i ja evo maloprije je slusao, gotovo suze na oci..braco je napisao/la:[youtube][/youtube]
Naježih se.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U jbt u srce pogodi 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- KB-TM87
- Kontakt:
strašna pjesma ! Sretan ti rođendan voljeni klube, još mnogo trofeja i slavlja !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Respekt za pjesmu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Strašna pjesma. Svaka čast. Svakog čovjeka udara u srce.
Ovo su varijante koje trebaju nasoj tribini.Svaka cast autoru.ovo bi nosilo i jug i cijeli stadion.Kada bi neko od ovih nasih "glavnih" na tribini iskoristili energiju i radili na ovakvim stvarima,pa ovog momka i vjerovatno jos neke koji bi se mogli baviti smisljanjem nekih novih sjajnih pjesama,ubaciti i da to tribina cijela prihvati.
Zamislite kako bi stadion ovo pjevao.Cijeli stadion bi pjevao.
A ne **** medvjedici,salalala ili cak ona najpoznatija pjesma sa juga koja se cuje,odnosno nije pjesma,nego prozivanje "ustani sjever".To je gotovo sav asortiman koji mi na jugu i imamo.Uzas.
Ovo sto je momak otpjevao je ono nesto sto bi nosilo raju.Juzna tribina bi zablistala na par ovakvih pjesama.
Zamislite kako bi stadion ovo pjevao.Cijeli stadion bi pjevao.
A ne **** medvjedici,salalala ili cak ona najpoznatija pjesma sa juga koja se cuje,odnosno nije pjesma,nego prozivanje "ustani sjever".To je gotovo sav asortiman koji mi na jugu i imamo.Uzas.
Ovo sto je momak otpjevao je ono nesto sto bi nosilo raju.Juzna tribina bi zablistala na par ovakvih pjesama.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Rahmet ti dusi Dzevade...braco je napisao/la:[youtube][/youtube]
Naježih se.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nemas ti blage o zivotu.tm84 je napisao/la:pa onda je jos i gore... kad klub ne zna kad je rodjen...

Na današnji dan, daleke 1921. godine, Fudbalski klub Željezničar odigrao je prvu zvaničnu utakmicu protiv SAŠK-a na stadionu na Kovačićima.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Po ovom što vi pišete trebalo bi kompletna policija da se bavi samo navijačima i da ne radi ništa drugo.konkretno u Mostaru policija odlično odradila posao u subotu,spriječila da neredi eskaliraju ,pohapsili počinitelje i smirili kompletnu situaciju i za ovo u subotu svaka čast.Huligani koji su u subotu ujutro došli nisu uopće bili najavljeni kao navijačka skupina ali oni i nisu došli zbog navijanja.Navijači Slavije napadnuti u vukojebini na magistrali ,pa ne znam šta bi trebalo da policajac stoji svakih 100 metara i na magistrali.E sada zašto ne postoji zakon o sportu pa da ovi idioti koji rade p.i.z.d.a.r.i.j.e nikad više ne kroče nogom ni na jedan stadion nije više stvar policije nego sudstva i zakonodavstva.Ali uvijek jedni te isti i sve iznova.A ova dešavanja su predizborni trikovi samo na žalost mogli bi nekog stajati glave.Ne daj bože.England je napisao/la:To i ja kažem.old school je napisao/la:po meni nisu krivi navijaci,prvo je kriv komitet,pa onda policija.Pustili su gostovanja kao sa pricom da je sigurnije bolje,ali ustvari je samo jos gore,policija ne radi svoj posao,i ona je jedan od glavnih krivaca za sve ovo,znaci kad se fino ide treba da te prati 50 auta murije i nece onda,valja sistem uhodati samo sto mi ne znamo.Sto bi zabranjivali gostovanja to ako urade necu vise ni na domacu otici,jer su oni krivci-KOMITET I POLICIJA NE NAVIJACI!
INKVIZICIJU NA POLICIJU
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Reprezentativci čestitali 91. rođendan!
Šeha kapitenski.
Šeha kapitenski.

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Joj Begovicabraco je napisao/la:
Šeha kapitenski.

Za zivot cijeli!
jao Asmira
moram svog idola iskritikovati, pa kako onako loše, bez emocija haman čestitaš ?
Šeha prekuc'o
k'o i Gušo 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
upravo je to i cilj da se policija bavi kretenima ultrasima navijacima a ne kriminalcima svjetskog kalibra koji se skrivaju po okolnim zemljama a bogami i hodaju po ovoj nasoj
ajde za Kvesu razumijem, nece reci voljeni klubu ali sem njega jedino Zola ne govori voljeni klube vec samo Zeljeznicar 

neće, al' mog'o je malo osmijeh nabacit', kez, ti folovi 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Haman svi izgledaju preplaseno, kao da odgovaraju prad profesorom, kao da su napamet naucili, a i podug je tekstanonimni je napisao/la:jao Asmiramoram svog idola iskritikovati, pa kako onako loše, bez emocija haman čestitaš ?
Šeha prekuc'o
k'o i Gušo

eh to sam i ja primijetio, zato uglavnom i jest ružnoZOI84 je napisao/la:Haman svi izgledaju preplaseno, kao da odgovaraju prad profesorom, kao da su napamet naucili, a i podug je tekstanonimni je napisao/la:jao Asmiramoram svog idola iskritikovati, pa kako onako loše, bez emocija haman čestitaš ?
Šeha prekuc'o
k'o i Gušo

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Navijači pozvani da se vrate iskonskim vrijednostima kluba
Nakon incidenata koji su se dogodili proteklog vikenda u Mostaru na dan utakmice protiv Zrinjskog, a u kojim je načinjena materijalna šteta na tri objekta i nekoliko automobila te je uhapšeno 38 navijača, klub sa Grbavice se obratio svojim fanovima i pozvao ih da se vrate iskonskim vrijednostima Željezničara.
U Željezničaru su izrazili žaljenje zbog incidenata koji su se dogodili u Mostaru te su pozvali policiju i Tužilaštvo da se aktivnije uključe u rješavanje ovog i ostalih sličnih slučajeva, da pronađu i kazne njihove izvršioce te javno objave njihova imena kako bi im se zabranio ulazak na sportske manifestacije u BiH.
“To nisu navijači, već šačica huligana i primitivaca, koji su ovim svojim činom naštetili ugledu našeg kluba svijetle devedesetogodišnje tradicije i izazvali nemir među armijom istinskih zaljubljenika u plavu boju. Mi smo svoje goste sve ove godine, a želimo i u buduće, dočekivali na našoj Grbavici u duhu sportskog navijanja, sa samo jednom željom, da naš Željo pobijedi, a ukoliko se to i ne dogodi, znali smo sportski čestitati protivniku i upravo zbog toga smo pobrali simpatije svih navijačkih grupa u BiH, a i šire. Apelujemo na istinske zaljubljenike u plavu boju da se vrate iskonskim vrijednosima našeg Želje i sačuvaju njegovo ime od grupice nedgovornih pojedinaca”, navodi se u saopćenju FK Željezničar.
Nakon incidenata koji su se dogodili proteklog vikenda u Mostaru na dan utakmice protiv Zrinjskog, a u kojim je načinjena materijalna šteta na tri objekta i nekoliko automobila te je uhapšeno 38 navijača, klub sa Grbavice se obratio svojim fanovima i pozvao ih da se vrate iskonskim vrijednostima Željezničara.
U Željezničaru su izrazili žaljenje zbog incidenata koji su se dogodili u Mostaru te su pozvali policiju i Tužilaštvo da se aktivnije uključe u rješavanje ovog i ostalih sličnih slučajeva, da pronađu i kazne njihove izvršioce te javno objave njihova imena kako bi im se zabranio ulazak na sportske manifestacije u BiH.
“To nisu navijači, već šačica huligana i primitivaca, koji su ovim svojim činom naštetili ugledu našeg kluba svijetle devedesetogodišnje tradicije i izazvali nemir među armijom istinskih zaljubljenika u plavu boju. Mi smo svoje goste sve ove godine, a želimo i u buduće, dočekivali na našoj Grbavici u duhu sportskog navijanja, sa samo jednom željom, da naš Željo pobijedi, a ukoliko se to i ne dogodi, znali smo sportski čestitati protivniku i upravo zbog toga smo pobrali simpatije svih navijačkih grupa u BiH, a i šire. Apelujemo na istinske zaljubljenike u plavu boju da se vrate iskonskim vrijednosima našeg Želje i sačuvaju njegovo ime od grupice nedgovornih pojedinaca”, navodi se u saopćenju FK Željezničar.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Cestitam,i da sljedecih 91 godinu budete jos uspjesniji!Happy Birthday! 

Hvala legendo na iskrenim cestitkama!!kastel je napisao/la:Cestitam,i da sljedecih 91 godinu budete jos uspjesniji!Happy Birthday!
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.