FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

borcev_navijac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la borcev_navijac » 07 jun 2010, 12:19

Simpatizer je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:

Ako je neko prolazio pored stadiona mogao bi da potvrdi jesu li poceli radovi...
jesu :) rusenje iznutra
Sto volim kada se javis sa dobrim vijestima. :mrgreen:
dobro je pronositi dobre vijesti :)

Ma bzvz je frka uopst i bila, to za rekonstrukciju je davno bila gotova stvar, bilo je pitanje rokova i tehnike.

Ja sam davno rekao da evropu igramo na gradskom i tu se nema sta raspravljati, ostalo su suplje price i sirenje skepticizma i defetizma.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 07 jun 2010, 12:22

Samo da nesto razjasnimo. Sta je minimum za Evropu koji se mora odraditi na stadionu za ovih mjesec dana?
Dakle, da li je moguce za 30 dana izvrsiti sanaciju Zapada i Istoka i da li je to dovoljno?
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 07 jun 2010, 12:23

Na istočnoj strani kod alternativne televizije su spušteni kontejneri niskogradnje, uveliko se iščitava projektna dokumentacija...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 07 jun 2010, 12:28

RBA 1987 je napisao/la:Na istočnoj strani kod alternativne televizije su spušteni kontejneri niskogradnje, uveliko se iščitava projektna dokumentacija...
Dobro je.

Ode borcev_navijac i ostavi nas da se krckamo. :mrgreen:
HAJ FAJV

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 07 jun 2010, 12:35

RBA 1987 je napisao/la:Na istočnoj strani kod alternativne televizije su spušteni kontejneri niskogradnje, uveliko se iščitava projektna dokumentacija...
Dobro je.

Ode borcev_navijac i ostavi nas da se krckamo. :mrgreen:
ama ljudi znam koliko i vi, vidio sam da se na stadionu ispiod zapada busi i udara tjst rusi :)

ma ja bi to smatrao gotovom stvari io posvetio se razgovoru o pojacanjima :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 07 jun 2010, 12:39

da li je jedan od uslova za Evropu natkrivanje istoka?

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 07 jun 2010, 12:41

& ? je napisao/la:da li je jedan od uslova za Evropu natkrivanje istoka?
koliko ja znam nije uslov
TREĆI PUT ČASTIMO !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 07 jun 2010, 13:41

Ako se sve ovo uradi što je napisano, imat ćete extra stadion. Svaka čast ;)

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 07 jun 2010, 14:58

slika
Kako ih je samo lijepo vidjeti 8-)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 07 jun 2010, 15:10

Tabla je promijenjena, ali sve je ostalo isto na njoj, a trenutno montiraju prinidnu rasvjetu na tribinu, znači moglo bi se raditi i kasno noću...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 jun 2010, 15:15

Otišao sam malo do stadiona da čujem od ljudi šta se dešava da ne nagadjamo ovdje,i uglavnom to što sam čuo se slaže sa ovim gore iz članka osim najvažnijeg dijela. Naime,ja sam dobio info da nisu obezbijeđena 3,5 mil nego 2 miliona km, i da će se uraditi ono što se mogne za te pare,pominju nekih 30 Wc-a i pisoara,prilaze stadionu,.stolice na istoku,rasvjetu....

inače.ograđen je onaj dio gdje staju autobusi gostujućih ekipa i tu stoje dva kamiona Niskogradnje,radnici kače neke reflektore na vrh Istoka (možda za noćne radove),puni kamioni izlaze tamo gdje ulazi hitna pomoć i izvoze srušeni materijal ispod zapada,Šipovac pije piće sa bokserom Delićem i njegovom rajom u kafiću na stadionu i to je to otprilike.....stolice na istoku će biti plave.

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 07 jun 2010, 15:57

Nekad pouzdani stoper bh. reprezentacije i trenutni član FK Borca, Vule Trivunović, nalazi se na meti dva ruska tima.

Vule Trivunović je kraj prošle sezone dočekao u Banja Luci, igrajući za svoj matični klub - FK Borac. Banjalučani su završili na drugom mjestu Premijer lige odmah iza Željezničara, ali su zato nadigrali tim sa Grbavice u nacionalnom Kupu, te tako došli do važnog trofeja.

Upravo je Trivunović bio važna karika u ekipi Zorana Marića, a dobri nastupi bivšeg igrača Sarajeva nisu prošli nezapaženo. Naime, Trivunovića prate dvije ruske ekipe.

Riječ je o moskovskoj Lokomotivi, te Krylya Sovetovu. Podsjetimo da je 27-godišnji stoper jedno vrijeme već igrao u Rusiji, tada noseći dres Khimkija.
Da makar hoce uzeti neku dobru paru za Vuleta

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 07 jun 2010, 16:08

Schlager je napisao/la:stolice na istoku će biti plave.
:D Тооооо, ' " ' &. " ?, а $ црвен?
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 jun 2010, 16:10

Pa ne znam baš te detalje,ali najbolje bi bilo da se urade plave stolice a crvenim stolicama de se ispiše FK BORAC...

FGR
Kontakt:

Post Postao/la FGR » 07 jun 2010, 16:16

Nemojte misliti da vas provociram,al htio sam cuti vase misljenje za ovaj savez BIH,oko ovog ustava da treba jedan predsjednik i dva potpredsjednika tako trazi uefa i fifa a ovi nasi lopovi hoce ono sva tri predsjednika,pa ako ne prihvate onda kazna savezu,klubovima zabrana i repki zabrana igranja u evropi,pa sta mislite vi o ovome??Da li ce na kraju prihvatiti kako kaže FiFa i UEFA?i SVE NAJBOLJE U EVROPI,VULE SRETNO DAJ BOŽE DA OPET GDJE ODES I STA ZARADIS!!!

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 07 jun 2010, 16:19

' ' све, - $ " у " &. Ја ' за то $ " " $ $ ?, а сјевер " југ ", то " & $. :D

' $ " % на ".
"" ПУТ ""

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 07 jun 2010, 17:02

EastStand je napisao/la:' ' све, - $ " у " &. Ја ' за то $ " " $ $ ?, а сјевер " југ ", то " & $. :D

' $ " % на ".
nije lose samo nesto nedostaje
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 07 jun 2010, 17:56

I ja da potvrdim pocetak radova na stadionu, skoro prosao pored stadiona kraj zapada, stoji kamion Niskogradnje pun rusevina od zidova nekih ili cega vec, mozda od unutrasnjih prostorija...
Imaju najmanje mjesec ako ne i vise, da odrade istok i zapad, i vanjsko uredjenje stadiona, pa onda ide LOT 2: sjever i jug, koji nisu uslov za Evropu.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 07 jun 2010, 19:16

Eto po svemu sudeci problem stadiona ce biti rijesen na vrijeme,i igracemo Evropu u Banja Luci. ;) Sad bi se trebali pozabaviti pojacanjima nekim opasnim,da neko od ovih evropskih rivala dobije po guzi kad dodje na Gradski. :mrgreen:
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 jun 2010, 19:45

Evo zanimljiv clanak iz sutrasnjih Nezavisnih,koji je nazalost potvrdio ono sto su mi ljudi danas rekli da je zasad samo 2 mil odobreno a ne 3,5,a pogotovo ne 6 koliko treba,ili onih nebuloznih 5,5 mil eura koje su bile u opticaju prosle sedmice....ali,nadajmo se da ce i to biti dovoljno za najosnovnije radove,a kasnije vidjecemo....ima jos zanimljivih stvari,pa vrijedi procitati.

Druga faza projekta Evropa
Datum: 07.06.2010 18:47
Autor: Vladimir Grbić

Gradski stadion u Banjaluci, nakon dugo vremena, opet je postao gradilište jer su juče krenuli prvi radovi na rekonstrukciji fudbalskog hrama na kojem će Borac ovog ljeta igrati evropske utakmice.

Banjalučani su na početku sezone zacrtali da im je cilj da izađu na evropsku scenu, a za to im je bio potreban dobar plasman u Premijer ligi ili Kupu BiH, te stadion koji ispunjava kriterijume UEFA.

Prvi dio plana su ispunili, a s rekonstrukcijom stadiona krenulo se sa realizacijom i druge faze tzv. projekta " Evropski Borac".

"Borac je osvajanjem Kupa BiH izborio izlazak na međunarodnu scenu i zaslužio da evropske utakmice igra na svom stadionu. Pošto Gradski stadion ne ispunjava uslove UEFA, Vlada RS je odobrila sredstva za sanaciju stadiona", rekao je juče Proko Dragosavljević, ministar za porodicu, omladinu i sport u Vladi RS, koji je prisustvovao početku radova.

Vlada RS odobrila je dva miliona KM za prvu fazu radova, koji obuhvataju sanaciju istočne i zapadne tribine. Osim toga u prvoj fazi biće odrađeni i mokri čvorovi, te svlačionice koje bio nakon toga trebalo da zadovoljavaju uslove UEFA.

"Radovi su već počeli i ubijeđen sam da će Borac svoje evropske mečeve igrati na renoviranom stadionu", istakao je Dragosavljević i dodao:

"Ugovor sa izvođačem radova biće potpisan u utorak i siguran sam da će sve proteći po planu i da ćemo u evropskim utakmicama uživati u Banjaluci".

Jasmin Komić, zamjenik gradonačelnika Banjaluke, istakao je da je ovogodišnji uspjeh Borca ne samo uspjeh kluba, nego i grada koji sada želi da pomogne "crveno-plavima" da nastave s dobrim rezultatima.

"Podržavamo sve sportske klubove u našem gradu pa ćemo između ostalog pomoći i u renoviranju Gradskog stadiona. Ovaj projekat ćemo pomoći finansijski, ali ćemo i uraditi sve što je u našoj moći da se svi radovi izvrše u najboljem redu, ali i na vrijeme. Grad je bio, i uvijek će da bude, uz Borac", izjavio je Komić i dodao:

"Preko Borca će Banjaluka dobiti još jednu promociju na svim meridijanima svijeta. Želimo da grad predstavimo u onom svjetlu kakav i jeste, a to je jedan pravi sportski grad s bogatom tradicijom."

Mićo Milovanović, predsjednik banjalučkog kluba, je veliki optimista i smatra da će svi radovi biti završeni na vrijeme. Milovanović ističe da su navijači kluba, koji su tokom čitave sezone bili uz svoje ljubimce, zaslužili da uživaju u utakmicama u svome gradu.

"Očekujemo od izvođača da na vrijeme izvrše radove i pripreme stadion za igranje evropskih utakmica. Siguran sa da ćemo od ovog dana, za veoma kratko vrijeme, imati stadion koji zadovoljava uslove evropske kuće fudbala, ali i na kojem će našim navijačima biti ugodno. Oni su zaslužili najbolje uslove", rekao je Milovanović i dodao:

"Uprava kluba je ostvarila svoje obećanje i klub smo izveli na međunarodnu scenu, a znamo u kakvoj je situaciji bio. Zadovoljni smo urađenim u prošloj sezoni, a ovom rekonstrukcijom, koju će da finansiraju Vlada RS i grad Banjaluka, će nam biti omogućeno da što duže ostanemo u Evropi gdje nam je i mjesto".

Bogoljub Aničić, predstavnik građevinskog preduzaća "Niskogradnja", koja će raditi na sanaciji Gradskog stadiona, rekao je da će radovi biti izvedeni ubrzanim tempom i da će na vrijeme biti sve gotovo.

"Izvršićemo sanaciju istočne i zapadne tribine. Počeli smo sa radovima i nadamo se da ćemo sve radove uraditi na vrijeme, sve u skladu s potrebama investitora, odnosno korisnika stadiona", rekao je Aničić.
60 dana je rok za izvođenje redova na renoviranju Gradskog stadiona koji će nakon toga zadovoljavati sve uslove UEFA za odigravanje međunarodnih mečeva.
6.5 miliona maraka vrijednost je ukupnog projekta sanacije stadiona. U prvoj fazi će biti renovirane istočna i zapadna tribina dok druga obuhvata izgradnju sjeverne i južne.

Stojan u Njemačku, Ognjen u Češku

Bivši fudbaleri Borca, Stojan i Ognjen Vranješ, nalaze se na pragu novih angažmana. Stojan je u zimskom prelaznom roku prešao u rumunski Panduri, a sada je blizu prelaska u drugu njemačku ligu. Ognjen, koji je ovu sezonu proveo u Napretku kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde, nalazi se blizu prelaska u redove praške Slavije.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.