Ne osjecam potrebu,vec sam moramo da kazem ono sto sam primjetio veceras,a bgmi i mnogi drugi da je lose pripremio taktiku,jel se to vidjelo ili ne ? Jedno pitanje da li si ti zadovoljan vecerasnjom postavkom igre selektora,dal je bolje da je od starta krenuo sa dva napadaca i pokusat nesto napravit,pa nek izgubimo nema veze,a ne ovako od starta se branili i pokusali na neke kontranapade koji su zavrsavali vec na sredini terena.geronimo je napisao/la:...i tad ti djeluješharry_90 je napisao/la:Svi smo nervozni vecerasjer osjećaš neku potrebu za tim ili šta?
izvini kolega, ali vjeruj mi da ta stalna natezanja i provokacije, te smišljena podbadanja....isto znače kao i ovo što sam ja tebi rekao.
tako da smo na istom, s tim što si ti razočaran, a ja uvrijeđen.
@skyisthelimit
Ko se.re ?? Halo ba momak ako ti se ne svidja moje misljenje preskoci,ti si zadovoljan igrom ja nisam i sta sad ?? Kad ti imas pravo iznijeti svoje misljenje imam i ja svoje jel tako ? I molicu te da me zaobidjes nisam te nigdje spomenuo,mada me ne cudi sto me jos uvijek ne vrijedjas,to sam ocekivao od tebe al si me pozitivno iznenadio,imas jedan plus kod mene zbog toga