mhm i ovaj što je engleska repka nosilasvrakino1921 je napisao/la: Ovo je bilo humanitarno kao i semafori po gradu
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
mhm i ovaj što je engleska repka nosilasvrakino1921 je napisao/la: Ovo je bilo humanitarno kao i semafori po gradu
![]()
Dat cu mu 20 kuna kad podje na randes. Nemoj da me maze onim ispucalim rukama od motikesamoposteno je napisao/la:Ima da ti krmak za 20 kuna i ledza maze da ne pocrvenisMexico je napisao/la:Odosmo u subotu na more krmak kupat se. Nemoj srat nego neka krofne budu friske bit ce pet kuna baksisa za tebe.Rigoletto je napisao/la:obezbijeđena cisterna radnickog graha za proletere iz istocnog mostara koji nam dolaze u posjet u subotu, dobro dosli dragi gosti. Velik li si Zrinja
PS Nadji mi neki parking u hladu u Gradcu bit ce i tu baksisa. Nije beg cicija
bihuzur je napisao/la:Bio sam sam spreman izgraditi kamp 2014. godine i intenzivno sam razgovarao sa Osimom na temu organizacije trening kampa. Nije se realizovalo iz JEDNOG razloga.
![]()
![]()
Amar te dovede u klub i ti dodjes na press i pricas ove stvari.
Ovo je utakmica protiv Dzerzelez Zenica prvo koloDenchiNL je napisao/la:mhm i ovaj što je engleska repka nosilasvrakino1921 je napisao/la: Ovo je bilo humanitarno kao i semafori po gradu
![]()
jašta radi sami trofeje uzimali
![]()
jel on fakat Hadžija il mu je to nadimak? ovo drogiran lik ne bi ispričao pred kamerombihuzur je napisao/la:![]()
Amar te dovede u klub i ti dodjes na press i pricas ove stvari.
a kad sam im ja ovo pisao, slali mi ljubavne porukeNajsramnija izjava predsjednika u bogatoj istoriji kluba. Zeljovci koji vide dalje od nosa gospodine Senade nikad vam ovo nece halaliti. Vi niste od kluba napravili gradjevinsku firmu nego privatnu prciju.
pjavi pjavcatiDenchiNL je napisao/la:jel on fakat Hadžija il mu je to nadimak? ovo drogiran lik ne bi ispričao pred kamerombihuzur je napisao/la:![]()
Amar te dovede u klub i ti dodjes na press i pricas ove stvari.![]()
![]()
![]()
Prošle godine, 12.10, dva člana Uprave su razgovarali sa Osimom o temi sardnje sa klubom. Razgovam sa svakim ko može pomoći klubu i što može biti dobro za klub. Razgovarali smo, ali se moraju poklopiti ambicije trenera i kluba. Ovaj klub se nikada neće baviti radnjama van terena
I tata bi sine!bihuzur je napisao/la:
EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO NOVI UMBRO DRES ŽELJEZNIČARA!!!
Hvala prijateljuMocMahale444 je napisao/la:Svrakino cestitamo ti mi raja s prepucavanja, atletiko je šampion ooooooo.
Hoce li robije zaglaviti ovi sto su prodavali dio po dio stadiona, a onda nas zavalili u visemilionske dugove? Lovu od karata za Njukadtl rastalili, a Bogami glumili i blagajnike po autobusima, na zivljaka. Sve im to malo bilo pa i igrace obmanjivali, varali i zaradjeno im nisu isplacivali.
Normalno, sve to u suprotnosti sa zakonskim prpisima, istovremeno se bahatili svojim nedjelima.
Zamisli prodas pola sobe ili hodnika, kao da ti je to babovina. Prodavali i krcmili Zeljino. Kakva je to samo bagra bila, a sada preko svojih pusikuraca po forumima velicaju taj vakat, vakat u kome su pojeli milione, a sada to mora ova garnitura ljudi da vraca.
Na stadionu si mogao samo ograisati ili da te **** klepi ili kakva druga otrovnica. I za divno čudo i pored svega su radili za plate i iste uredno naplacivali solarno.
Da su bar iz ljubavi prema Zelji napravili bar normslnu halu da insan ne vrsi nuzdu u sumi iza drveta.
Nadam se da ce svoj lopovluk, svjesno nezakonito poslovanje i odrobijati.
Ima li potomak Ivana Poštenog igdje na papiru to? Može li dokazati na sudu taj dug?belosevic28 je napisao/la:Hadzija i hadzikamatarevici usli u jos jedan Ramazan, a duzni novac. Na sramotu vam !!!
Moze dokazati ali ima fobiju od suda i sudskih odluka. Valjda neka nasljedna bolestjoker90 je napisao/la:Ima li potomak Ivana Poštenog igdje na papiru to? Može li dokazati na sudu taj dug?belosevic28 je napisao/la:Hadzija i hadzikamatarevici usli u jos jedan Ramazan, a duzni novac. Na sramotu vam !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.