Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

jopaa7
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la jopaa7 » 13 nov 2016, 22:45

risingforce je napisao/la:
Mashovd je napisao/la:ljudi,moze pomoć...cekam hendikep golden statea vcrs -10,5!!braniti se ili ne,hvala
ja mislim da ce dobiti 20+ razlike
Takoder :thumbup:

Dzemoarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Dzemoarsenal » 13 nov 2016, 22:48

de sad sta NBA , tu posteno pojma nemam

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 nov 2016, 22:50

miky_hz je napisao/la:Ja cu pokusati sa BiH vise kornera od Grcke. po kvoti 2.25 mislim da bi se trebalo probati.Mi ako negdje statistiku znamo "nabiti" to su ti korneri,ako smo npr u jednoj Belgiji napravili 8 kornera(Belgija nama 2) a pri tome izgubili 4-0 mislim da i to dovoljno govori.

U dosadasnjem djelu kvalifikacije je nas omjer tu vs Estonija 5-1,Protiv Belgije 8-2 i protiv Cipra 11-4

Kod Grka je ovo sve u kontru i oni su jedino od Gibraltara uspjeli da naprave vise kornera,sa Estonijom je bilo po 5 na obje strane,dok su od Cipra "izgubli" 7-2 na domacem terenu.Istom tom Cipru smo mi 11 napravili kako rekoh.

Dodat cu ovome preko 4,5 zuta kartona pa ce na ova dva para koeficijent biti 4,16.

:thumbup: :thumbup: :bih: Korneri 4-2 u nasu korist,kartoni 12 + :rol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ADIER
Kontakt:

Post Postao/la ADIER » 13 nov 2016, 22:57

ADIER je napisao/la:Dobro veče svima -) I večeras kvalifikacije, pa sam nešto odigrao na veći ulog, pošto nemam neku' bolju inspiraciju, a i koeficijenti su smiješni, pa treba to zaobilaziti..

@ Belgija - Estonija (-3,5+) #OVER ; Treba biti realan, kad ih naša reprezentacija pomete, onda šta očekivati za Belgiju, koja spada među top 5 u svijetu reprezentacija u nogometu.
@ Cipar - Gibraltar (-3,5+) #OVER ; Realno Cipar nije nekog velikog kvaliteta, ispod svakog prosjeka. Ali ja mislim da se mi skupimo ovdje na forumu 11, da bi Gibraltaru zabili 4 komada. Ljudi amateri, rekrativci, a Cipar igra za obraz -))
@ Portugal - Latvija (-3,5+) #OVER ; Cristiano Ronaldo, Nani, Quaresma, Eder, R. Sanchez, Pepe, A. Gomez..., samo su od nekih zvijezda koji su za Latviju izmislili nogomet. A Portugal nikad nije imao jaču reprezentaciju, i večeras ide golijada -)
@ Mađarska - Andora (-3,5+) #OVER ; Andora..? Ko su oni ..? Mađarska nije neka velesila u nogometu, ali za Andoru jeste, itekako jeste ; realno !

• Moja analiza nije nešto specijalna, samo realno pišem i iznosim svoje mišljenje, koje može nekom značiti, a nekome i ne !

•• Uplata : 116KM ( Raspoređeno na više tiketa )

slika

• Toliko od mene što se tiče kvalifikacija, a za NBA biće jedan tiket oko 20:00h na veći ulog -))
• Good luck !

@ Tiket prošao! 10 tiketa. -))

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 13 nov 2016, 22:58

ADIER je napisao/la:
ADIER je napisao/la:Dobro veče svima -) I večeras kvalifikacije, pa sam nešto odigrao na veći ulog, pošto nemam neku' bolju inspiraciju, a i koeficijenti su smiješni, pa treba to zaobilaziti..

@ Belgija - Estonija (-3,5+) #OVER ; Treba biti realan, kad ih naša reprezentacija pomete, onda šta očekivati za Belgiju, koja spada među top 5 u svijetu reprezentacija u nogometu.
@ Cipar - Gibraltar (-3,5+) #OVER ; Realno Cipar nije nekog velikog kvaliteta, ispod svakog prosjeka. Ali ja mislim da se mi skupimo ovdje na forumu 11, da bi Gibraltaru zabili 4 komada. Ljudi amateri, rekrativci, a Cipar igra za obraz -))
@ Portugal - Latvija (-3,5+) #OVER ; Cristiano Ronaldo, Nani, Quaresma, Eder, R. Sanchez, Pepe, A. Gomez..., samo su od nekih zvijezda koji su za Latviju izmislili nogomet. A Portugal nikad nije imao jaču reprezentaciju, i večeras ide golijada -)
@ Mađarska - Andora (-3,5+) #OVER ; Andora..? Ko su oni ..? Mađarska nije neka velesila u nogometu, ali za Andoru jeste, itekako jeste ; realno !

• Moja analiza nije nešto specijalna, samo realno pišem i iznosim svoje mišljenje, koje može nekom značiti, a nekome i ne !

•• Uplata : 116KM ( Raspoređeno na više tiketa )

slika

• Toliko od mene što se tiče kvalifikacija, a za NBA biće jedan tiket oko 20:00h na veći ulog -))
• Good luck !

@ Tiket prošao! 10 tiketa. -))
:thumbup: :thumbup:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 nov 2016, 23:02

Mario Hezonja @5.5 Over

Ja večeras očekujem BO na tekmi Oklahoma-Orlando. Magic po meni najgora ekipa u ligi do sad i mislim da će Wess i društvo da ih oduvaju večeras.
To bi značilo i više minuta za igrače sa klupe, samim tim i za Hezonju koji je u stanju da ubaci 6p i bez BO a da ne govorim uz koju minutu više.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Mashovd
Kontakt:

Post Postao/la Mashovd » 13 nov 2016, 23:05

jopaa7 je napisao/la:
risingforce je napisao/la:
Mashovd je napisao/la:ljudi,moze pomoć...cekam hendikep golden statea vcrs -10,5!!braniti se ili ne,hvala
ja mislim da ce dobiti 20+ razlike
hvalaaa
Hajduk Živi Vječno

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 14 nov 2016, 00:22

[img]https://aid_spy-hotmail.tinytake.com/media/43778e?filename=1479079317852_14-11-2016-12-21-52.png&sub_type=thumbnail_preview&type=attachment&width=700&height=192&_felix_session_id=661092ff05851b3d2e16d7e7752af430&salt=MTExNjcyNl80NDIxNTE4[/img]

Jedan za laku noc pa sta bude bude.. turbulentan dan danas :lol: :lol:

ADIER
Kontakt:

Post Postao/la ADIER » 14 nov 2016, 00:27

Hello guys -) Evo od mene za večeras NBA tiket ( košarkaši ). Odabrao sam samo jesnu utakmicu, na kojoj očekujem veliki broj poena i mislim da će par igrača sa ove utakmice sigurno prebaciti, a vidjet ćemo da li sam dobre izabrao -))

• Minesota - LA Lakers (-215,5+) #OVER
• A. Wiggins (-23,5+) #OVER
• K. A. Towns (-23,5+) #OVER
• D. Russell (-17,5+) #OVER
• J. Clarkson (-15,5+) #OVER

@Uplata 80KM ( 4 tiketa x 20KM ), zbog tog' što nisu pustili na jednu uplatu..
•Iskreno, nemam inspiracije večeras, a i nije ponuda nešto dobra. Odigrao sam ovaj tiket, samo iz tog' razloga što sam uzeo finu svotu večeras na kvalifikacijama -))

- Slika -

slika

•Good luck!

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 14 nov 2016, 00:48

LaVine 17,5 vise
Towns 21,5 vise
Warriors - 16,5
Jokic 9,5 vise

-Lakersi-Wolvesi -ocekujem mnogo poena, Towns je u odlicnoj formi jos veceras nece igrati Muhamed pa ce dobiti jos koju minutu vise..LaVine jer se Rubio vratio a on presao na SG koju Lakersi slabo brane.. Golden State ce konacno nekog posteno odvaliti sa 20+ razlike a Sunsi su savrsen protivnik za to :D Mada mi nije jasan trener Nuggetsa zbog male minutaze Jokica i Nurkica, vjerujem da ide preko 9 poena NIkola..prije 2 sedmice im je dao 23 poena..

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 14 nov 2016, 06:31

SPY je napisao/la:[img]https://aid_spy-hotmail.tinytake.com/media/437c1a?filename=1479101777347_14-11-2016-06-36-11.png&sub_type=thumbnail_preview&type=attachment&width=700&height=203&_felix_session_id=bcb0b813b3351d80a9dee70ca31e1aa2&salt=MTExNjk5N180NDIyNjgy[/img]

Jedan za laku noc pa sta bude bude.. turbulentan dan danas :lol: :lol:
da li mirno spavas rasele vestbruče.. ne da lopte materi svojoj... :lol: :lol:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 14 nov 2016, 07:25

Torres_9 je napisao/la: smrad laski pa odigrao ovo
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Pretpostavljam da ti fali slovo V ispred laski. Red je da ti se onda i obratim, imam prijatelja koji baca stoju do 5, svaki put kada BiH igra. Sinoc je bacio 2 glave, prijatelj mi je ali je glup. Koristeci tvoj rezon, on ispada sta?!? Smrad?!? Nema potrebe za vrijedjanjem, ipak je ovo PDF namjenjen za prognoze, mislim da moji tipovi (u kojima nema ni slovo provokacije)ne zasluzuju takve rijeci stoga si uredno prijavljen. To je bio cisto moj osjecaj kojeg sam ispratio, ako ti se ne svidja, ladno zaobidjes. Zbog tebe i slicnih tebi, 70% BiH navija za druge dvije komsijske reprezentacije...

Dzemoarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Dzemoarsenal » 14 nov 2016, 08:35

401 A.Murray-Čilić KLAĐENJE NA MEČ pon,21:10 1 1,25

400 Nishikori-Wawrinka(-9,5+) ZBROJ GEMOVA 1. SET (-9,5+) pon,15:10 zsb2 1,50

402 Herbe/Mahu-Klaas/R.Ram KLAĐENJE NA MEČ pon,13:10 1 1,25

226 Kudryavtsev-Šetkić KLAĐENJE NA MEČ pon,20:20 1 1,50

KV.3,52
Zadnja izmjena: Dzemoarsenal, dana/u 14 nov 2016, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 14 nov 2016, 08:38

krmpotich.
Pusti se ti ovih provokacija i tih sličnih stvari. X puta sam tako bio prozivan od strane drugova, kad igra repka ili prošle sezone kad je igr'o moj L'pool što igram protiv. Sjećam se dobro prošle godine kad smo igrali protiv Belgije tek kad' je Meša stigo, nafurala se raja trebaju nam bodovi dobit ćemo ovo, ono ja zatego pm1 sa cenerom. I pokazo jednom drugu tiket i on taj tiket uslika i stavi na fb i opis prodo repku za 30 km :lol: . Pa eto jarane ti igraj dvicu. Realno Grke ne volim ko narod i sve to, i očekivao sam ovako šugav rezultat i govorim isto tako drugu na kafi jučer X bi mog'o vrlo lahko da se desi, ali pošto pauziram od klađenja nisam ništa uplačivao. Davno je rečeno da se kladionica nikad ne igra navijački :salut:
Tako blizu, a tako daleko.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 14 nov 2016, 10:27

Civa je napisao/la:krmpotich.
Pusti se ti ovih provokacija i tih sličnih stvari. X puta sam tako bio prozivan od strane drugova, kad igra repka ili prošle sezone kad je igr'o moj L'pool što igram protiv. Sjećam se dobro prošle godine kad smo igrali protiv Belgije tek kad' je Meša stigo, nafurala se raja trebaju nam bodovi dobit ćemo ovo, ono ja zatego pm1 sa cenerom. I pokazo jednom drugu tiket i on taj tiket uslika i stavi na fb i opis prodo repku za 30 km :lol: . Pa eto jarane ti igraj dvicu. Realno Grke ne volim ko narod i sve to, i očekivao sam ovako šugav rezultat i govorim isto tako drugu na kafi jučer X bi mog'o vrlo lahko da se desi, ali pošto pauziram od klađenja nisam ništa uplačivao. Davno je rečeno da se kladionica nikad ne igra navijački :salut:
Ma ne bih ni reagovao, da nisam svih 5 parova odigrao u singlu. I da sam kontra odigrao, opet bih profulao :tokralju: Samo sam kartone prosao, i onda dodje uvazeni kolega i na to sve te pocasti lijepom uvredom. Nadam se da ce moderacija reagovati, ako nista ne urade onda su poput njega. Ako si isfrustriran, istuci djevojku kod kuce ne vrijedjaj ljude oko sebe. Najjaci su mi tastatura huligani, uzivo je obicna pussy jer zbog ovakvih stvari se curicama poput njega pale šamari...

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 14 nov 2016, 11:07

jopaa7 je napisao/la:1.tekma ranije veceras.
21:30 Cleveland - Charlotte

Kemba 22.5 vise @1.85
Joj Kemba 21 :oops:
jopaa7 je napisao/la:Towns 21.5 vise @1.70
Booker 19.5 manje 1.80

HR.Lutrija

Kanter 10.5 vise @1.85
Supersport
:njanjanja:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 14 nov 2016, 11:40

slika

Grima
Kontakt:

Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Grima » 14 nov 2016, 11:51

krmpotich je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la: smrad laski pa odigrao ovo
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Pretpostavljam da ti fali slovo V ispred laski. Red je da ti se onda i obratim, imam prijatelja koji baca stoju do 5, svaki put kada BiH igra. Sinoc je bacio 2 glave, prijatelj mi je ali je glup. Koristeci tvoj rezon, on ispada sta?!? Smrad?!? Nema potrebe za vrijedjanjem, ipak je ovo PDF namjenjen za prognoze, mislim da moji tipovi (u kojima nema ni slovo provokacije)ne zasluzuju takve rijeci stoga si uredno prijavljen. To je bio cisto moj osjecaj kojeg sam ispratio, ako ti se ne svidja, ladno zaobidjes. Zbog tebe i slicnih tebi, 70% BiH navija za druge dvije komsijske reprezentacije...
Ti si neki qrčev strucnjak i statisticar pa znas da 70% nas navija za susjede. Ne znam koji qrac trazite onda ovdje kad su vam bolji susjedi, idite sagnite im se malo..

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 14 nov 2016, 15:09

slika

da se isprati WTF.. Nishikori je po meni favorit danas, Wawrinka je u katastrofalnoj formi i mislim da je on vec u mislima na nekom odmoru, opste poznato je da mu se qrac digne samo na GS, na Mastersima igra toplo hladno, a vise hladno u posljednje vrijeme.
Murray - sta reci, prvi mec nakon sto je dosao na broj 1, vrlo bitan veceras mec jer se nalazi u jako teskoj grupi barem na papiru, ne bi smjeo kiksati protiv Cilica, koji je u dobroj formi zaista, moguce i da ide over gemova na ovom mecu, pa vrlo lako i 3 seta, ali mislim da Andy uzima ovo na kraju.

Ostale sam dodao radi uslova od 5 parova iz super ponude, ne bi trebalo biti problema. :salut:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 nov 2016, 16:23

bodi123 je napisao/la:slika

da se isprati WTF.. Nishikori je po meni favorit danas, Wawrinka je u katastrofalnoj formi i mislim da je on vec u mislima na nekom odmoru, opste poznato je da mu se qrac digne samo na GS, na Mastersima igra toplo hladno, a vise hladno u posljednje vrijeme.
Murray - sta reci, prvi mec nakon sto je dosao na broj 1, vrlo bitan veceras mec jer se nalazi u jako teskoj grupi barem na papiru, ne bi smjeo kiksati protiv Cilica, koji je u dobroj formi zaista, moguce i da ide over gemova na ovom mecu, pa vrlo lako i 3 seta, ali mislim da Andy uzima ovo na kraju.

Ostale sam dodao radi uslova od 5 parova iz super ponude, ne bi trebalo biti problema. :salut:
What the fuck ? :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.