FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
KAKAV ROBINO
- nidjo_barca
- Kontakt:
slazem seTRIP je napisao/la:Nije robinjo loš ali zaista barceloni takav igrač nije potreban

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Kad vam je igro za Real bio vam je dobar jel. Kad je zabijo golove bio je dobar.Raul_64 je napisao/la:Ma koji crni Robinho....on je na temi precjenjeni igrači...šta on ima.....biciklo u mjestu..koga briga da li je 7,8 x izveo ga....može proči...al u večini slučajeva nemože...ma daj taj je davao golove Cadizu i kompaniji...
Najbolji posao Reala...zarada oko €30 miliona...
De sad pocnite Robena pljuvat i govorit da ne valja. a prije 5 mjeseci vam je svetinja bio.
Real ga je prodao za 42 mill eura,motao je on vas i na NOU CAMPU pri 2 god kad je bilo 0-1,I BERNABEU 4-1,dao i gol,,,dzaba vam on nako i nako je bezveze
jest motao nas je. i sta sad ???fabio je napisao/la:Real ga je prodao za 42 mill eura,motao je on vas i na NOU CAMPU pri 2 god kad je bilo 0-1,I BERNABEU 4-1,dao i gol,,,dzaba vam on nako i nako je bezveze
Nista,samo kazem da neispade da je momak igrao samo protiv Cadiza sto ovaj jedan napise,dobro nije spomenuo Numanciju,Levante jos 

nova nada Barcelone 16godisnji Giorgi Chanturia.... 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
kako pise gola com, ibrahimovicu se sprema nimalo topla dobrodoslica
a kako bi volio da im zabije 2-3 komada pa da im nije njega bilo nebi naslova vidjeli ocima !!

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Nek mu spremaju šta god hoće,Ibrakadabra će im pokazati magiju!Samo još malo da se Ibraka uklopi i to će biti fantazija...Henry sinoć odigra perfektnu utakmicu protiv Srbije...Strašan je sprinter!Nadam se da će i Messi u naredne dvije tekme Argentine(Peru-kuci,Urugvaj-gosti) obezbjediti svjetsko!
Što se tiče Robinha i njegovog dolaska...mmm...nekako mislim da bi nam dobrodošao...mlad i gladan trofeja!
Robinho-Ibrakadabra-Messi...iza Xavi-Iniesta!!!Zar se čovjek ne naježi kad vidi ovo hehe!!!A Robinho bi mogao da bude novi Luis Enrique!!!Znaju ovi bolje upućeni šta je Luis Enrique uradio za Barcu kad je došao iz Reala!Tako isto Robinho bi napravio čarlamu samo što ne bi bio direktan transfer Real-Barca...Vamos Barca
Što se tiče Robinha i njegovog dolaska...mmm...nekako mislim da bi nam dobrodošao...mlad i gladan trofeja!
Robinho-Ibrakadabra-Messi...iza Xavi-Iniesta!!!Zar se čovjek ne naježi kad vidi ovo hehe!!!A Robinho bi mogao da bude novi Luis Enrique!!!Znaju ovi bolje upućeni šta je Luis Enrique uradio za Barcu kad je došao iz Reala!Tako isto Robinho bi napravio čarlamu samo što ne bi bio direktan transfer Real-Barca...Vamos Barca
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Vas je Figo posramio skroz,pa debeli Ronaldo vam je cesto zabio goloveSajoni je napisao/la:Nek mu spremaju šta god hoće,Ibrakadabra će im pokazati magiju!Samo još malo da se Ibraka uklopi i to će biti fantazija...Henry sinoć odigra perfektnu utakmicu protiv Srbije...Strašan je sprinter!Nadam se da će i Messi u naredne dvije tekme Argentine(Peru-kuci,Urugvaj-gosti) obezbjediti svjetsko!
-
- Kontakt:
a nesjecas se kad je ronaldo vama zabijao golove, kad je igrao za barcu... 

...rob do bagro...
To je isto da ja kažem kad bi došao Robinho sječaš li se kako je lomio kičmu Puyolu....i Cadizu.....doduše mislim da Robi neče doči...mislim da nemožete ponuditi platu kao Man City...jer samo ga to zanima...ako dođe gledačemo "sjajna" bicikla u mjestu...ibra_barca je napisao/la:a nesjecas se kad je ronaldo vama zabijao golove, kad je igrao za barcu...

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
najvise volim rivalda on je bog za mene kako busio golmane reala skoro svaku utakmicu sjecam se postigao im 3 gola na bernabeu i sudija ponisti 3 gol radi ofsajda koje ni u snu nije bilo ,i kao puno puta spasio real od poraza
>>RIVALDO TITO <<
>>RIVALDO TITO <<
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Jest igrao 1godinu i otisao u INTER,eto sta nam je zabijao...a Robino ma to im je san jos kad je bio u Santosu zeljeli su ga ,al je Real bio brzi,pa i kad je Realu bio na izlazu htjeli su ga,al **** on je ona gladni brazilac i leti zbog para,sjecam se kad je presao u City a pricalo se toliko da ce u Chelzi kad je zamjenio 2 kluba na jednom interviju i rekao e sada kad sam dosao u Chelzi,pa se onda ispravio rekao mislim Man.City,???hehe glup je ko kitaRaul_64 je napisao/la:To je isto da ja kažem kad bi došao Robinho sječaš li se kako je lomio kičmu Puyolu....i Cadizu.....doduše mislim da Robi neče doči...mislim da nemožete ponuditi platu kao Man City...jer samo ga to zanima...ako dođe gledačemo "sjajna" bicikla u mjestu...ibra_barca je napisao/la:a nesjecas se kad je ronaldo vama zabijao golove, kad je igrao za barcu...
Normalno da je ofsd.kad je bio iza Realove odbrane i zasmetao Casillasu...sta ti mislis to nije ofsd.???CRNI_SA je napisao/la:najvise volim rivalda on je bog za mene kako busio golmane reala skoro svaku utakmicu sjecam se postigao im 3 gola na bernabeu i sudija ponisti 3 gol radi ofsajda koje ni u snu nije bilo ,i kao puno puta spasio real od poraza
>>RIVALDO TITO <<

gle ove Fukse sto pametuje....
....ajd idi Perezu zanosi j...a u krivini 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
sad si me razocarao rivaldo je osutao sa 20 metara a lopta zakacila mislim helgueru nisam siguran uglavnom citav svijet je tada bio ogorcen na sudiju a ti tvrdis nije ofsajd

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Ja sam tu utkmc gledao i sjecam se,nije bitno,ko bi sve vase penale protiv Chelzija izbrojao da nije bilo sudije iz NORWEYACRNI_SA je napisao/la:sad si me razocarao rivaldo je osutao sa 20 metara a lopta zakacila mislim helgueru nisam siguran uglavnom citav svijet je tada bio ogorcen na sudiju a ti tvrdis nije ofsajd![]()

Figo nas nije nikad niti će posramiti...jedini igrač kojeg ja pamtim iz Reala da je odigrao baš ono extra protiv Barce je IvanZamorano!!!Ovi ostali iza Zamorana pocevsi od Figa,Ronalda,Zidanea,Mcmanamana,Beckhama...nista specijalno protiv Barce nisu pokazali.Ni jedan od ovih navedenih igrača nije dozivio aplauz na Nou Kampu...Za razliku od njih zubati genije Ronaldinho i Messi su dozivjeli na Santiago Bernabeu,a prije njih veliki Romario!
Razumije neke koje vole Real M.,al mi je neshvatljivo sto komentarisu na ovoj temi.Ima tema Real M. pa tamo nek pisu.
Razumije neke koje vole Real M.,al mi je neshvatljivo sto komentarisu na ovoj temi.Ima tema Real M. pa tamo nek pisu.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Trebali bi staviti veto....da vi nepišete na temi Real...a mi nečemo pisati na temi Farse
Da vidimo kako bi to izgledalo...monotono možda?

Da vidimo kako bi to izgledalo...monotono možda?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.