Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Cekam cleveland i atlanta za 45 sta mislite ?
- elamalakia
- Kontakt:
fraizer je sila
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Lakoste je napisao/la:Barrea 17,5 under 1,85
po najavama vraca se Wiliams sto znaci i manja minutaza Barrei.
Knicksi 1 1,85
Ako zele da opravdaju najave za PO ove sezone kuci moraju dobijati utakmice protiv direktnih rivala. Melo, Rose, Porzingis...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Langford 22,5 +
Wwin 1,65
Wwin 1,65
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Sarajevo29
- Kontakt:
Raonic 1 , 2:0 i najveci hc . Thiem je prva dva meca kao amater odigrao .
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vejle- Naestved 1
Dover- Cambridge odg
Astra- Dinamo B. ddg
Santos- Vitoria gdg
Lowen- Vardar 1x
Medvescak- Jokerit 5+
Vaxjo- Malmo 5+
Koef.: 33
Dover- Cambridge odg
Astra- Dinamo B. ddg
Santos- Vitoria gdg
Lowen- Vardar 1x
Medvescak- Jokerit 5+
Vaxjo- Malmo 5+
Koef.: 33
Dixon over 13,5.Ovaj put ne moze razocarati da ga ****, igraju kuci protiv rivala iz domace lige.Mislim da ce da popravi ucinak iz prosle Bobara
Blazic preko 8,5.Nekako mi je najsigurniji u ekipi Baskonie ne racunajuci Larkina.Baskonia kad igra kod kuce dosta se njih upise u strijelce a Blazic je znao prelaziti dosta vise od ove granice
Raduljica preko 9,5.Kod njega su igre uvijek toplo/hladno ali veceras igra u Beogradu i mislim da ce se maksimalno potruditi
I na kraju Milano dvica.Jednostavno kvalitetnija ekipa na svim pozicijama.Prica o publici mi pada u vodu jer ne mislim da moze Zvezda nesto veceras da uradi.Po kvoti od 2 jednostavno moram uzeti
Blazic preko 8,5.Nekako mi je najsigurniji u ekipi Baskonie ne racunajuci Larkina.Baskonia kad igra kod kuce dosta se njih upise u strijelce a Blazic je znao prelaziti dosta vise od ove granice
Raduljica preko 9,5.Kod njega su igre uvijek toplo/hladno ali veceras igra u Beogradu i mislim da ce se maksimalno potruditi
I na kraju Milano dvica.Jednostavno kvalitetnija ekipa na svim pozicijama.Prica o publici mi pada u vodu jer ne mislim da moze Zvezda nesto veceras da uradi.Po kvoti od 2 jednostavno moram uzeti
a prijatelju gdje nadjes igrace narisingforce je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Nemas sada vremena, zatvaraju u 11, ali trebao si odletjeti u najblizi Sportplus, ja sad bio, Irving na 24,5, Okafor na 12,5 najjaca kladara na balkanu, ne jebu oni nikad nista sa granicama, jedino zna kvota opasti ali i to se rijetko desi, granice nikada nisu promjenili niti izbacili nekog igraca.CashMan je napisao/la:Jao wwina, hladno izbaciše Irvinga i Lovea kad su vidjeli da Bron ne igra. Shit.
bhplay je najbolji, okafor na 11,5 i nikad ne mjenjaju nista
https://www.bhplay.ba/Odds/BySportEnum?sport=2

-
- Kontakt:
Idi na ponuda na dan i izaberi danasnji dan. Ili odaberi DUEL.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Opet pricamo o Zvezdi i o "sigurnoj" dvici protiv njih. Ljudi klepise u Njemackoj Bamberga,u Rusiji izgubise na jednu loptu, dobise Turke. Poslije tekme protiv Bamberga sam rekao nikad vise protiv Zvezde da igraju ne znam protiv koga. Onaj balkanski šmek i strasno dobra odbrana, ne kazem, vcrs mogu izgubiti ali mene su "kupili" ovu sezonu i ja protiv njih vise ne igram. Sretno
Sloukas 9.5 over 1.85
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Guduric 9.5 over 1.85
Ono sto ide u prilog Guduricu jesu dobre brojke u 3 utakmice Evrolige ove sezone koje je Zvezda kuci igrala u kojima je biljezio redom 13,21,13 poena.. Omisljao sam se izmedju njega i Bjelice ali evo izbor pada na Gudurica, sretno ko isprati..
Dodao bih jos Raduljicu 9.5 over i Bargnania 14.5 over.
LP
Ono sto ide u prilog Guduricu jesu dobre brojke u 3 utakmice Evrolige ove sezone koje je Zvezda kuci igrala u kojima je biljezio redom 13,21,13 poena.. Omisljao sam se izmedju njega i Bjelice ali evo izbor pada na Gudurica, sretno ko isprati..
Dodao bih jos Raduljicu 9.5 over i Bargnania 14.5 over.
LP
hvalajasko_juve je napisao/la:Idi na ponuda na dan i izaberi danasnji dan. Ili odaberi DUEL.
raonić-thiem 2-0 1.78, -4.5 h1 2.75
U njihovom jedinom dosadašnjem meču odigranom u 8 mj ove godine u Cincinnatiju Miloš dobio 6-3 6-4 i nešto slično bi moglo biti i večeras u Londonu. Meč za prolaz, gledajući do sada Miloš ostavio puno bolji dojam, sigurniji na servisu i mislim da neće imati problema, servira li prvi hendikep bi trebao proći lakše no kakogod vjerujem da prolazi jer Miloš se bori za trojku na kraju godine (tako bi postao tek sedmi igrač sa top tri plasmanom u proteklom desetljeću) i biti će dodatno našpanan a Thiem ne vjerujem da može tako dobro odservirati no možda me razuvjeri vidjeti ćemo.
U njihovom jedinom dosadašnjem meču odigranom u 8 mj ove godine u Cincinnatiju Miloš dobio 6-3 6-4 i nešto slično bi moglo biti i večeras u Londonu. Meč za prolaz, gledajući do sada Miloš ostavio puno bolji dojam, sigurniji na servisu i mislim da neće imati problema, servira li prvi hendikep bi trebao proći lakše no kakogod vjerujem da prolazi jer Miloš se bori za trojku na kraju godine (tako bi postao tek sedmi igrač sa top tri plasmanom u proteklom desetljeću) i biti će dodatno našpanan a Thiem ne vjerujem da može tako dobro odservirati no možda me razuvjeri vidjeti ćemo.
12,5/D.Miller (Basko-Brose) over 1.85
-
- Kontakt:
Kao sto rekoh, Zvezda je ove sezone po meni i boolja nego prethodne. Strasna odbrana i veoma dobra atmosfera i jedinstvo u ekipi. Ovaj Gentile je jedan ekstra kreten. Lik lopte nikom ne da. Bravo Zvezdajasko_juve je napisao/la:Opet pricamo o Zvezdi i o "sigurnoj" dvici protiv njih. Ljudi klepise u Njemackoj Bamberga,u Rusiji izgubise na jednu loptu, dobise Turke. Poslije tekme protiv Bamberga sam rekao nikad vise protiv Zvezde da igraju ne znam protiv koga. Onaj balkanski šmek i strasno dobra odbrana, ne kazem, vcrs mogu izgubiti ali mene su "kupili" ovu sezonu i ja protiv njih vise ne igram. Sretno
neko na wwinu da posudi, vracam sutra ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.