FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

čamac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la čamac » 13 jan 2010, 15:23

Pregovora sa Mujićem je bilo 100%. Međutim, problem je što se Amar vraća tek u petak. Tako da do petka vojno što se tiče dovođenja. Olimpik je vjerovatno uletio u prazan prostor. Ja iskreno nemam nikakvo mišljenje o tom Mujiću pa mi je svejedno. Neki ga fale, neki kažu ništa posebno. Bilo prošlo, idemo dalje. Mislim da bi nama bilo važnije da se Coca, Džeko i Štilić tuhnu gdje bilo. Tu nam leži, po nekim procjenama, 2,5 miliona i onda u pamet, lagano.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jan 2010, 15:31

čamac je napisao/la:Pregovora sa Mujićem je bilo 100%. Međutim, problem je što se Amar vraća tek u petak. Tako da do petka vojno što se tiče dovođenja. Olimpik je vjerovatno uletio u prazan prostor. Ja iskreno nemam nikakvo mišljenje o tom Mujiću pa mi je svejedno. Neki ga fale, neki kažu ništa posebno. Bilo prošlo, idemo dalje. Mislim da bi nama bilo važnije da se Coca, Džeko i Štilić tuhnu gdje bilo. Tu nam leži, po nekim procjenama, 2,5 miliona i onda u pamet, lagano.
Jucer sam sjedio sa jednim cikom koji mi izmedju ostalog i rekao da ce Mujic u olimpik, uz put mi je obijasnio kako ide prodaja nekog igraca ( to mu je posao ).Kontakta je vjerovatno bilo i da nije neko zagrizao u ovom slucaju Olimpik vjerovatno bi i dosao kod nas :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 jan 2010, 17:40

raja ima li gdje bedževa kupiti naravno Željinih...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 jan 2010, 17:41

Hamo je napisao/la:raja ima li gdje bedževa kupiti naravno Željinih...
Djesi Hamo :mrgreen:
De mi reci jesil dobio na poklon slikice uz kacket?

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 jan 2010, 18:00

čamac je napisao/la:Pregovora sa Mujićem je bilo 100%. Međutim, problem je što se Amar vraća tek u petak. Tako da do petka vojno što se tiče dovođenja. Olimpik je vjerovatno uletio u prazan prostor. Ja iskreno nemam nikakvo mišljenje o tom Mujiću pa mi je svejedno. Neki ga fale, neki kažu ništa posebno. Bilo prošlo, idemo dalje. Mislim da bi nama bilo važnije da se Coca, Džeko i Štilić tuhnu gdje bilo. Tu nam leži, po nekim procjenama, 2,5 miliona i onda u pamet, lagano.

Brate banovali ? ili nisi dolazio na forum
Puno fale tvoji postovi bgm :D
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 13 jan 2010, 18:24

cimanija87 je napisao/la:
_amel_13_BHf_ je napisao/la:ej miki vam ode u olimpik..a inije nesto(djedova maza)...kakav je visca igral kad on???? doso iz buducnosti vama al ga sad nidje nema... :o :o
igrao je u zupci prijateljsku utakmicu jedno poluvrijeme i dao jedan gol i jedan asistirao dobar je igrac,al nije igrao u prvenstvu.....Neki kazu da je bio povrijedzen a neko da nema jos papire sredzene........aBd valjda ce sad igrati na polusezoni :D :D :D :D :D
Joj jest ga u zupci zabiberijo,sa 30m
nea dalje :) :)
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 13 jan 2010, 19:30

Zna li neko kada ce se zavrsiti rekonstrukcija fkzeljeznicar.com ?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 13 jan 2010, 19:41

Koje kolo se igra derbi Sarajevo-Željo na Koševu, sta mislite mozemo li dobiti pitare...? Ja se nadam da mozemo aBd, samo moramo dobru podrsku da damo aBd ;)
mB!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 13 jan 2010, 19:54

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Zna li neko kada ce se zavrsiti rekonstrukcija fkzeljeznicar.com ?
Vrlo brzo.........

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 13 jan 2010, 19:58

Mukiol je napisao/la:Koje kolo se igra derbi Sarajevo-Željo na Koševu, sta mislite mozemo li dobiti pitare...? Ja se nadam da mozemo aBd, samo moramo dobru podrsku da damo aBd ;)
po mojim predvidjanjima njihove forme u tom periodu , i razmatranju pojacanja koje ce mo mi i oni dovesti , i pogledu na igrace koji bi mogli biti povrijedjeni u tom periodu , uz pomoc mnogobrojnih saradnika koji imaju moc da predvidjaju budcnost , moje je misljenje da bi mogli dobiti pitare xD

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 jan 2010, 19:58

partibrejker1921 je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Zna li neko kada ce se zavrsiti rekonstrukcija fkzeljeznicar.com ?
Vrlo brzo.........
Nek0 bude brzo ,ali krajne kvalitetno. ;)

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 13 jan 2010, 20:00

Mukiol je napisao/la:Koje kolo se igra derbi Sarajevo-Željo na Koševu, sta mislite mozemo li dobiti pitare...? Ja se nadam da mozemo aBd, samo moramo dobru podrsku da damo aBd ;)
28. kolo 08.05.2010. više na http://www.worldfootball.net/alle_spiel ... 2009-2010/
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 13 jan 2010, 20:04

partibrejker1921 je napisao/la:
Vrlo brzo.........
radi se punom parom, jos malo 8-)
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 13 jan 2010, 21:33

fanatique 1899 je napisao/la:Kakvi to Francuzi iz Grenoble trebaju doci u Želju...
ja prvi put cujem za to .....jel zna neko vise ? :D al nema nista dok se brko ne vrati :D:D

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 13 jan 2010, 21:35

bogy_tm87 je napisao/la:
fanatique 1899 je napisao/la:Kakvi to Francuzi iz Grenoble trebaju doci u Želju...
ja prvi put cujem za to .....jel zna neko vise ? :D al nema nista dok se brko ne vrati :D:D

pa brko i jest u francuskoj tako da mozda i ima tu ness xD

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 jan 2010, 21:36

bogy_tm87 je napisao/la:
Luis Tigana i Zan Zak Teyebo, al ovo je mahalska :mrgreen:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 14 jan 2010, 00:40

Seyo_TM je napisao/la:
bogy_tm87 je napisao/la:
Luis Tigana i Zan Zak Teyebo, al ovo je mahalska :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: seyo,u formi si

hajde recite realno,ko bi to uopste pomislio da iz grenobla dodje ovde :D ...mozda zato sto su Amar i Mesa dobri pa ovaj poslao par igraca ...jos da su igraci robovi pa da ih natjeraju ;) ...nema od toga nista,daj da prestanemo sanjati...mozda nekog juniora uhvate,kome bi to bila avantura,tako je Jahic dosao...da je nama nekog dobrog iz nase lige dovesti,eventualno,slovenija ili srbija jer su tamo jeftini...kakvi francuzi,covjek na odmor otisao,ako nekog i povede prema ovamo,taj ili nije dobar u glavi ili je protjeran...ili je fakat neki junior...daj boze da grijesim i da je Amar na radnom odmoru
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 jan 2010, 00:47

Nije na radnom odmoru, ali ko zna, mozda je nekog uhvatila nostalgija za balkanom pa ga prevari :mrgreen:
a mozda i kakvog crnca nadje da nam landara gore dole ko navijen :mrgreen:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 14 jan 2010, 00:51

:D tome se svi nadamo,samo da nam poslije dvije godine ne opale kompenzaciju za treninge :mrgreen: ...valjda ce dovesti nekog tamnoputog iz drugoligasa,da nam lik pokaze sta znaci trcati za hljebom :) ,a za nas bi to znacilo prvo mjesto i liga prvaka
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 14 jan 2010, 00:57

boccaccio je napisao/la::D tome se svi nadamo,samo da nam poslije dvije godine ne opale kompenzaciju za treninge :mrgreen: ...valjda ce dovesti nekog tamnoputog iz drugoligasa,da nam lik pokaze sta znaci trcati za hljebom :) ,a za nas bi to znacilo prvo mjesto i liga prvaka
Al sejo najjaci zan zak Teyebo :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, bablaz1, Cwirek, Levin, Pact1921, sassari, Strumfinho, Taree i 102 gosta.