Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Almunia vam je bio najbolji sinoć. Ni Cesc nije bio loš, pamti se ona peta ala Iniesta za 1:0 

EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Onakav Almunija moze braniti u bilo kojem klubu na svijetu, steta pa nije psihicki stabilniji, jer gotovo stalno kiksa utakmicu poslije..Leader je napisao/la:Almunia vam je bio najbolji sinoć. Ni Cesc nije bio loš, pamti se ona peta ala Iniesta za 1:0
Celik!3,2,2.
Kao prvo Arsenal je sam kriv što nije mogao biti u smiješnoj grupi ispred Šahtara i Brage...i igrati protiv mnogo slabijeg protivnika Rome.AllGunsBlazing je napisao/la:Cestitao sam, a vala pokajao sam se.. kada dodje onaj navijac barce, pa kaze da su za sve njihove promasaje krivi njihovi igraci tj. ta zafrkancija, a naravno nije kriv almunija koji je branio kao nikad u zivotu, odmah mi se povraca, kada ti isti navijaci kazu kada njihov tim izgubi, nema teorije da je drugi tim bio bolji, nego Barca nije igrala kako treba, a ako slucajno neki tim prodje sa defanzivnom taktikom, onda je to anti-fudbal, to je puno arogancije, mislim razumijem ih bio sam i ja u pubertetu, znas kako je previse frustracija, a ovi momci bas izgleda nemaju srece sa curama, pa moraju onda negdje svoje frustracije izbaciti.. Svakom postenom navijacu Barce ja cestitam, momak ide samnom na fax i bio je legenda, zajebavali se i njemu i meni zao sto je ispao Arsenal pored toliko ''kvalitetnih'' timova, i svakako da je ova utakmica trebala biti najmanje polufinale(ili bar ona prva) ali to je sudbina..asylum je napisao/la:Bogami ste dosadni vise. Cestitajte kao Bosko i zavrsite.
Kao drugo, niko nije zamjerao Interu na njihovoj bunker taktici prošle godine jer to je njihovo pravo da igraju kako hoce, ljudi izdržali i prošli, cestitalo se i vozdra...cestitalo bi se i vama da ste prošli istom taktikom, ali niste vec ste zijanili sa istom brojem igraca kao i Inter i vozdra...i nemoj kukati i plakati na sudije.
I trece, Almunia je sinoc spasio arsenal od totalnog potopa - cinjenica...covjek je odbranio sve što se odbraniti moglo.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 09 mar 2011, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Svi su pohvalili Almuniu , i to bas!
Nego ti izvrces pobjedu koda je ala vi dominirali mi na jedvite jade dobili, vi ste pokradeni itd...Zato i pisem ovo...
Uvjek stavljate neku mrlju a mrlja moze biti samo sto vas Barca nije ubjedljivije dobila...
Ja sam rekao da od Arsenala ne ocekujem neku extra igru jer nisu Barcin kvalitet, branit ce se pa sta bude...i to se i desilo.
Nego ti izvrces pobjedu koda je ala vi dominirali mi na jedvite jade dobili, vi ste pokradeni itd...Zato i pisem ovo...
Uvjek stavljate neku mrlju a mrlja moze biti samo sto vas Barca nije ubjedljivije dobila...
Ja sam rekao da od Arsenala ne ocekujem neku extra igru jer nisu Barcin kvalitet, branit ce se pa sta bude...i to se i desilo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
a to nismo pokradeni??? abidal trebao dobiti crveni,a rvp trebao ostati, sta da je barca dala gol iz penala, a abidal da je dobio crveni, a rvp ostao na terenu?? sta mislite ko bi prosao, mozda barca ali mozda i arsenal, sinoc kad je rvp dobio crveni bilo je jasno ko ce proci, pa tesko je igrati bez igraca kad igras protiv neke prosjecne ekipe, a ne vrhunskih ekipa koje mogu dati 2-3 gola i kad igraju svi..
Celik!3,2,2.
Ne lupetaj ba niste imali prilike hahahahha a mi nismo pokradeni u Londonu za messijev gol hhaha...nego sta bi kazu Arsenal ove godine osvaja sve hhahahahhahahahhahahahaa...necete nista osvojit jer ste smjesan klub koji ne moze da osvoji obican carling cup jesu li vas i tu zakinuli hahaahAllGunsBlazing je napisao/la:a to nismo pokradeni??? abidal trebao dobiti crveni,a rvp trebao ostati, sta da je barca dala gol iz penala, a abidal da je dobio crveni, a rvp ostao na terenu?? sta mislite ko bi prosao, mozda barca ali mozda i arsenal, sinoc kad je rvp dobio crveni bilo je jasno ko ce proci, pa tesko je igrati bez igraca kad igras protiv neke prosjecne ekipe, a ne vrhunskih ekipa koje mogu dati 2-3 gola i kad igraju svi..

Zadnja izmjena: Ad0, dana/u 09 mar 2011, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Kako je Inter prošao Barcu prošle godine?? imali su igraca manje od 37 minute kad je iskljucen Motta (van Persie iskljucen u 57 minuti, 20 minuta kasnije)...kako protiv Intera Barca nije stvorila toliko šansi i zicera kao sinoc ??AllGunsBlazing je napisao/la:a to nismo pokradeni??? abidal trebao dobiti crveni,a rvp trebao ostati, sta da je barca dala gol iz penala, a abidal da je dobio crveni, a rvp ostao na terenu?? sta mislite ko bi prosao, mozda barca ali mozda i arsenal, sinoc kad je rvp dobio crveni bilo je jasno ko ce proci, pa tesko je igrati bez igraca kad igras protiv neke prosjecne ekipe, a ne vrhunskih ekipa koje mogu dati 2-3 gola i kad igraju svi..
ti si fakat bolestanAllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam kako se neki navijaci imaju obraza javiti, pa treca godina kako Barca dobija nekakve pomoci, dva puta uspjelo jednom nije, i opet vrijedi pokusati.. Pricate o nekakvoj dominaciji za koju me realno zaboli ****, sjecam se da smo mi protiv evertona imali posjed 100% pa da nismo dali golove ovo bi nam vrijedilo isto zara kad ti se sere.. Do 55. minute FENOMENALNA BARCA![]()
je imala cak 1 priliku, gol, i nista vise nije uradila, a da napomenem da je i taj gol bio djelo jednog fenomenalnog igraca barce, pardon arsenala, cesca fabregasa.. znaci u 1h igre nisu golu prisli, nisu imali 100% prilike, onda sudija uskace kao i mnogo puta do sada, naravno pomaze, i nakon tog, psihickog soka barca stvara jos 8-9 % prilika, nadjite statistiku do 55. minute sa sutevima u okvir gola pa se onda hvalite
![]()
Osvojite ligu prvaka meni je svejedno, jednostavno meni je vise zao **** remija protiv Sunderlanda, nego sto mi je drago zbog pobjede Arsenala nad Barcom, prvih 15 minuta nikad necu zaboraviti, pa barca presmijesna, xavi izgubljen nije mogao lopte naci, i onda kazu neki tim ne moze dominirati barcu, vidite da moze, samo sto bi sa ovom igrom na kraju ispusili, jer bi ostali bez snage, ali mi je drago sto je jedan jack kojih ima milion u pogonu barce oderao ''najboljeg'' playmakera na svijetu, Jack za kapitena, Barca klub sa velikom historijom osvojila 3 LP, racunati cemo i 4 naravno niko ne moze protiv 12 igraca, od tih 4 pomoc im je dosla u 2 majke mi moje, ja ne bih imao obraza ne bih smio nikome se pohvaliti sa tim trofejima, ali naravno ja ne bih ni navijao za takav klub, ''volite'' vi svoju barcu koliko hocete mene **** zaboli, drkajte na nas tim, jer atmosfera koja je bila juce, na NC je presmijesna, vidi se komplex nekakav navijaca barce samo mi nije jasan kakav, juce su tek postali navijaci, ali vjerovatno iznervirani pjesmom sa pocetka utakmice : '' And it's Arsenal, by far the greatest team... i zaboli me sta cete reci za tofeje, zaboli me sta cete reci za igrace, boli me k**** za sve sto vi svi imate reci, ali ja volim ovaj Arsenal i ne bih ga mijenjao ni za 5 barceloni i njihovih trofeja.. Za ''navijace'' koji ce sada reci pa nisi nikad bio na Emiratesu, ali ne znaci da necu, nego smatram da mi niko sa ovog foruma ne moze dati nekakve ''savjete'' preporuke ili takvo nesto o navijacima, jer kad su nekakve utakmice puni forumi prazne tribine, na forumu su svi najbolji na tribini su svi ****... VOLIM CELIK,I ARSENAL, i meni vise nista ne treba, celik vec gledam, a aBd gledati cu i Arsenal...

.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mislim da ti je jasno, ili nije mozda si preglup, ali Arsenal nije inter, Arsenal nije osvojio ligu 6 godina, nije bas kao da im je samopouzdanje, ili sto bi wenger rekao Mental Strength na najvisem nivou, to je Arsenalu presudilo, de mi objasni kako mocna barca nije imala prilike, protiv ''slabog'' arsenala, do neke 55. minute, mislim imala je ali ne kao sto su te prilike bile kasnije, boli mene k*** sta vi mislite, ostati ce mrlja na ovom prolazu, kao i na prolazu protiv chelsea, i to niko nikada nece moci obrisati, kao sto niko nikada ne moze obrisati kako je real osvojio svoje prve nasloveizzo je napisao/la:Kako je Inter prošao Barcu prošle godine?? imali su igraca manje od 37 minute kad je iskljucen Motta (van Persie iskljucen u 57 minuti, 20 minuta kasnije)...kako protiv Intera Barca nije stvorila toliko šansi i zicera kao sinoc ??AllGunsBlazing je napisao/la:a to nismo pokradeni??? abidal trebao dobiti crveni,a rvp trebao ostati, sta da je barca dala gol iz penala, a abidal da je dobio crveni, a rvp ostao na terenu?? sta mislite ko bi prosao, mozda barca ali mozda i arsenal, sinoc kad je rvp dobio crveni bilo je jasno ko ce proci, pa tesko je igrati bez igraca kad igras protiv neke prosjecne ekipe, a ne vrhunskih ekipa koje mogu dati 2-3 gola i kad igraju svi..

Celik!3,2,2.
Oj Allahu dragi !Pa bolan Evo recemo da RvP nije trebao dobiti crveni....
Onda cvemo ovako : Song je u prvoj takmici prvih 30 min trebao dobiti 2 crvena jer je lik imao zuti a poslije toga u 5 minuta napravio 10 faulova, potom ponisten regularan gol, potom igranje rukom Djoroua u 16 metara, potom igranje rukom Arshavina u 16 metara...
2ga utakmica : Diabyevo kosenje Messija u 16 metara...
Ko je vise ostecen de ti meni reci?? nemoj mi bjezat od odgovora....
Onda cvemo ovako : Song je u prvoj takmici prvih 30 min trebao dobiti 2 crvena jer je lik imao zuti a poslije toga u 5 minuta napravio 10 faulova, potom ponisten regularan gol, potom igranje rukom Djoroua u 16 metara, potom igranje rukom Arshavina u 16 metara...
2ga utakmica : Diabyevo kosenje Messija u 16 metara...
Ko je vise ostecen de ti meni reci?? nemoj mi bjezat od odgovora....
Naravno da se ne slažem apsolutno sa tom pricom...sudije su oštetile Barcelonu u ova dva meca,a ne Arsenal.
U prvom mecu poništen cist gol Messiu
velika bruka i skandal ali se iz Barce nisu toliko žalili i plakali na sudije jer su znali da ima i revanš...teren je mjerilo snage ,a ne kukanje na sudije poslije utakimice....sinoc, u drugom mecu nije dosuđen cist penal opet nad Messiem...dakle, sudije su nam ukrale dva gola
- cinjenice.
U prvom mecu poništen cist gol Messiu

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nisu se zalili zato sto nije bio ofsajd, zato sto je lopta od pedra se odbila do messija koji je u tom trenutku bio u ofsajdu... Naravno da su Barcelonu ostetile sudije ipak ste vi bitni kompetentni navijaci, kakvi novinari oni su samo **** glupa.. Barca moze osvajati ovako do sutra, ali nece nikad biti najbolja na svijetu(svih vremena) dok sama ne pocne osvajati, neko jos rece messi najbolji svih vremena, a ja cuo, maradona sam igrao, koga je imao u napoliju pa donese titulu, koga je imao u argentini pa donese titulu, mozda je takvo vrijeme, ali maradona je apsolutno najveci igrac svih vremena..
Celik!3,2,2.
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaahahahah jao nemoj srce ce ga spucat

DRŽAVA ŽELJO!
Ma eto ti nam reci kad ce mo biti najbolji. Evo opet navijaju za Barsu - eno ti wenger i nasri - poveden disciplinski postupak... Samo ti nama reci kad smo mi najbolji i da mi to znamo.AllGunsBlazing je napisao/la:Nisu se zalili zato sto nije bio ofsajd, zato sto je lopta od pedra se odbila do messija koji je u tom trenutku bio u ofsajdu... Naravno da su Barcelonu ostetile sudije ipak ste vi bitni kompetentni navijaci, kakvi novinari oni su samo **** glupa.. Barca moze osvajati ovako do sutra, ali nece nikad biti najbolja na svijetu(svih vremena) dok sama ne pocne osvajati, neko jos rece messi najbolji svih vremena, a ja cuo, maradona sam igrao, koga je imao u napoliju pa donese titulu, koga je imao u argentini pa donese titulu, mozda je takvo vrijeme, ali maradona je apsolutno najveci igrac svih vremena..

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
s tobom se ne isplati raspravljat , ja cu reci Sve sto je Arsenal napravio bilo je regularno..Barca igra ne sportski...AllGunsBlazing je napisao/la:Nisu se zalili zato sto nije bio ofsajd, zato sto je lopta od pedra se odbila do messija koji je u tom trenutku bio u ofsajdu... Naravno da su Barcelonu ostetile sudije ipak ste vi bitni kompetentni navijaci, kakvi novinari oni su samo **** glupa.. Barca moze osvajati ovako do sutra, ali nece nikad biti najbolja na svijetu(svih vremena) dok sama ne pocne osvajati, neko jos rece messi najbolji svih vremena, a ja cuo, maradona sam igrao, koga je imao u napoliju pa donese titulu, koga je imao u argentini pa donese titulu, mozda je takvo vrijeme, ali maradona je apsolutno najveci igrac svih vremena..
Messi je kurcina kao i citava ova ekipa..
jer kume ti zivis u drugom svjetu od statka ljudi, ti si pacenik i osoba koja ne sagleda situaciju realno.Diskusija sa tobom je nemoguca.Arsenal da je bio bolji prosao bi...
Mrlju mozes ti za sebe cuvati u vezi Reala i Barce , ali cuvaj ih za sebe jer drugima nisu bitne....
Nisu slucajno ova 2 kluba daleko najpopularniji posebno mislim na ovaj drugi...
Ali ti znas ti si u pravu...Ti pjevaj pjesme o Arsenalu kako vas kradu uvjek , da ste vi najbolji , da nema sudaca vi bi sve gazili...
a do tad CIAO Amigo
Ovo sam rekao na barsinoj temi,a reci cu i ovdje"SUDIJA NAS JE POŠTENO ZAJBO".Nesporan je kvalitet barsalone,ali oni se vade na nekakve prilike kojih je bilo naravno,ali nakon iskljucenog igraca.
Ko barsi može garrntovati da bi prošla i da nije bilo isključenja?(mada ja mislim da ne bi prošli).NE MOŽE NIKO.
KO MOŽE GARNTOVATI DA BI STVORILI ONAKVE PRILIKE NAKON ISKLJUCENJA?NE MOŽE NIKO
AKO SU BILI TOLIKO NADMOCNI ZASTO TE PRILKE NISU STVARALI U PRVOM POLUVREMENU I DO TOG ISKLJUCENJA VAN PERSIJA?
Nama je isključenje poremetilo moral ekipe i to je po meni bio odlucujuci faktor utakmice
Ko barsi može garrntovati da bi prošla i da nije bilo isključenja?(mada ja mislim da ne bi prošli).NE MOŽE NIKO.
AKO SU BILI TOLIKO NADMOCNI ZASTO TE PRILKE NISU STVARALI U PRVOM POLUVREMENU I DO TOG ISKLJUCENJA VAN PERSIJA?
Nama je isključenje poremetilo moral ekipe i to je po meni bio odlucujuci faktor utakmice
ko moze garantovat Arsenalu da bi doputovali u Barcelonu da su na Emiratima primili 4 komada...Da je Song iskljucen kad je treao biti jer je covjek poslije zutog napravio u 5 minuta 10 preksaja....da nije ponisten regularan gol Messiju da je sviran jedan od dva igranja rukom ????ensadek je napisao/la:Ovo sam rekao na barsinoj temi,a reci cu i ovdje"SUDIJA NAS JE POŠTENO ZAJBO".Nesporan je kvalitet barsalone,ali oni se vade na nekakve prilike kojih je bilo naravno,ali nakon iskljucenog igraca.
sta mislis o tome
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Edvin je pokren'o ovu priču, da ne kažem lakrdiju, oko toga ko je oštećen. Prva utakmica, gol Messija je čist, čak i u trenutku kada se lopta odbila od Pedra, Messi je bio iza lopte, dakle offside nije postoj'o. To možeš pogledati i na tom klipu koji si postavio, a i sam @Bosco i ostali su to primijetili nakon prvog meča. Naravno, netom prije tog poništenog gola, Đuro je igr'o rukom što se jasno vidi. Dakle, u svakom slučaju ili jedanaesterac i karton za Đuru ili gol Messija. Na samom kraju utakmice je Arshavin rukom spustio loptu, to se moglo vidjeti iz svih mogućih uglova, zar ne? Dakle, još jedan jedanaesterac. Eh, ništa od toga nije svirano, niko se ovdje nije bunio oko suđenja, jer se znalo da će druga utakmica odlučiti pitanje prolaza. I, tako je i bilo. Dakle, 2 kardinalne greške u 1. susretu su bile na štetu Barcelone.
Revanš meč: penal nad Messijem kada ga Diaby udara po stajnoj nozi, Bussaca odmahuje rukom. Penal nad Pedrom apsolutno opravdano dosuđen, a čak je i Laurent mog'o dobiti žuti(isključujući bi mu to bio) karton, a mogu samo onda zamisliti kako bi navijači Arsenala reagovali(neki su čak rekli da penal nije ni postoj'o
). Isključenje Van Persiea je po pravilima(iako ga ja ne bi isključio, moram priznati. Al', Bussaca je samo poštov'o pravila, te nije gled'o koji je minut u pitanju i koja važnost utakmice. Rek'o bih da je ono ipak najviše greška Van Persie-a, tako da...). Što se tiče Abidalovog 'rvačkog zahvata, zaslužio je karton. To se ne'a šta reći. Da je Van Persie pao, ono bi sigurno bio crveni karton(ni ovako nije daleko, al'...). Eh, de saberi i oduzmi sve ovo, pa reci kakvo je suđenje.
Dakle, bilo je štete i na jednoj i na drugoj strani, a ti to predstavljaš kao urotu kontra Arsenala, a jasno se vidi da to nije tačno.
Što se tiče toga da l' je tebi Messi najbolji ili nije, mislim da je to najmanje bitno. Lično, gled'o sam Maradonu, gled'o sam sve na ovamo koje ljudi izdvajaju kao "najbolje"(Pelea samo preko klipova, tako da ne mogu suditi o njemu, al' ono što je on radio sigurno zaslužuje svaku moguću počast...), i mogu ti reći da je ovaj Messi bolji i od njega. Da, nedostaje mu samo to tozla sa SP-a da bi se mogao staviti u klub besmrtnih, al' ukoliko Argentina dovede pravog selektora, i to će se desiti. No, tada ćete vi naći neku drugu manu ovom Argentincu, te ćete zbog iste osporavati njega i njegove uspjehe.
Revanš meč: penal nad Messijem kada ga Diaby udara po stajnoj nozi, Bussaca odmahuje rukom. Penal nad Pedrom apsolutno opravdano dosuđen, a čak je i Laurent mog'o dobiti žuti(isključujući bi mu to bio) karton, a mogu samo onda zamisliti kako bi navijači Arsenala reagovali(neki su čak rekli da penal nije ni postoj'o

Dakle, bilo je štete i na jednoj i na drugoj strani, a ti to predstavljaš kao urotu kontra Arsenala, a jasno se vidi da to nije tačno.
Što se tiče toga da l' je tebi Messi najbolji ili nije, mislim da je to najmanje bitno. Lično, gled'o sam Maradonu, gled'o sam sve na ovamo koje ljudi izdvajaju kao "najbolje"(Pelea samo preko klipova, tako da ne mogu suditi o njemu, al' ono što je on radio sigurno zaslužuje svaku moguću počast...), i mogu ti reći da je ovaj Messi bolji i od njega. Da, nedostaje mu samo to tozla sa SP-a da bi se mogao staviti u klub besmrtnih, al' ukoliko Argentina dovede pravog selektora, i to će se desiti. No, tada ćete vi naći neku drugu manu ovom Argentincu, te ćete zbog iste osporavati njega i njegove uspjehe.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Ponos Torina
- Kontakt:
Uefa uvjek neke istrage i postupke pokrece mamu im sugavu unistavaju fudbal iz dana u dan...
Barcelona jeste bila bolja ali je Arsenal pokraden i to pred cijelim svijetom!
Barcelona jeste bila bolja ali je Arsenal pokraden i to pred cijelim svijetom!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.