�er. Gledao sam utakmicu i oni sigurno nisu zaslužili taj p�aza od 2-0. Isto tako istina je da je Inter dobio jakog protivnika, ništa bolje n�e prošao ni Juve.�pak, ne mislim da je to pravo objašnjenja za nj�ovo ispadanje."
Na pitanje ko su favoriti sada kada nema italijanskih timova, Toni je odgovorio da su Manchester United i Bacelona daleko ispred svih, ne navodeći tu svoj Bay�n.
Italijasnki napadač je pesimista,�e "bavarce" ne vidi na krovu Europe, unatoč deklasiranju S�rtinga sa ukupnim rezultatom 12:1.
Iako su se svi italijanski klubovi pozdravili sa najelitnijim europskim natjecanjem, nekolicina Italijana će�astupiti u čet�tfinalu. Tako će T�i branit Bayernove boje, Dossena Liverpoolove te Rossi boje "Žute �dmornice".
Luca Toni ističe kak�je ovo bila loša sedm�a za Italiju, no ispadanje opravdava jakim protivnicima, dok je Roma nesretno ispala tek nakon izvođenja pe�la.
"Mislim da su Romanisti vrlo nesretno ispali, baš kao i I�er. Gledao sam utakmicu i oni sigurno nisu zaslužili taj p�aza od 2-0. Isto tako istina je da je Inter dobio jakog protivnika, ništa bolje n�e prošao ni Juve.�pak, ne mislim da je to pravo objašnjenja za nj�ovo ispadanje."
Na pitanje ko su favoriti sada kada nema italijanskih timova, Toni je odgovorio da su Manchester United i Bacelona daleko ispred svih, ne navodeći tu svoj Bay�n.
Italijasnki napadač je pesimista,�e "bavarce" ne vidi na krovu Europe, unatoč deklasiranju S�rtinga sa ukupnim rezultatom 12:1.
Sent from my Philips Smart TV.
Nek oni danas dobiju Bochuma pa onda moze pricati i koja ce ekipa uci u prvu ligu Italije ove sezone ...
Rutinska pobjeda, moglo je i ubjedljivije da zavrsi..Poldi fulo penal i jos par 100% prilika...
Klose se povrijedio ( nadam se nista ozbiljno ), Sosa usao u igru i mogu reci da nije bio los.
Bayern je usao na vrijeme u pravu formu, jbt-e, stvarno igraju nekako lakse i poletnije bez Riberya i Tonia...
Ne vjerujem i necu da vjerujem da Hetha-ni mogu do kraja ovako, moraju pasti kadli-tadli

Klose se povrijedio ( nadam se nista ozbiljno ), Sosa usao u igru i mogu reci da nije bio los.
Bayern je usao na vrijeme u pravu formu, jbt-e, stvarno igraju nekako lakse i poletnije bez Riberya i Tonia...

Ne vjerujem i necu da vjerujem da Hetha-ni mogu do kraja ovako, moraju pasti kadli-tadli

Vom Jäger zum Gejagten
da slazem se sa tobom, interesantno kako "lete" bez billala i tonyageronimo je napisao/la:Rutinska pobjeda, moglo je i ubjedljivije da zavrsi..Poldi fulo penal i jos par 100% prilika...
Bayern je usao na vrijeme u pravu formu, jbt-e, stvarno igraju nekako lakse i poletnije bez Riberya i Tonia...![]()
Ne vjerujem i necu da vjerujem da Hetha-ni mogu do kraja ovako, moraju pasti kadli-tadli![]()

Super super ,samo nek nastave ovako ,Herta mora past i danas su dali vise nego smjesan pogodak ali eto ,ne moze ih vjecno sreca pratit
Jesil vidio kakav gol je dao Voronjin??? Fuuuuj!geronimo je napisao/la:Rutinska pobjeda, moglo je i ubjedljivije da zavrsi..Poldi fulo penal i jos par 100% prilika...
Bayern je usao na vrijeme u pravu formu, jbt-e, stvarno igraju nekako lakse i poletnije bez Riberya i Tonia...![]()
Ne vjerujem i necu da vjerujem da Hetha-ni mogu do kraja ovako, moraju pasti kadli-tadli![]()
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 avg 2013, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ma pazuhom covjek zabija, on gadja golmana u pupak a ovaj njega u pazuhJesil vidio kakav gol je dao Voronjin??? Fuuuuj!

Izgleda da je Klose upao u neku "rupu" na terenu i izvrnuo clanak. U njegovoj 50-oj utakmici za Bayern bas nije imao srece, po njegovim rijecima ne izgleda dobro, znacemo sutra preciznije.
Toni povrijedjen, Donovan vracen, odakle je dosao...sad jos i ovo, haman cemo zavisiti od Podolskog...
Vom Jäger zum Gejagten
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 avg 2013, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sosa mi se svidio ovu utakmicu pravo, fino lik kombinira i daje neku kreativnost igri, da je Bayern Arsenal, on bi se super uklopio!!! treba njemu davat vise sanse!!!
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 avg 2013, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
klose mora na operaciju,tek poslije operacije ce se znati koliko ce izostati... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Donovan je davno otputovao u Ameriku 

Da, ako izvucemo Barcu il ManU u LP Muller ce nam pomociRz88 je napisao/la:imamo viska napadaca, gledao sam mullera u pripremama i jo sjednog mesecini napadaca i ljudi su harali, imamo 2 sjajna igraca u mladjim kategorijama i treba ih iskoristiti

Nadam se da ce Toni brzo na teren.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 avg 2013, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.