FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pregovora sa Mujićem je bilo 100%. Međutim, problem je što se Amar vraća tek u petak. Tako da do petka vojno što se tiče dovođenja. Olimpik je vjerovatno uletio u prazan prostor. Ja iskreno nemam nikakvo mišljenje o tom Mujiću pa mi je svejedno. Neki ga fale, neki kažu ništa posebno. Bilo prošlo, idemo dalje. Mislim da bi nama bilo važnije da se Coca, Džeko i Štilić tuhnu gdje bilo. Tu nam leži, po nekim procjenama, 2,5 miliona i onda u pamet, lagano.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Jucer sam sjedio sa jednim cikom koji mi izmedju ostalog i rekao da ce Mujic u olimpik, uz put mi je obijasnio kako ide prodaja nekog igraca ( to mu je posao ).Kontakta je vjerovatno bilo i da nije neko zagrizao u ovom slucaju Olimpik vjerovatno bi i dosao kod nasčamac je napisao/la:Pregovora sa Mujićem je bilo 100%. Međutim, problem je što se Amar vraća tek u petak. Tako da do petka vojno što se tiče dovođenja. Olimpik je vjerovatno uletio u prazan prostor. Ja iskreno nemam nikakvo mišljenje o tom Mujiću pa mi je svejedno. Neki ga fale, neki kažu ništa posebno. Bilo prošlo, idemo dalje. Mislim da bi nama bilo važnije da se Coca, Džeko i Štilić tuhnu gdje bilo. Tu nam leži, po nekim procjenama, 2,5 miliona i onda u pamet, lagano.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
raja ima li gdje bedževa kupiti naravno Željinih...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Djesi HamoHamo je napisao/la:raja ima li gdje bedževa kupiti naravno Željinih...

De mi reci jesil dobio na poklon slikice uz kacket?
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- TheManiacs
- Kontakt:
čamac je napisao/la:Pregovora sa Mujićem je bilo 100%. Međutim, problem je što se Amar vraća tek u petak. Tako da do petka vojno što se tiče dovođenja. Olimpik je vjerovatno uletio u prazan prostor. Ja iskreno nemam nikakvo mišljenje o tom Mujiću pa mi je svejedno. Neki ga fale, neki kažu ništa posebno. Bilo prošlo, idemo dalje. Mislim da bi nama bilo važnije da se Coca, Džeko i Štilić tuhnu gdje bilo. Tu nam leži, po nekim procjenama, 2,5 miliona i onda u pamet, lagano.
Brate banovali ? ili nisi dolazio na forum
Puno fale tvoji postovi bgm

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Joj jest ga u zupci zabiberijo,sa 30mcimanija87 je napisao/la:igrao je u zupci prijateljsku utakmicu jedno poluvrijeme i dao jedan gol i jedan asistirao dobar je igrac,al nije igrao u prvenstvu.....Neki kazu da je bio povrijedzen a neko da nema jos papire sredzene........aBd valjda ce sad igrati na polusezoni_amel_13_BHf_ je napisao/la:ej miki vam ode u olimpik..a inije nesto(djedova maza)...kakav je visca igral kad on???? doso iz buducnosti vama al ga sad nidje nema...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nea dalje

Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Zna li neko kada ce se zavrsiti rekonstrukcija fkzeljeznicar.com ?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Koje kolo se igra derbi Sarajevo-Željo na Koševu, sta mislite mozemo li dobiti pitare...? Ja se nadam da mozemo aBd, samo moramo dobru podrsku da damo aBd 

mB!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Vrlo brzo.........Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Zna li neko kada ce se zavrsiti rekonstrukcija fkzeljeznicar.com ?
po mojim predvidjanjima njihove forme u tom periodu , i razmatranju pojacanja koje ce mo mi i oni dovesti , i pogledu na igrace koji bi mogli biti povrijedjeni u tom periodu , uz pomoc mnogobrojnih saradnika koji imaju moc da predvidjaju budcnost , moje je misljenje da bi mogli dobiti pitare xDMukiol je napisao/la:Koje kolo se igra derbi Sarajevo-Željo na Koševu, sta mislite mozemo li dobiti pitare...? Ja se nadam da mozemo aBd, samo moramo dobru podrsku da damo aBd
Nek0 bude brzo ,ali krajne kvalitetno.partibrejker1921 je napisao/la:Vrlo brzo.........Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Zna li neko kada ce se zavrsiti rekonstrukcija fkzeljeznicar.com ?

28. kolo 08.05.2010. više na http://www.worldfootball.net/alle_spiel ... 2009-2010/Mukiol je napisao/la:Koje kolo se igra derbi Sarajevo-Željo na Koševu, sta mislite mozemo li dobiti pitare...? Ja se nadam da mozemo aBd, samo moramo dobru podrsku da damo aBd
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
radi se punom parom, jos malopartibrejker1921 je napisao/la:Vrlo brzo.........Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Zna li neko kada ce se zavrsiti rekonstrukcija fkzeljeznicar.com ?

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
ja prvi put cujem za to .....jel zna neko vise ?fanatique 1899 je napisao/la:Kakvi to Francuzi iz Grenoble trebaju doci u Želju...

bogy_tm87 je napisao/la:ja prvi put cujem za to .....jel zna neko vise ?fanatique 1899 je napisao/la:Kakvi to Francuzi iz Grenoble trebaju doci u Želju...al nema nista dok se brko ne vrati
:D
pa brko i jest u francuskoj tako da mozda i ima tu ness xD
Luis Tigana i Zan Zak Teyebo, al ovo je mahalskabogy_tm87 je napisao/la:ja prvi put cujem za to .....jel zna neko vise ?fanatique 1899 je napisao/la:Kakvi to Francuzi iz Grenoble trebaju doci u Želju...al nema nista dok se brko ne vrati

Seyo_TM je napisao/la:Luis Tigana i Zan Zak Teyebo, al ovo je mahalskabogy_tm87 je napisao/la:ja prvi put cujem za to .....jel zna neko vise ?fanatique 1899 je napisao/la:Kakvi to Francuzi iz Grenoble trebaju doci u Želju...al nema nista dok se brko ne vrati

hajde recite realno,ko bi to uopste pomislio da iz grenobla dodje ovde

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Nije na radnom odmoru, ali ko zna, mozda je nekog uhvatila nostalgija za balkanom pa ga prevari
a mozda i kakvog crnca nadje da nam landara gore dole ko navijen

a mozda i kakvog crnca nadje da nam landara gore dole ko navijen

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- TheManiacs
- Kontakt:
Al sejo najjaci zan zak Teyeboboccaccio je napisao/la:tome se svi nadamo,samo da nam poslije dvije godine ne opale kompenzaciju za treninge
...valjda ce dovesti nekog tamnoputog iz drugoligasa,da nam lik pokaze sta znaci trcati za hljebom
,a za nas bi to znacilo prvo mjesto i liga prvaka

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, bablaz1, Cwirek, Levin, Pact1921, sassari, Strumfinho, Taree i 102 gosta.