valjda u 2:12 hterabajt je napisao/la:valjda u 2:10 hFOURTHOFFICIAL je napisao/la:u koliko je to tekma svega vam?

Dok ne pocnu Netsi, gledajte tekmu San Antonio-Houston

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
valjda u 2:12 hterabajt je napisao/la:valjda u 2:10 hFOURTHOFFICIAL je napisao/la:u koliko je to tekma svega vam?
Jesi ti sigurno zdrav?rodjenivelez je napisao/la:Mislim da ovo bude i kraj mirzinih vecih minutaza u netsima ove sezone, ocjena bi trebala biti zadovoljavajuca
prva sezona u vise nego solidnoj ekipi, dogurao i do rotacije ( iza sebe ostavi Humpa koji vrijedi mnogo vise )
Samo treba da ovak nastavi i vec sljedece sezone je glavna karika, bez obzira u kojem NBA timu bude igrao.
Amen brate. Al ako ga je radi Griffina ubacio onda mu baš nije ni uspjelo. Sinoć im je trebao Mirza, ako ništa drugo da ih razigra kao pravi evropski igrač.storm_raider je napisao/la:" Carlesimo elected to play Humphries over Mirza Teletovic because of Humphries’ previous success against Griffin and Carlesimo wanted to get him back into the mix. "
Hajde da se nadamo da je ovo samo prolazna faza. Ja veceras gledam svakako.
Hvala Bogu da jesam, i neke velike zvijezde su imali i losiju prvu sezonu od njega ( mislim na europljane).ArmaSarma je napisao/la:Jesi ti sigurno zdrav?rodjenivelez je napisao/la:Mislim da ovo bude i kraj mirzinih vecih minutaza u netsima ove sezone, ocjena bi trebala biti zadovoljavajuca
prva sezona u vise nego solidnoj ekipi, dogurao i do rotacije ( iza sebe ostavi Humpa koji vrijedi mnogo vise )
Samo treba da ovak nastavi i vec sljedece sezone je glavna karika, bez obzira u kojem NBA timu bude igrao.
Nema Johnsona. Inace Hump je blize PJ-u na klupirisingforce je napisao/la:odakle Bogans u prvoj petorci
evo i usao je..dziza_23 je napisao/la:Nema Johnsona. Inace Hump je blize PJ-u na klupirisingforce je napisao/la:odakle Bogans u prvoj petorci
Imena kolega, imena!?rodjenivelez je napisao/la:Hvala Bogu da jesam, i neke velike zvijezde su imali i losiju prvu sezonu od njega ( mislim na europljane).ArmaSarma je napisao/la:Jesi ti sigurno zdrav?rodjenivelez je napisao/la:Mislim da ovo bude i kraj mirzinih vecih minutaza u netsima ove sezone, ocjena bi trebala biti zadovoljavajuca
Netreba daleko u proslost zaviriti pa da provjeris ovo