Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RiNo
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la RiNo » 11 okt 2009, 03:39

Cekam da se jave forumasi sa "pouzdanim izvorima" :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 11 okt 2009, 05:45

Ma nevjerujem da ce se Pompey raspasti. Eno imaju novog Arapskog bogatasa, sigurno ce se pojacati koliko treba i u drugom dijelu prvenstva se izvuci iz govana. A tek u sljedecu sezonu uci s nekim svjezim ambicijama. Asmir je sigurno popio dosta znanja od Jamesa, ali vrijeme je da skine male tockice s bicikla.. nek mu je sa srecom, gdje god zavrsi.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 11 okt 2009, 21:21

RiNo je napisao/la:Cekam da se jave forumasi sa "pouzdanim izvorima" :mrgreen:
Evo jednog sa pouzdanim izvorom, Asmir Begovic potpisuje za Ipswich, provjerena informacija!
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 11 okt 2009, 21:25

Lovac je napisao/la:
Evo jednog sa pouzdanim izvorom, Asmir Begovic potpisuje za Ipswich, provjerena informacija!
oj ipswich zadnji u engleskom championshipu gdje ce tamo u pm,a tesko jer je rekao da ide u neki veliki tim
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 11 okt 2009, 21:27

Željoman je napisao/la:
Lovac je napisao/la:
oj ipswich zadnji u engleskom championshipu gdje ce tamo u pm,a tesko jer je rekao da ide u neki veliki tim
Ja sam tako cuo ebi ga, vidit cemo sutra ili prekosutra sve, al ovo je 90% tacna informacija

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 11 okt 2009, 21:31

Lovac nemoj mi lovackih hahaha veliki klub nemoj lozit ljude xD
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 11 okt 2009, 21:33

Evo jednog sa pouzdanim izvorom, Asmir Begovic potpisuje za Ipswich, provjerena informacija![/quote]
oj ipswich zadnji u engleskom championshipu gdje ce tamo u pm,a tesko jer je rekao da ide u neki veliki tim[/quote]

Ja sam tako cuo ebi ga, vidit cemo sutra ili prekosutra sve, al ovo je 90% tacna informacija[/quote]
ma to bi bila glupost da sljedece sezone igra u trecoj engleskoj.nek dodje u zelju :D bolje i to nego sljedece godine igrat u trecoj engleskoj :o :o :o
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 okt 2009, 21:40

Od Chelzya,Atletica Madrida,Villareala sve do Ipswich Towna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 okt 2009, 21:44

Prije ce na posudbu u Ipswich Town,jer je pod ugovorom a prelazni rok je zavrsen.Ostaje da vidimo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 11 okt 2009, 21:47

BIHfan je napisao/la:Prije ce na posudbu u Ipswich Town,jer je pod ugovorom a prelazni rok je zavrsen.Ostaje da vidimo.
Meni uopste nije jasno gdje bi on prije Januara mogao da predje. Samo igraci bez ugovora mogu potpisati za novi klub u toku sezone...ili?

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 11 okt 2009, 21:49

BIHfan je napisao/la:Prije ce na posudbu u Ipswich Town,jer je pod ugovorom a prelazni rok je zavrsen.Ostaje da vidimo.
Pa to sam i mislio brate, znaci za sve oni koji su njegovu izjavu protumacili da on napusta Portsmouth to nije istina, on ima cvrst ugovor tamo, dobre pare sigurno, jake vlasnike, i jednog Jamesa koji vec ima 39 godina, taj James nece igrati dovijeka mozda jos jednu sezonu eventualno dvije i eto onda sanse za Begovica.

Znaci ponavljam ja koliko sam cuo Begovic ide na POSUDBU u Ipswich Town.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 okt 2009, 21:56

Kakav Ipswich. Pa bolje mu je da ostane onda u Porsmouthu. Dobit ce tu nekada sansu. Znam ja da ce svi reci da je bolje da brani, nego da sjedi na klupi, ali brate dragi pa Ipswich, pa to je dno dna. Nadam se da je jos ne provjerena informacija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 12 okt 2009, 11:49

Lovac je napisao/la:
;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 okt 2009, 12:15

Nije vazno koji je Ipswich, jer on ide samo na posudbu. Vazno je da brani jer on prakticki nikad u karijeri nije bio standardan. Eno pgoledajte Fostera u Unitedu koji je imo slicnu karijeru i kako je sklon greskama. Zato je dobro da ce konacno branit Begovic i molim vas da ne pocnete odma pljuva tpo njemu ako bude par gresaka. Sad se uci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 12 okt 2009, 12:19

Ipswich vodi veliko ime engleskog fudbala Roy Keane(za one koji pojma nemaju) ...ako Begovic bude dobro branio i zadovolji ukuse Keana moze se nadati da ce ga Keane ili povuci za sobom u nekog Premierligasa (kada preuzme) ili preporuciti nekome od Premijerligasa....odlican potez samo neka brani!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 okt 2009, 14:59

Necromacer je napisao/la:Ipswich vodi veliko ime engleskog fudbala Roy Keane(za one koji pojma nemaju) ...ako Begovic bude dobro branio i zadovolji ukuse Keana moze se nadati da ce ga Keane ili povuci za sobom u nekog Premierligasa (kada preuzme) ili preporuciti nekome od Premijerligasa....odlican potez samo neka brani!
Neka ga preporuci Fergusonu, svakako je Foster katastrofa :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 12 okt 2009, 16:15

Lovac je napisao/la:
Pa to sam i mislio brate, znaci za sve oni koji su njegovu izjavu protumacili da on napusta Portsmouth to nije istina, on ima cvrst ugovor tamo, dobre pare sigurno, jake vlasnike, i jednog Jamesa koji vec ima 39 godina, taj James nece igrati dovijeka mozda jos jednu sezonu eventualno dvije i eto onda sanse za Begovica.

Znaci ponavljam ja koliko sam cuo Begovic ide na POSUDBU u Ipswich Town.
Znaci kao sto sam i najavio :mrgreen: , Begovic je potpisao za Ipswich, neka ga tamo do kraja sezone nek brani a mozda vec sljedece sezone bude branio za svoj Portsmouth

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 okt 2009, 16:18

Begovic u Ipswichu

Reprezentativni golman BiH Asmir Begović dobio je od Ćire prve minute u bh. dresu u Talinu, ali ovog vrsnog golmana neće biti u sastavu za Španiju.
Begović će, naime, do januara naredne godine preseliti iz Portsmoutha u Ipswicch, a selektor Blažević odobrio mu je nakon pobjede u Estoniji da ode nazad u Englesku na potpisivanje ugovora.

"Razgovarao sam sa kolegama iz reprezentacije, trenerom golmana Enverom Lugušićem i Ćirom i svi su me savjetovali da odem tamo gjde ću stajati na golu, a ne sjediti na klupi. Bilo je nekih kontakata i sa klubovima iz Premier lige, ali zbog pravila ne bih mogao braniti, tako sam otišao u Championship i mislim da nisam pogriješio", rekao je za SportSport.ba Begović.

-ps. nigdje nepise da ide na posudbu vec pise da ce do januara biti tam pa se vratit nista ne kontam. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 12 okt 2009, 16:23

BIHfan je napisao/la:Begovic u Ipswichu

Reprezentativni golman BiH Asmir Begović dobio je od Ćire prve minute u bh. dresu u Talinu, ali ovog vrsnog golmana neće biti u sastavu za Španiju.
Begović će, naime, do januara naredne godine preseliti iz Portsmoutha u Ipswicch, a selektor Blažević odobrio mu je nakon pobjede u Estoniji da ode nazad u Englesku na potpisivanje ugovora.

"Razgovarao sam sa kolegama iz reprezentacije, trenerom golmana Enverom Lugušićem i Ćirom i svi su me savjetovali da odem tamo gjde ću stajati na golu, a ne sjediti na klupi. Bilo je nekih kontakata i sa klubovima iz Premier lige, ali zbog pravila ne bih mogao braniti, tako sam otišao u Championship i mislim da nisam pogriješio", rekao je za SportSport.ba Begović.

-ps. nigdje nepise da ide na posudbu vec pise da ce do januara biti tam pa se vratit nista ne kontam. :mrgreen:
Ma na posudbu brate kad ti ja kazem, znas da ja dolazim uvjek sa provjerenim informacijama :mrgreen:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 okt 2009, 16:25

Lovac je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Begovic u Ipswichu

Ma na posudbu brate kad ti ja kazem, znas da ja dolazim uvjek sa provjerenim informacijama :mrgreen:
Ti si kriv ako nebude tacno... :mrgreen:
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: UtdBiH21 i 23 gosta.