Joj vidite ove tuge
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
" onclick="window.open(this.href);return false;
Joj vidite ove tuge

Joj vidite ove tuge
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa kolko se ja sjećam ovaj most nije bio baš ni stabilanSarajlijc@ je napisao/la:
Joj vidite ove tuge![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Dijagnostičko-statističkom priručniku ( DSM ) je pedofiliju okarakterizirao poremećajem, govoreći kako ona ne mora biti nužno bolest koja se mora liječiti. Tako su učinili i sa homoseksualizmom upočetku. DSM je priručnik pojmova koji kasnije doktori izučavaju na fakultetima.Heller je napisao/la:Gdje ba to?Henderson je napisao/la:Eno u Norveškoj organizovana dječija gay parada.![]()
Homoseksualizam se počeo legalizovati kada su iz američkih rječnika izbacili da je homoseksualizam bolest. To su prošle godine učinili s pedofilijom. Uskoro će sasvim biti normalno biti pedofil. Glavna tez odbrane je da je ovo 21. vijek.![]()
![]()
![]()
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Dobro bolesti se liječe, pedofiliju ne izliječi niko, to je seksualni poremećaj ko i metar drugih ako cemo striktno, barem po meni i nemojte miješat kruške i jabuke, tj pedofiliju i homoseksualnostHenderson je napisao/la:Dijagnostičko-statističkom priručniku ( DSM ) je pedofiliju okarakterizirao poremećajem, govoreći kako ona ne mora biti nužno bolest koja se mora liječiti. Tako su učinili i sa homoseksualizmom upočetku. DSM je priručnik pojmova koji kasnije doktori izučavaju na fakultetima.Heller je napisao/la:Gdje ba to?Henderson je napisao/la:Eno u Norveškoj organizovana dječija gay parada.![]()
Homoseksualizam se počeo legalizovati kada su iz američkih rječnika izbacili da je homoseksualizam bolest. To su prošle godine učinili s pedofilijom. Uskoro će sasvim biti normalno biti pedofil. Glavna tez odbrane je da je ovo 21. vijek.![]()
![]()
![]()
Nullius in verba
Lijepo je vidjet fašizam u 2014 godini
Nullius in verba
Vidiš da oni napreduju. To se vidi iz tvog posta. Za pedofiliju kažeš da je bolest a za homoseksualizam ne. Suprotno od bolesti je zdravlje. Ti si ubjeđen da je homoseksualizam ok, zdrav, normalan što recimo tvoj otac nije tvrdio.Dobro bolesti se liječe, pedofiliju ne izliječi niko, to je seksualni poremećaj ko i metar drugih ako cemo striktno, barem po meni i nemojte miješat kruške i jabuke, tj pedofiliju i homoseksualnost
Isto tako, tebi je pedofilija bolest ali će tvoje dijete govoriti da nije, da je to zdravlje, sasvim ok i prirodno. Još će on tebi govoriti tata ti si ostario, ovo je 22. vijek.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
cuj fasizam jer sam protiv homica i pedofila 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
auto i stannnnn građanski sannnnnnnn 
Nema vama pomoći,o cemu vi raspravljate
Nema vama pomoći,o cemu vi raspravljate
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da neko moze poredit uopste homoseksualnost i pedofiliju
@lenBias, i ja sam protiv glupih ljudi, pa im ne bih metak u celo
@lenBias, i ja sam protiv glupih ljudi, pa im ne bih metak u celo
Da razgraniačimo ima razlike imeđu bolesti (šizofrenija i poremećaja, to što su neki poremećaji gori od šizofrenije je drugi par opanaka.)Henderson je napisao/la:Vidiš da oni napreduju. To se vidi iz tvog posta. Za pedofiliju kažeš da je bolest a za homoseksualizam ne. Suprotno od bolesti je zdravlje. Ti si ubjeđen da je homoseksualizam ok, zdrav, normalan što recimo tvoj otac nije tvrdio.Dobro bolesti se liječe, pedofiliju ne izliječi niko, to je seksualni poremećaj ko i metar drugih ako cemo striktno, barem po meni i nemojte miješat kruške i jabuke, tj pedofiliju i homoseksualnost
Isto tako, tebi je pedofilija bolest ali će tvoje dijete govoriti da nije, da je to zdravlje, sasvim ok i prirodno. Još će on tebi govoriti tata ti si ostario, ovo je 22. vijek.
Govoriti da je bolest/poremećaj izbor dva odrasla svjesna čovjeka/žene je u 21 vijeku primitvno, izvini ali tako je, glavni argument je nije prirodno, u prirodi imaš dosta vrsta koje prakticiraju in d pedu
LenBias metak u čelo nekom jer je drukčiji od tebe jest fašizam nebitno po kojem osnovu
Nullius in verba
ne dizi ruku na sebe donnieDonnie Darko je napisao/la:@lenBias, i ja sam protiv glupih ljudi, pa im ne bih metak u celo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svi ovi sto brane homoseksualce, zelim im da im danas pokuca jedan na vrata i ucera im ga lagano, a ne moze se pobjec pada kisa 
najgore od svega je kad skontas da jos dva dana i tri noci treba ovako da pada bez prestanka 
Ovo je katastrofa nad katastrofama. Kroz moje mjesto protiču 3 rijeke. Kakav haos majko mila.
sreća ja na brdu
sreća ja na brdu
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
V A Ž N O!
Obzirom na kriznu situaciju u državi, Oružane snage BiH su od jutros na raspolaganju za spašavanje građana korištenjem svih resursa i helikopterskim letovima.
Ukoliko ste ugroženi, molimo Vas da se javite Vašim lokalnim centrima civilne zaštite na broj 121. Oni će dalje proslijediti Vaše zahtjeve, posredstvom entitetskih centara civilne zaštite, Centru za krizne situacije Ministarstva sigurnosti BiH (033/492-778), koji je jedini nadležan za kontakt sa Ministarstvom odbrane po pitanju korištenja resursa Oružanih snaga BiH. Kako bi u što kraćem roku bili realizirani Vaši zahtjevi, molimo Vas da pratite ovo uputstvo.
Molimo Vas da na Vašim profilima podijelite ovu informaciju radi pomoći ugroženima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Mediji nezainteresovani
, da je u pitanju nekakav plenum koji trazi smjenu vlasti
, to se ne bi skidalo sa ekrana... a dok teraje stanje prirodne katastrofe, gledajmo sapunice

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ko prijatelju kad se u taj plenum trpaju svi zivi i svi tu imaju koristi, sve neke kvazi organizacije. Sve te organizacije nista ne rade, a peru pare..Takvih u Tuzli gdje ja zivim ima 10-15. Ljudi samo mlate jezikom, dobijaju neke pare za projekte, a nikad nisu nista uradili. Vrbuju djecu da im rade za njih na volonterskoj bazi..dr.van nostrand je napisao/la:Mediji nezainteresovani![]()
, to se ne bi skidalo sa ekrana... a dok teraje stanje prirodne katastrofe, gledajmo sapunice
![]()
Ovako gdje nema niko koristi niko se i ne petlja..
Baš tako, dok je više od pola države u agoniji oni puštaju sapunice.dr.van nostrand je napisao/la:Mediji nezainteresovani![]()
![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.