????????????? Yebem ti linkoveBrokula je napisao/la:Pa šta bi, otkud Golden da vodi?
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Aleme, šta bi?
Sudije sve živo svirali kontra i opet ih uzeše. Idemo sad uzeti da imamo G7 pa šta bude.
Sudije sve živo svirali kontra i opet ih uzeše. Idemo sad uzeti da imamo G7 pa šta bude.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Izvukose se Steph i Klay. Sad ce bit **** uzet seriju Torontu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Curry slavi ko da su osvojili ccc
koliko mrzim ovog Cousinsa, nećeš do prstena mamu ti jbem
koliko mrzim ovog Cousinsa, nećeš do prstena mamu ti jbem
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Hoce GSW da urade sto su i Cavsi da stignu i prestignu 1-3 pa da kazu i to smo uspjeli 

Kakva zona sumraka obje ekipe u zadnjih 40ak sekundi
Splash braca rijesila

Splash braca rijesila

Sta im uradio kley

1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Ide ovo u 7.Nema sanse da ce ovi izgubit trecu zaredom kuci.
Steta, veceras je bila sansa...
Ovo je na Nurseovu dusu poraz. Zovnu onaj glupi time out kad su imali momentum i sjeba utakmicu.
Ovo je na Nurseovu dusu poraz. Zovnu onaj glupi time out kad su imali momentum i sjeba utakmicu.
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 11 jun 2019, 05:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Zasluzeno nea sta, -6 2:30 do kraja, usra.li su Raptorsi 2 posjeda, gdje su ovi kaznili sa 2 trice.BosniaBoston je napisao/la:Zasluzena pobjeda GSWa,al sljedeci put nece imati ovoliko srece.Toronto in 6
Ali nea veze, bez KD ne mogu ovo okrenut
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 11 jun 2019, 05:41, ukupno mijenjano 1 put.
To Thomspone sine, neće tebi Curry uzimati MVP.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Steph i Klay se ukazali, plus sudije sve svirali protiv njih i opet pobjedaBrokula je napisao/la:????????????? Yebem ti linkoveBrokula je napisao/la:Pa šta bi, otkud Golden da vodi?

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Mislim da su u trenutku pucanja tvog streama sjevnule dvije trojke stefa i klejaBrokula je napisao/la:????????????? Yebem ti linkoveBrokula je napisao/la:Pa šta bi, otkud Golden da vodi?
Kako ocajan zadnji napad
Ja baš mislim da od tog nema ništa. Ovo su 2 igrača protiv cijele ekipe + klupa. Evo i Looney se povrijedio ponovoMago je napisao/la:Ide ovo u 7.Nema sanse da ce ovi izgubit trecu zaredom kuci.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
“Idemo sad uzeti” pa za koju ekipu ti navijas?Tracy3McGrady je napisao/la:Aleme, šta bi?
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 11 jun 2019, 05:44, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Lauri se ukocio u zavrsnici. Vidi se da nemaju iskustva. Jedino Kavaj ima muda u zavrsnici u cijeloj ekipi.
Al' ukupno gledano, veoma losa partija Toronta i potpuno zasluzen poraz.
Al' ukupno gledano, veoma losa partija Toronta i potpuno zasluzen poraz.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Steph?Tracy3McGrady je napisao/la:Steph i Klay se ukazali, plus sudije sve svirali protiv njih i opet pobjedaBrokula je napisao/la:????????????? Yebem ti linkoveBrokula je napisao/la:Pa šta bi, otkud Golden da vodi?
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Šteta što se i Looney opet povrijedio.
Inače Draymond pravi kardinalne greške tokom cijele serije.
Inače Draymond pravi kardinalne greške tokom cijele serije.
Remember, remember the 5th of November.
Iskreno po meni Nurse prelomio sa onim timeoutom. Vec u tom trenutku su se warriorsi raspadali i uzimali nerezonske suteve a imali su samo 1 TO kojeg Kerr nije htio uzeti. Poslije tog time outa su se dohavizali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.