Srce preskace?pile87 je napisao/la:Savak ima nesto ja ne idem na deribi nikako

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Srce preskace?pile87 je napisao/la:Savak ima nesto ja ne idem na deribi nikako
Na sjeveru sam od zavrsetka rata i osposobljavanja te tribine ..pile87 je napisao/la:ako se i znamo znamo se sa treninga ja zadnjih 5-6 godina gledam tekme sa sjevera
Jok buraz, nisam picajzla al nemoze zeludac svega ima ...Kad je derbi odem da radim iako sam slobodanSeyo_TM je napisao/la:Srce preskace?pile87 je napisao/la:Savak ima nesto ja ne idem na deribi nikako
Ne moze ni meni, al ima nesto u staklenoj boci sto mi pomaze da prebrodim muke do tekmepile87 je napisao/la:Jok buraz, nisam picajzla al nemoze zeludac svega ima ...Kad je derbi odem da radim iako sam slobodanSeyo_TM je napisao/la:Srce preskace?pile87 je napisao/la:Savak ima nesto ja ne idem na deribi nikako
Ja mislim da cemo definitivno saznati u ova dva tri dana,prekosutra je prozivka,sumnjam da ce novi igraci dolaziti u toku priprema kao prosli put,znaci u ova dva tri dana bi trebali saznati sve sto je novo ako uopste bude bilo nesto novok_c je napisao/la:imal sta u vezi pojacanja,Zelji trebaju bar 2 super kvalitetna igraca ako misli nesto uraditi u proljentom dijelu sezone!
Na probe ce doci negdje 6-7 igraca (nesto ovdje, nesto u srbiji i nesto u 'ercegovini), naravno ta cifra se moze povecavati, ali hoce li iko zadovoljiti, vidjet cemo...boccaccio je napisao/la:Ja mislim da cemo definitivno saznati u ova dva tri dana,prekosutra je prozivka,sumnjam da ce novi igraci dolaziti u toku priprema kao prosli put,znaci u ova dva tri dana bi trebali saznati sve sto je novo ako uopste bude bilo nesto novok_c je napisao/la:imal sta u vezi pojacanja,Zelji trebaju bar 2 super kvalitetna igraca ako misli nesto uraditi u proljentom dijelu sezone!
Po mojim saznanjima, nista spektakularno ne treba ocekivati na toj prozivci osim ovog golmana koji ce doci na posudbu i tek bi trebalo da se vidi u narednom periodu za pojacanja ima jos 15 dana prelaznog roka i to je najzanimljivi dio bar sto se tice nase lige, samo je Siroki osigurao pojacanja kod svih ostalih se radi o osipanju igrackog kadra i maleni su uspjeli sacuvati okosnicu ekipe tako da ne treba ocekivati neke pretjerane promjene eventuelno dva igraca koja je lako ukomponovati u postojecu ekipu, sto se tice odlazaka osim Coce, otisao je golman Pjanic, Dino Muharemovic i ne bi se trebao vracati Kovacevic dok ce vjerovatno neke igrace i slati na posudbuboccaccio je napisao/la:Ja mislim da cemo definitivno saznati u ova dva tri dana,prekosutra je prozivka,sumnjam da ce novi igraci dolaziti u toku priprema kao prosli put,znaci u ova dva tri dana bi trebali saznati sve sto je novo ako uopste bude bilo nesto novok_c je napisao/la:imal sta u vezi pojacanja,Zelji trebaju bar 2 super kvalitetna igraca ako misli nesto uraditi u proljentom dijelu sezone!
onda bi se zaj.ebavali u liginewbie je napisao/la:ma sta ce nam vule bolje je ovog jovanovica![]()
Nije isključeno da dođe i kod nas (al' zamalo)Željoman je napisao/la:ne bih se zacudio ni da Trivunovic dodje kod nas!!! Nije nam loša uprava što jest jest!!!![]()
![]()
ha ha halešinar je napisao/la:Nije isključeno da dođe i kod nas (al' zamalo)Željoman je napisao/la:ne bih se zacudio ni da Trivunovic dodje kod nas!!! Nije nam loša uprava što jest jest!!!![]()
![]()
Sto hahaha?PIRKE33 je napisao/la:ha ha halešinar je napisao/la:Nije isključeno da dođe i kod nas (al' zamalo)Željoman je napisao/la:ne bih se zacudio ni da Trivunovic dodje kod nas!!! Nije nam loša uprava što jest jest!!!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hajdeee, Lecler i 29 gostiju.