nista onda kod Arapa otici i zaganjati kakvu domacu.oj da je i to. Konobaricama je tamo dobro placen posao. Kod njih su vecinom fensi restorani i to, slabo imaju one kafane ko kod nas
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma ovdje u Bosni najbolje zbog klime, umjereno. Nekad ovo malo poplavi, ali jednom u 20 godinasamo_lijevo je napisao/la:nista onda kod Arapa otici i zaganjati kakvu domacu.oj da je i to. Konobaricama je tamo dobro placen posao. Kod njih su vecinom fensi restorani i to, slabo imaju one kafane ko kod nas
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- legenda reala
- Kontakt:
držite se, proći će poplave 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samo_lijevo
- Kontakt:
sta ce biti poslije.legenda reala je napisao/la:držite se, proći će poplave
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
svak smetasamo_lijevo je napisao/la:sta ce biti poslije.legenda reala je napisao/la:držite se, proći će poplave
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- legenda reala
- Kontakt:
a ništa, nanjeće onog ila po ulicama, neće se za mjesec moći očistiti, smrdiće ko lešsamo_lijevo je napisao/la:sta ce biti poslije.legenda reala je napisao/la:držite se, proći će poplave
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
al pada ova kisa, bolesno, nebitno gdje krenes doceka te bazen koji ne mozes prec
najgore sto evo govore kako ce tek u nedjelju prestati padanja 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ode niz vodu most "Duga" u Zavidovićima, jest dugo i bio, čitavih 6 godina
Ljiljane ne budi ograničen.Homoseksualnost nije bolest.Dokazano 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kažu da su homofobi uglavnom pritajeni homoseksualci, pa ti Ljiljane gledajKawhi je napisao/la:Ljiljane ne budi ograničen.Homoseksualnost nije bolest.Dokazano
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Bgmi ja sam konto da će 3 bit, a on 6 osta
@Kawhi u stilu lobiste
@Kawhi u stilu lobiste
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jasta nijeKawhi je napisao/la:Ljiljane ne budi ograničen.Homoseksualnost nije bolest.Dokazano
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Lijepa 'ercegovina.

jest vala lijepa, primamljiviji zivot u ovoj poplavi 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
a jesu krenuli sa promocijom ovog **** i ostalih bolešćura

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Eno u Norveškoj organizovana dječija gay parada.
Homoseksualizam se počeo legalizovati kada su iz američkih rječnika izbacili da je homoseksualizam bolest. To su prošle godine učinili s pedofilijom. Uskoro će sasvim biti normalno biti pedofil. Glavna tez odbrane je da je ovo 21. vijek.
Homoseksualizam se počeo legalizovati kada su iz američkih rječnika izbacili da je homoseksualizam bolest. To su prošle godine učinili s pedofilijom. Uskoro će sasvim biti normalno biti pedofil. Glavna tez odbrane je da je ovo 21. vijek.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Poserem im se usta, i onda neko sere nesto protiv nas balkanaca pa mi smo najnormalniji na svijetu, majke mi!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Gdje ba to?Henderson je napisao/la:Eno u Norveškoj organizovana dječija gay parada.![]()
Nullius in verba
Jes' jes', nemoj se prehladit' samo.LenBias je napisao/la:jest vala lijepa, primamljiviji zivot u ovoj poplavi
- tuzlak1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Cica je objasnio sve
Bolest jasta je nego, mada i zene su krive sto ima toliko homoseksualaca generalno. Sve su to zene krive..
Cica je objasnio sve
Bolest jasta je nego, mada i zene su krive sto ima toliko homoseksualaca generalno. Sve su to zene krive..
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991 i 7 gostiju.