FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mora se nekada i izgubiti.Rekoh vec neki dan ni poraz u ovoj tekmi nije tragedija jer smo vec imali dobar start u sezonu.Sad u kupu i onda protiv Radnika dvije lahke pobjede i svi sretni.
Cestitke Zrinjskom na pobjedi.
Cestitke Zrinjskom na pobjedi.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
igrač=pobjedjuje ili gubi za klubnick je napisao/la:
navijac= navija za klub
zar to nije svrha navijaca ili?
zar to nije svrha igrača ili?

slijedi: navijač = ne pobjedjuje za klub
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Bezpotreban poraz za koji je najvise kriv Amar. Izvesti Bekrica i Zebu tj. dvojcu igraca koji su alfa i omega u nasoj igri je...No sta je tu je treba se okrenuti narednim utakmicama i sto prije stici Sarajevo ciju cemo snagu tek vidjeti kada izadju iz istog.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
UVIJEK UZ TEBE I TI TO DOBRO ZNAŠ !
Živim za dan kada ćemo svi poslije poraza pjevati ovu pjesmu, a ne kritikovati i traziti jednog-dvojicu-trojicu krivaca u timskom sportu.
Živim za dan kada ćemo svi poslije poraza pjevati ovu pjesmu, a ne kritikovati i traziti jednog-dvojicu-trojicu krivaca u timskom sportu.
1921
A ljudi dragi 6 je kolo, mora se nekad izgubit, bolje sad nego u 28-om. Sva ova događanja su i na igrače sigurno uticala, atmosfera na stadionu je učinila svoje, neki od njih su još pod utiskom poraza od Njemačke. Ne kritikujte odmah i poraz je također dio sporta
.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Stigao je i poraz... hajde nije kraj svijeta... ima jos da se igra... ali ukoliko se POD HITNO ne popravi atmosfera u i oko kluba, odbrana nekog od trofeja moze biti samo pusta zelja... ja i nisam u zadnjih 15 dana dolazio cesto na nasu temu ovog foruma jer je bilo toliko negativnosti, pocevsi od Cace, zastave, kazne bez navijaca dvije tekme... vodila se rasprava danima o tim negativnim stvarima... jutros opet ovaj belaj pred utakmicu... i kako da se dodje do dobrog rezultata? toliko je negativne energije oko ekipe da se to prenosi i na njih... vjerovatno bi im bilo lakse igrati da su danas na tribinama vidjeli podrsku nasih navijaca, ali ne moze... mora nekolicina da provodi svoje tifo ultra sega mega fazone... pomogli su klubu svaka cast... izgubili smo pare od karata za dvije tekme, izgubili smo pare koje moramo dat za kazne, izgubili smo danas bodove... sta reci... prava podrska klubu... ove nove generacije navijaca izgleda ne znaju sta je ljubav prema klubu i u prvi plan stavljaju svoje dokazivanje ili dokazivanje svoje grupe... hajd nek se dokazuju, ali nek to ne rade u ima nasg kluba, jer taj klub je uvijek imao najbolje navijace i simaptizere sirom zemlje koji nisu koristili mrznju, nasilje i slicno da bi se dokazali...
I da prestanemo sa pricom ovo je jedno od najtezih gostovanja... nama je izgleda svako "jedno od najtezih" u kojima izgubimo... hajde Mostar i nekako ali Travnik da je najteze to mi ne ide u glavu nikako... tako ce se isto pricat ukoliko izgubimo u Sirokom, Zenici, Kosevu i sl... a to se lako moze desiti... trebamo priznat sebi da stvari ne idu najboje u zadnjih 20-ak dana... opet u vrhu smo, biljezimo najbolji pocetak, ali prava bi steta bila da taj pocetak upropastimo losim nastavkom... treba ukloniti ovu negativnu atmosferu i na tribinama koja se prenosi i na igrace, trebamo skupiti redove i vratiti se na vrh gdje nam je i mjesto...
I da prestanemo sa pricom ovo je jedno od najtezih gostovanja... nama je izgleda svako "jedno od najtezih" u kojima izgubimo... hajde Mostar i nekako ali Travnik da je najteze to mi ne ide u glavu nikako... tako ce se isto pricat ukoliko izgubimo u Sirokom, Zenici, Kosevu i sl... a to se lako moze desiti... trebamo priznat sebi da stvari ne idu najboje u zadnjih 20-ak dana... opet u vrhu smo, biljezimo najbolji pocetak, ali prava bi steta bila da taj pocetak upropastimo losim nastavkom... treba ukloniti ovu negativnu atmosferu i na tribinama koja se prenosi i na igrace, trebamo skupiti redove i vratiti se na vrh gdje nam je i mjesto...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
-
- Kontakt:
Glupo je komentarisati i tražiti krivce za utakmicu koju nisi ni sekundu pogledao. Ništa strašno, idemo dalje .
PA ljudi dragi sta vam je!
Imali smo tezak raspored,sada slijede malo lakse ukakmice,gotovo sigurno zavrsavamo 1 na polusezni!
Dosadilo vise ovo bez poraza,neka vide da se moze izgubiti ako ne pogines na terenu!
Imali smo tezak raspored,sada slijede malo lakse ukakmice,gotovo sigurno zavrsavamo 1 na polusezni!
Dosadilo vise ovo bez poraza,neka vide da se moze izgubiti ako ne pogines na terenu!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
ali ne bi trebo ni unistavat klub za koji "navija"Krvotok je napisao/la:igrač=pobjedjuje ili gubi za klubnick je napisao/la:
navijac= navija za klub
zar to nije svrha navijaca ili?
zar to nije svrha igrača ili?
![]()
slijedi: navijač = ne pobjedjuje za klub
igrac= pobjedjuje gubi to je njegova svrha
ali navijac treba da navija sve ostalo nije njegov poso
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- SarajlijaTM
Naravno druze,ali tek 27.10.2012 ce mo uopste docekati da gledamo zelju uzivo,a kamo li da sta pjevamomauricio je napisao/la:UVIJEK UZ TEBE I TI TO DOBRO ZNAŠ !
[youtube][/youtube]
Ovo je podrska koja treba klubu...
p.s.-samo da pocnu paliti reflektore nakon gresaka ko 2009te
Izgubili pa sta,nije ugodno nikome ali sta cemo-zivo ide dalje.Nismo bili dole da znamo kako je ko igrao od nasih pa da kritikujemo Amara sto je izvadio Zebu i Bekrica,kao sto neko rece mozda da ih sacuva od povreda,cim se je prenos otkazao -TO NISU BILA CISTA POSLA.
Muharemovicu odlazi iz Zelje
Da smo dobili u Mostaru, onda nam ne bi valjali dresovi. 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Sve dok se ne uspostavi korektna komunikacija klub-navijaci svasta ce da se desavaBlueIsTheColor je napisao/la:Stigao je i poraz... hajde nije kraj svijeta... ima jos da se igra... ali ukoliko se POD HITNO ne popravi atmosfera u i oko kluba, odbrana nekog od trofeja moze biti samo pusta zelja... ja i nisam u zadnjih 15 dana dolazio cesto na nasu temu ovog foruma jer je bilo toliko negativnosti, pocevsi od Cace, zastave, kazne bez navijaca dvije tekme... vodila se rasprava danima o tim negativnim stvarima... jutros opet ovaj belaj pred utakmicu... i kako da se dodje do dobrog rezultata? toliko je negativne energije oko ekipe da se to prenosi i na njih... vjerovatno bi im bilo lakse igrati da su danas na tribinama vidjeli podrsku nasih navijaca, ali ne moze... mora nekolicina da provodi svoje tifo ultra sega mega fazone... pomogli su klubu svaka cast... izgubili smo pare od karata za dvije tekme, izgubili smo pare koje moramo dat za kazne, izgubili smo danas bodove... sta reci... prava podrska klubu... ove nove generacije navijaca izgleda ne znaju sta je ljubav prema klubu i u prvi plan stavljaju svoje dokazivanje ili dokazivanje svoje grupe... hajd nek se dokazuju, ali nek to ne rade u ima nasg kluba, jer taj klub je uvijek imao najbolje navijace i simaptizere sirom zemlje koji nisu koristili mrznju, nasilje i slicno da bi se dokazali...

Muharemovicu odlazi iz Zelje
- inacefindecko
- Kontakt:
trenirao sam i ja dosta sportova gdje se raje okupi, lično mišljenje je da nema na igrača neki uticaj navijači, jer je meni bilo isto igrat i pred praznim tribinama i pred 300-400 ljudi, totalno se isključim i ako me hoće, krenuće me i pred praznim i punim tribinama.. isto to mi i drug priča..
naravno nije isto kad te gleda 3-4 hiljade, ali ja mislim da u toj vrsti koncentracije igrači vrlo slabo obraćaju pažnju na navijače i ono što im oni pjevaju..
meni su skandirali, pa mi je tek poslije meča to stari rekao

naravno nije isto kad te gleda 3-4 hiljade, ali ja mislim da u toj vrsti koncentracije igrači vrlo slabo obraćaju pažnju na navijače i ono što im oni pjevaju..
meni su skandirali, pa mi je tek poslije meča to stari rekao

Cim izgubimo, sve je krivo samo mi sami nismo. Gube svi najveci timovi pa tako i nas Zeljo mora nekad izgubiti, a nismo mi bas toliko dominantniji od svih u ovoj ligi da imamo skor na kraju 30 0 0. Sve u svemu nervira me ovo da kad mi izgubimo odma nesto nije posteno ili odma nista ne valja u klubu.mija je napisao/la:Izgubili pa sta,nije ugodno nikome ali sta cemo-zivo ide dalje.Nismo bili dole da znamo kako je ko igrao od nasih pa da kritikujemo Amara sto je izvadio Zebu i Bekrica,kao sto neko rece mozda da ih sacuva od povreda,cim se je prenos otkazao -TO NISU BILA CISTA POSLA.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
eh, to je to, u posljednje vrijeme nam pokušavaju uništiti atmosferu u klubu preko navijača na koje se počelo dosta dosta pljuvati, ali tako je kad si prvi, svi zele da te skinu sa trona, samo mi je žao što mi odgovaramo neadekvatno na to kao neka mala djeca koja se zele osvetiti za polomljenu igračku. Svakako ovo je mjesec iz kojeg se dosta toga moze izvuci, sada trebamo samo svoju drzavu spominjati na tribini nju veličati i navijati za svoj klub, ostali nisu vrijedni spomena pa čak ni u vrijeđanju.SarajlijaTM je napisao/la:Naravno druze,ali tek 27.10.2012 ce mo uopste docekati da gledamo zelju uzivo,a kamo li da sta pjevamomauricio je napisao/la:UVIJEK UZ TEBE I TI TO DOBRO ZNAŠ !
[youtube][/youtube]
Ovo je podrska koja treba klubu...
p.s.-samo da pocnu paliti reflektore nakon gresaka ko 2009te
čunajte se do olimpika doci ce to brzo

1921
Navijaci obicno naprave atmosferu u kojoj je lakse ekipi igrati.Nasi navijaci u zadnje vrijeme prave takvu atmosferu da je ekipi teze igrati.I oni su ljudi odrazi se sve ovo na njih.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- MinjonKocka
- Kontakt:
baš tako!ellaxaz je napisao/la:Da smo dobili u Mostaru, onda nam ne bi valjali dresovi.
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
I šta bude kad izađeš npr. u Širokom ili Banja Luci, sa željinim šalom oko vrata? Cijenim da im odmah onako sportski staviš do znanja: ja sam ovdje došao da navijam, razlegne se gromoglasni aplauz razgraganih domaćina i dobronamjerno tapšanje po ramenu jer si, eto, došao samo da navijaš. Je li baš tako bude pajdo?nick je napisao/la:
ali navijac treba da navija sve ostalo nije njegov poso

Jesam protiv seljoberizma na Grbavici, ali kući i treba da budeš gošpar! A na gostovanju "i staro i mlado u cirkus Colorado"

mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Pa ljudi dragi nismo izgubili od Unisa i nije kraj svijeta,zijanili smo od Zrinjskog koji je dobra ekipa a i u prvih sest kola cetiri smo vani igrali,ovo za sada je super.Pa prosle godine smo u ovo vrijeme za pojedinim ekipama zaostajali i po 8 ili 6 bodova a na kraju smo im bjezali 17 ili 20.Najtezi dio rasporeda je prosao i odlicno zavrsio bodovno,uvjek sam govorio da me ne interesuje izgled tabele nakon 5,10 ili 20 kola,bitno je kako ona izgleda u Maju nakon 30 kola.Pa moramo i mi izgubiti nisu ni nasi igraci roboti ili vanzemaljci,ne trebamo brinuti zbog toga doce sve na svoje mjesto,mnogo veci problem je ponasanje pojedinih kvazi navijaca zbog kojih klub ostaje bez podrske na Grbavici i koji mu izbijaju u ovoj teskoj finansijskoj situaciji prijeko potrebna sredstva.Imamo igracki takvu ekipu kojoj titula nemoze izbjeci ali je viza vi nekih drugih stvari i desavanja bez razloga mozemo izgubiti jer sva ova desavanja psihicki uticu i na Amara i igrace pa je krajnje vrijeme da se pojedinci opamete i da pruzimo podrsku klubu kako njegovom ugledu,remomeu i istoriji dolikuje.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.