Lingvisti sa Grbavice, gdje je @High sad, da ovo vidi bacio bi se pod tramvaj.joker90 je napisao/la:Trodupla!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Lingvisti sa Grbavice, gdje je @High sad, da ovo vidi bacio bi se pod tramvaj.joker90 je napisao/la:Trodupla!
neće, neda Miske to više...biceDUPLA je napisao/la:
Bice polako...Ako ih je iko uzimo onda smo to mi. Samo sto je bila trodupla sa vama![]()
![]()
![]()
Zato ih vi uzimate kad hoceteDenchiNL je napisao/la:neće, neda Miske to više...biceDUPLA je napisao/la:
Bice polako...Ako ih je iko uzimo onda smo to mi. Samo sto je bila trodupla sa vama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POTREBNO JE DA SE ZNA KO TO NE RADIGoosman je napisao/la:Zato ih vi uzimate kad hoceteDenchiNL je napisao/la:neće, neda Miske to više...biceDUPLA je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
fks74 je napisao/la:AKADEMIJA ( juniori, kadeti, pioniri )![]()
Idi cupaj, busjenje.Virtu4l je napisao/la:fks74 je napisao/la:AKADEMIJA ( juniori, kadeti, pioniri )![]()
![]()
Virto sta mislis koga vise mrze tebe ili meneVirtu4l je napisao/la:Akademac Đipke.
fks74 je napisao/la:AKADEMIJA ( juniori, kadeti, pioniri )![]()
ElhamdulilahMocMahale444 je napisao/la:Tobeti kako si, sta kazes za derbivi opet fasovali.
Niste igrali lose u drugom pol.
Elhamdulilah pa je i be ispodbihuzur je napisao/la:ElhamdulilahMocMahale444 je napisao/la:Tobeti kako si, sta kazes za derbivi opet fasovali.
Niste igrali lose u drugom pol.![]()
Yebes derbi bez ikakvog znacenja i bez navijaca.
Sad se sigurno kajes sto nisi prihvatio opkladu
Senahid Halilovic na aparatimajoker90 je napisao/la:Trodupla!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.