FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

johnnyHZ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la johnnyHZ » 15 maj 2010, 23:54

dabogda evrope nevidjela pa ova stoka sama otisla !!!!!!!!!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 15 maj 2010, 23:55

sarajlija89 je napisao/la:sanse su realne ako bude sve posteno..al to je u vecini slucajeva misaona imenica...

vidjecemo....opet spominjem da ne treba zaboravit na gavarica :D ..sa ta tri boda sve se mijenja ;)

jbg
Haveru dosadan si sa tim slucajem Gavaric, to pisi da je propalo, nema bodova jer kriminalci iz savaza su odlucili kako su odlucili, a to sto vam ostaje ostaje da se nadate da ce siroki posteno odigrati zadnju utakmicu u sto cisto sumnjam jer je sve bilo jasno i jako zalosno kada sam osluskivao rezultate sa drugih terena i nacin na koji je Zrinjski pobjedio, mozda posteno ali sve govori na nesto skroz deseto. Zao mi je ali se opet nadam da ce Sarajevo izaci u evropu. Pozdrav

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 15 maj 2010, 23:56

johnnyHZ je napisao/la:dabogda evrope nevidjela pa ova stoka sama otisla !!!!!!!!!
Ko se to naljutio ? :twisted:
× Plava krv ispod koze ×

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 maj 2010, 23:57

MaliMemo je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:dabogda evrope nevidjela pa ova stoka sama otisla !!!!!!!!!

mislim da misli na nasu upravu..nema veze sa vama :D

da se nadovezem...sa evropom ili bez..njima to nije vazno,pokusace ostati na sve nacine....ne budite u zabludi ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 16 maj 2010, 00:02

Vjerujte da ce siroki dati zrinjskim tako da vam ostaje samo da se pouzdate u smogove i to je to
Mes Que Un Club

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 maj 2010, 00:03

sarajlija89 je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:

mislim da misli na nasu upravu..nema veze sa vama :D

da se nadovezem...sa evropom ili bez..njima to nije vazno,pokusace ostati na sve nacine....ne budite u zabludi ;)
dragi strumfe...strumfeto sta si vec idi ba slavi tamo staes ovdje????'?
ja od pocetka govorim dabogda izgubili derbi,i sad u prijedou i u ...ma gdje god ...samo da neodemo u evropu!!!!!!!!
zasto?
1.nema evrope nema ulaznica nema para...
2.ako nema para ima dugova a oni ih sigurno placati nece
3.znaju da je bojkot pa ce lakse otici
4.igracima 80% istice ugovor tako da SUMLJAM DA CE OVI IKOGA DOVODITI NITI MISLIM DA ZELE TO

sve u svemu prijedocani pobijedite :D da se rijesimo gamadi ove :D castimo vas :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 16 maj 2010, 00:05

Ma j3bo evropu, samo bi se obrukali sa ovom upravom i ovim smotanim igracima. Nije problem halaliti jednu godinu bez evrope, samo da je otjerati ovu upravu vise u pm.
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 16 maj 2010, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 maj 2010, 00:10

memo kralju :D nemoj sta zamjeriti zivcan sam ba zbog ove uprave...vama svaka cast ....Bog najbolje zna kako .....necu da kazem ni posteno ni neposteno ali cestitam na tituli ....a nama NEDO Bog da odemo u evropu :D a znam da ti iskreno zelis da nam ova uprava ostane sto duze :D JESI NAMAZAN OCAMI

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 16 maj 2010, 00:16

Sretno vam u borbi za evropu ;)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 maj 2010, 00:18

LiMvOtElJoZe je napisao/la:Sretno vam u borbi za evropu ;)
jel to ti provociras :D

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 16 maj 2010, 00:19

johnnyHZ je napisao/la:
nije provokacija

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 maj 2010, 00:20

LiMvOtElJoZe je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
nije provokacija
onda napisi DABOGDA NEOTISLI U EVROPU :D

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 16 maj 2010, 00:21

DABOGDA NEOTISLI U EVROPU :D

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 maj 2010, 00:23

LiMvOtElJoZe je napisao/la:DABOGDA NEOTISLI U EVROPU :D
hvala :D na zeljama :D

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 16 maj 2010, 00:28

johnnyHZ je napisao/la:
LiMvOtElJoZe je napisao/la:DABOGDA NEOTISLI U EVROPU :D
hvala :D na zeljama :D
Molim i drugi put :D

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 16 maj 2010, 00:30

Nema sanse da prestignete Zrinjskog sad gledam u zadnjem kolu idu Sirokom koji je vec obezbjedio trece mjesto, da ce ima Siroki 3 boda hladno.
Volim te Zeljo!!!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 16 maj 2010, 00:54

zlatandr je napisao/la:Nema sanse da prestignete Zrinjskog sad gledam u zadnjem kolu idu Sirokom koji je vec obezbjedio trece mjesto, da ce ima Siroki 3 boda hladno.
Ne umiješ ti računati prijatelju moj. Široki nije još obezbijedio treće mjesto. U sljedećem kolu Zvijezda će ga poderati u mom Gradačcu i ako zadnju puste Zrinjskom onda će oni gledati Sarajevu u leđa koji će tada imati 52 boda. Sarajevu je samo bitno da donese 3 bobe iz Prijedora onda nek se Hercegovci dogovaraju ko će im ići u Evropu pored Želje, Borca i Sarajeva. Džaba će im biti svi oni belaji i glasanje u Savezu. Boli njih briga za Gavarića, Slobodu i Sarajevo nego im je samo bitan način kako da i Široki i Zrinjski odu u Evropu. Nije to loše što se njih tiče, ali mi nije jasno kako to ne kužimo mi sjeverno od Konjica. Naprijed Sarajevo. Želim vam Evropu svim srcem!
A đe da znam?!

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 16 maj 2010, 01:01

Raz_ba je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Nema sanse da prestignete Zrinjskog sad gledam u zadnjem kolu idu Sirokom koji je vec obezbjedio trece mjesto, da ce ima Siroki 3 boda hladno.
Ne umiješ ti računati prijatelju moj. Široki nije još obezbijedio treće mjesto. U sljedećem kolu Zvijezda će ga poderati u mom Gradačcu i ako zadnju puste Zrinjskom onda će oni gledati Sarajevu u leđa koji će tada imati 52 boda. Sarajevu je samo bitno da donese 3 bobe iz Prijedora onda nek se Hercegovci dogovaraju ko će im ići u Evropu pored Želje, Borca i Sarajeva. Džaba će im biti svi oni belaji i glasanje u Savezu. Boli njih briga za Gavarića, Slobodu i Sarajevo nego im je samo bitan način kako da i Široki i Zrinjski odu u Evropu. Nije to loše što se njih tiče, ali mi nije jasno kako to ne kužimo mi sjeverno od Konjica. Naprijed Sarajevo. Želim vam Evropu svim srcem!
kako ste više dosadni---ovaj će ovom pustiti,pokloniti,prodati :!: vidjeli smo veleža danas pošteno odigra :!: biće gusto do kraja ali ja mislim da će sarajevo dobiti u prijedoru i to je to :!: neka i njih u evropi :mrgreen: a izjava alaima da su najopasniji igrači ŽELJE brković i osim je bezvezna i neozbiljna :!: krivo mu što ŽELJO osvoji sve i lupeta gluposti,bolje mu je mlađem da prepusti mjesto i nwek ide u s d a gdje mu je i mjesto :!:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 16 maj 2010, 02:17

Izjava varesanovica prije tekme-pobjedit cemo zelju.
Alaim-pokazat cemo koje glavni u gradu .
Skoro-Zagorcat cemo komsijama zivot .

To su neki od izjava vasih prije utakmice ;)

Polako,polako ..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 16 maj 2010, 09:18

TheManiacs je napisao/la:Izjava varesanovica prije tekme-pobjedit cemo zelju.
Alaim-pokazat cemo koje glavni u gradu .
Skoro-Zagorcat cemo komsijama zivot .

To su neki od izjava vasih prije utakmice ;)

Polako,polako ..
pokazao je alaim ko je glavni (u prisoji) :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ i 61 gost.